Krakenin BTC-pörssi alkaa hyväksyä Fiat-rahoituksen toimialan epävarmuuden keskellä

Digitaalisen valuutan kauppa- ja vaihto-liiketoimintaa harjoittaville näiden aikojen on oltava todella outoja. Toisaalta BTC: n arvo on vahva suhteessa perinteisiin valuuttoihin. Tämän vuoksi yhä useammat ihmiset valitsevat digitaalisten lompakoiden luomisen ja bitcoinin ostamisen, jotta he voisivat hankkia verkkotuotteita ja -palveluja, pelata BTC-pokeria ja muita pelejä, ja tee periaatteessa mitä haluavat.

Toisaalta BTC-pörssit ovat joko valtion valvonnassa tai ne voivat olla itsensä asettavia sääntöjä, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaisiin. Tämä suuntaus on erityisen näkyvä Kiinassa, jossa äskettäinen hallituksen päätös käytännössä lopetti kotimaisen BTC-kaupan. Tämän vuoksi aikojen on tunnettava, jos ei muuta, epävarmana.

Mutta jopa tämäntyyppisessä ilmastossa digitaalinen valuutanvaihto päätti laajentaa alkuperäistä tarjoustaan ​​lisäämällä pankkisiirtotukea Yhdysvaltain dollareille, mutta myös monia muita valtion liikkeeseen laskemia perinteisiä valuuttoja. Kyseinen vaihto on Kraken ja lisätietoja käy edelleen läpi, mutta avainkohdat osoittavat, että tästä tulee merkittävä tapahtuma BTC-yhteisössä.

Palvelupäivitys

Yrityksen asiakkailleen lähettämässä sähköpostiviestissä heidän päätöksensä laajuus on esitetty. Pohjimmiltaan pörssi lisäsi tukea pankkisiirroille ja talletuksille, jotka sisältävät USD, Euro ja Ison-Britannian punta.

Alle 7 vuotta toimivan San Franciscon käynnistysyrityksen palvelujen tämä päivitys käynnistyy käytännössä välittömästi samoin kuin se, että peruuttamisvaihtoehto alkaa toimia 24. huhtikuuta. Toisin sanoen heidän toteuttamansa ominaisuudet ovat toiminnassa ja toimivat käytännössä alusta alkaen, mikä ei ole pieni saavutus vaihdolle.

Tämän myötä Kraken-pörssi integroituu täysin näitä valuuttoja käyttäviin maailmanlaajuisiin rahoitusjärjestelmiin. Lisäksi palvelujensa avulla jokaisella, jolla on digitaalisia valuuttoja, kuten bitcoin, voi olla saumaton mekanismi, joka voi siirtää varansa joko digitaaliseen muotoon tai siitä.

Monille digitaalisessa valuutassa ja kryptovaluutta-maailmassa, jotka eivät ole kehittäjiä, tämä on yksi pitkäaikaisista tavoitteista. Näyttää siltä, ​​että Kraken tarjoaa tarkan asian jokaiselle käyttäjälle.

Outo ajoitus

Monet analyytikot ihmettelevät, miksi Kraken-pörssi valitsi tämän hetken toteuttaakseen tämän tärkeän muutoksen tarjouksessaan. Äskettäin Bitfinex, maailman suurin pörssi USD-volyymin suhteen, ilmoitti, ettei se pysty hyväksymään mitään saapuvia pankkisiirtoja, koska sillä on pankkiongelmia.

Tämä Britannian Neitsytsaarilla sijaitseva yritys oli myös aiemmin ollut mukana oikeudenkäynnissä, joka liittyi Yhdysvaltain dollareilla suoritettaviin tilisiirtoihin, jotka lähtivät Bitfinexistä asiakkailleen. Pörssi kuitenkin veti kanteensa vain viikkoa myöhemmin, mikä oli monille merkki siitä, että heidän lailliset edustajansa kokivat tämän sellaisena, jota he eivät voi voittaa helposti.

