Daily Brief, 25. helmikuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulta!

Hyvää huomenta kauppiaita,

KULTA sulkeutui 1 804,74: een sen jälkeen, kun ylin oli noussut 1813,77: een ja alin 1 783,52: een. KULTA hinnat laskivat keskiviikon ensimmäisen istunnon aikana, pysyessään alhaisempina, mutta myöhäisinä aikoina jalometalli nousi takaisin, palautti kaikki tappiot ja päätti päivän samalla tasolla kuin alkoi, mikä johti päivän tasaiseen liikkumiseen. Yhdysvaltain valtiovarainministeriön korot nousivat painavasti KULTA, jota pidetään suojauksena inflaatiota vastaan. Greenback joutui painostamaan keskiviikkona Fedin virkamiesten viimeisimpien kommenttien jälkeen, joiden mukaan talous oli kaukana inflaatio- ja työllisyystavoitteista ja että elpymiseen on pitkä tie. Nämä kommentit painoivat Yhdysvaltain dollaria, mutta Yhdysvaltain valtiovarainministeriön korkojen nousu rajoitti keskiviikkona keltaisen metallin voittoja..

Tietorintamalla, kello 20.00 GMT, tammikuun uuden koti-myynnin hinta nousi 923 000 dollariin odotettua 853 000 dollaria vastaan, mikä tuki Yhdysvaltain dollaria ja lisäsi kullan hintojen laskua. Keskuspankin pääjohtaja Lael Brainard sanoi keskiviikkona, että Yhdysvaltain talous on kaukana keskuspankin työllisyyttä ja inflaatiota koskevista tavoitteista, ja rahapolitiikka tukee edelleen täysimääräisesti, kunnes inflaation nostamisessa ja kaikkien työmarkkinoiden parantamisessa on edistytty edelleen työntekijöitä. Hän sanoi, että kestää jonkin aikaa ennen kuin Fedin asettamat inflaatio- ja työllisyystavoitteet saavutetaan. Hän lisäsi myös, että päättäjät katsoivat työttömyysastetta pidemmälle arvioidessaan työmarkkinoiden terveyttä ja että ne toipuivat pandemiasta epätasaisesti.

Viime elokuussa ilmoitetun uuden kehyksen mukaan Fedin virkamiehet eivät enää nosta korkoja, kun työttömyysaste on matala, ennustettuna korkeammalle inflaatiolle, mikä antaa työmarkkinoille enemmän aikaa parantua. Brainard sanoi, että arvioidessaan työmarkkinoita päättäjät tarkastelivat palkkoja, työllisyyden ja väestön suhdetta sekä työvoimaosuutta muiden indikaattoreiden ohella. Hän sanoi myös, että tuki pysyy paikallaan, kunnes inflaatio palaa raiteilleen, lähes 2 prosenttiin tai yli tämän tavoitteen.

Lisäksi keskuspankin varapuheenjohtaja Richard Clarida sanoi keskiviikkona, että huolimatta Yhdysvaltain taloudelle lähitulevaisuudessa kohdistuvista erittäin riskialttiista riskeistä, koronaviruspandemian ja uusien viruksen muunnosten seurauksena sekä verohelpotukset viime vuoden paketti ja tehokkaat rokotteet olivat asettaneet taulukot vankemmalle kasvulle ja paremmille talouden näkymille vuonna 2021 ja sen jälkeen. Hänen mukaansa paremmat näkymät olivat vähentäneet talouden näkymiin kohdistuvia haittoja. Hän vahvisti myös, että Fed oli sitoutunut käyttämään kaikkia työkaluja talouden tukemiseksi ja sen varmistamiseksi, että pandemiasta toipuminen on mahdollisimman vankkaa ja nopeaa.

Keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell aloitti kahden päivän kongressin todistuksen tiistaina. Hän esitti raportin senaatin pankkikomitealle tiistaina ja puhui parlamentin finanssikomitean keskiviikkona. Powell sanoi, että inflaatio oli pehmeää ja että Yhdysvaltain talous oli kaukana Fedin työllisyys- ja inflaatiotavoitteista. Hän myös vähätti huolta siitä, johtaisivatko viimeaikaiset poliittiset päätökset ja pandemian jälkeinen kuluttajamenojen lisäys inflaatioon. Powell ei odottanut syntyvän tilannetta, jossa inflaatio nousisi hankalaan tasoon.

Tämän jälkeen Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuotot alkoivat nousta keskiviikkona, ja 10 vuoden valtionvelka nousi 1,4 prosenttiin, mikä on korkein taso helmikuun 2020 jälkeen. Myös 30 vuoden valtion joukkovelkakirjalaina nousi 2,25 prosenttiin. Valtiokonttorin korkojen nousu keskiviikkona nosti keltaisten metallien hintoja.

Päivittäiset tekniset tasot:

Tukea vastarintaa

1795,20 1,815,90

1 784,50 1825,90

1774,50 1,836,60

Kääntökohta: 1805,20 Tarkasteltaessa teknistä puolta, keltaista metallia käydään edelleen laskussa. KULTA oli jyrkästi laskeva 1.785-tasolla dollarin vahvistumisen vuoksi. Keltaisen metallin vastus on todennäköisesti 1800 ja 1 806 markkaa, ja tämän alapuolella voisimme nähdä kullan myyntivihjeitä vuoteen 1785 ja 1770 asti. Vaikuttaa siltä, ​​että laskusuuntaus on voimakasta, joten meidän pitäisi harkita sellaisten kauppojen ottamista, jotka ovat tänään alle 1 805. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me