Mutta asia, joka on todella huolestuttavaa niin monille kauppiaille, on se, että Bitfinex ei toimittanut mitään yksityiskohtia tai spesifikaatioita näistä pankkiongelmista. Nyt kun pankkisiirrot ovat pysähtyneet, monet muistavat Mt. Goxin hajoaminen ja mietitkö, onko sama vaihtoehto tulossa bitcoin-markkinoille lähitulevaisuudessa.

Samassa lausunnossa Bitfinex huomautti, että he työskentelevät yhdessä pankkien kanssa ratkaisun löytämiseksi, mutta tämä ei vakuuttanut monia ihmisiä. Sen sijaan nyt kaikki katseet ovat vaihdossa ja mitä voisi syntyä tämän kriisin ratkaisuna.

Kiinan vaihtoekosysteemi

Lisätekijä, joka tekee Krakenin liikkeestä niin rohkean, on se, että Kiinan vaihdot ovat edelleen sääntelypuhdistamoissa, joissa heidän asemansa ei ole selvä. Yritykset ja suuri osa heidän elävistä varoistaan ​​ovat sellaisia, joita voidaan kuvata vain lukkoiksi. Sen takana maan keskuspankki, Kiinan kansantasavallan pankki, yrittää päästä sopimukseen vaihdon kanssa valvonnan ja avoimuuden tekijöistä, jotka pannaan täytäntöön.

Bitcoin-yhteisössä on erottuva tunne, että pörssit häviävät tämän taistelun ja että ainoa asia on, kuinka huono PBoC päättää työntää sääntelyviranomaisiaan kaupankäyntiin. Kun näin tapahtuu, aaltoilu vaikutus heijastuu globaalin bitcoin-yhteisön kautta.

Se voi tuottaa vieläkin enemmän aaltoja, jos se tapahtuu lähellä suurta rahatapahtumaa Kiinassa, kuten vuonna 2015 tapahtunut devalvaatioiden sarja. Tämä yhdistetty vaikutus voisi ravistaa bitcoin-verkkoa merkittävällä tavalla, eikä kukaan voisi sanoa varmasti mitä olla lopputuloksia lukuun ottamatta arvata, että ne eivät ole positiivisia.

Siksi on olemassa useita erilaisia ​​ääniä, jotka huomauttavat, että bitcoin-vaihtotunnuksen kaupankäynnit ovat liukumassa normaalista. Tämä poikkeama voisi helposti korjata itsensä, mutta tällä hetkellä se näyttää liukuvan pidemmälle.

Perusasetuksen ongelma

On vahva käsitys siitä, että nämä kysymykset liittyvät kaikki bitcoin-vaihdon sääntelyn ongelmaan. Kuten usein kaupankäynnissä, odottamattomat muutokset hyväksytään pelon, paniikin ja opportunistisen ajattelun yhdistelmällä. Tässä se, että yksittäisillä hallituksilla ei ole määriteltyä sääntelyä, lisää vain tulipaloa.

Vaikka tällä hetkellä on useita erilaisia ​​kauppamarkkinoita, alkaen Forex ja menee aina penniäkään varastoihin, kaikki ne kuuluvat jommankumman sääntelyn piiriin. Nämä määräykset on sitten sidottu jonkin verran yhtenäiseen globaaliin järjestelmään. Vaikka järjestelmät eivät ole kaukana täydellisyydestä, niillä on silti joitain vakuutuksia.

Nyt bitcoin-ekosysteemissä olevilla on tilanne, jossa Kraken, yksi pörssi, laajentaa palveluitaan, kun taas toinen iso sulkee ne salaperäisistä syistä. Samaan aikaan muihin perinteisiin valuuttoihin liittyvän BTC: n hinta jatkuu vahvana. Tämäntyyppisessä ympäristössä ei ole ihme, että bitcoin-omistajat ja kauppiaat ovat huolissaan – ilmeisesti kaikki menee ja se on harvoin hyvää minkä tahansa järjestelmän, mukaan lukien tämän kryptovaluutan, asennukseen..

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me