Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 2. tammikuuta – Valmistus jatkuu syvässä taantumassa Euroopassa huolimatta joulukuun pienestä parannuksesta

Markkinat olivat melko epävarmoja siitä, mitä tehdä Ison-Britannian vaalien ja Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen pian virallisen ensimmäisen vaiheen kauppasopimuksen jälkeen. Alkuperäisen optimismin jälkeen kauppiaat palasivat jalat maahan, huomaten, että molemmat tapahtumat eivät muuttuneet paljoakaan, joten muutaman viikon hiljainen hintatoiminta johti vuoden 2019 viimeiseen viikkoon. viime viikko ja markkinat kääntyivät Yhdysvaltain dollaria vastaan, ja rahat virtoivat erityisesti kohti turvapaikkoja, kuten KULTA. Tänään näyttää siltä, ​​että markkinat käyvät kauppaa jälleen kerran, mikä vaikuttaa myönteiseltä, kun riskivarastot nousevat korkeammalle samalla kun turvapaikat ovat vetäytyneet.

Viimeiset valmistusraportit julkaistiin tänään Euroopasta. joulukuun luvut osoitti lievää parannusta, mutta valmistus pysyi kuitenkin supistumattomana. Jotkut EKP: n jäsenet ovat viitanneet talouden elpymiseen vihreiden versojen jälkeen, jotka olemme nähneet viime aikoina tiedoissa, mutta parannus on ollut melko aneemista, ja tämän päivän valmistusraportit osoittavat juuri tämän. Se on ylämäkeen taistelu, joka yrittää kääntää taloutta, varsinkin jos Yhdysvaltojen tullit eurooppalaisille valmistajille alkavat tänä vuonna.

Euroopan istunto

  • Shanghai-Lontoo-pörssiyhteys on keskeytetty – Reuters kertoi, että Kiina keskeytti väliaikaisesti Shanghai-Lontoo Stock Connect -järjestelmän. Raportissa mainitaan viisi asiaan perehtynyttä lähdettä sanomalla, että Kiina on väliaikaisesti estänyt rajatylittävät listat Shanghain ja Lontoon pörssien välillä johtuen poliittisista jännitteistä Ison-Britannian kanssa Hongkongin kysymyksessä. Kiinan ulkoministeriö sanoi, että he eivät ole tietoisia osakelinkin keskeyttämisen erityispiirteistä. He eivät kommentoineet kysymyksiä ensimmäisen vaiheen kauppasopimuksen allekirjoittamisesta.

  • Euroalueen lopullinen valmistus PMI – Tämän päivän viimeinen valmistuslukema Ranskasta, Saksasta ja euroalueelta nousi hieman korkeammalle kuin ensimmäisessä käsittelyssä, kasvoi 50,4, 43,7 ja 47,5 pistettä. Italiassa ja Espanjassa valmistustoiminta laski edelleen: PMI-indikaattori laski 47,4 prosenttiyksikköön marraskuun 47,5: stä ja 46,2 Espanjaan 47,6 prosentista.

  • UK Manufacturing PMI – Isossa-Britanniassa teollisuus nousi 47,5 prosenttiin, mutta se on edelleen taantuma. “Ison-Britannian valmistussektori kääntyi huonompaan suuntaan vuoden 2019 lopussa. Tuotanto laski nopeimmin seitsemän ja puolen vuoden aikana uusien tilausten tulojen vähentyessä ja Brexitin turvavarastojen pienentyessä. Kysynnän ollessa heikko ja luottamus edelleen vaimeaa, tuotantopanosten ostot supistuivat voimakkaasti ja työpaikkojen määrä väheni yhdeksännen peräkkäisen kuukauden ajan.

Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain alkuperäiset työttömyyskorvaukset – Yhdysvaltain viikoittaiset työttömyyskorvaukset olivat 222 tuhatta odotettua 220 tuhatta. Edellinen viikko oli 222 kt, mutta se korjattiin korkeammaksi 224 tuhanteen. Jatkuvat väitteet olivat myös suurempia 1728 tuhannella verrattuna odotettuun 1680 tuhanteen.
  • Yhdysvaltain haastajatyöntekijät – Yhdysvaltain haastajan työpaikkojen vähennykset joulukuussa olivat -25,2%, kun ne marraskuussa olivat 16,0%. Lomautukset laskivat 32,84 tuhanteen marraskuussa 44,57 tuhanteen. Tämä on toinen positiivinen uutinen työllisyydestä Yhdysvalloissa.
  • Yhdysvaltain keskuspankin kuluttajien luottamus – Yhdysvaltain keskuspankin kuluttajien luottamus vapautettiin juuri. Luottamuksen odotettiin nousevan 128,0 pisteen yhdysvaltalaisen kuluttajan keskuudessa. se parani 126,5 pisteeseen, aikaisemmasta 125,5: stä, mutta odotukset jäivät siitä huolimatta. Nykytilanne parani myös 170,0 pisteeseen 166,9 pisteestä viime kuussa. Odotukset kuitenkin laskivat hieman, 97,4 pisteeseen edellisen kuukauden 97,9: stä.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva AUD / USD Uudelleen

  • Suuntaus on ollut nousussa yli kahden kuukauden ajan
  • Ylöspäin on tullut lisää vauhtia
  • 100 SMA tarjoaa tukea
  • Takaisinveto näyttää olevan täydellinen
100 SMA on H1-kaaviossa

AUD / USD on ollut nousussa tämän kuun alusta, kun USD kääntyi laskusuunnitelmaan Yhdysvaltojen pehmeämmän ISM-valmistusraportin mukaan, joka osoitti, että tämä sektori laski syvemmälle supistumiseen marraskuun aikana. Ylöspäin suuntautunut vauhti haalistui ja kolmannella viikolla tämä pari palasi matalammalle. Mutta mielipide parani edelleen sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Kiina sopivat ensimmäisen vaiheen sopimuksesta auttaen riskivaroja, kuten osakemarkkinoita ja hyödykedollareita.

Viime viikolla USD putosi alhaisemmaksi uuden vuoden edessä ja sen seurauksena AUD / USD kääntyi vielä nousuun noin viikon ajan. Tänään kuitenkin näemme vetäytymisen tässä parissa, koska USD löytää vihdoin tarjouksia. Mutta 100 SMA: lla (vihreä) oli H1-kaavion lasku ja tämä pari palautui liukuvasta keskiarvosta aiemmin. Hinta ei ole aivan karkaamassa palautumisen jälkeen, mikä on antanut meille jonkin aikaa avata ostosignaalin nyt, toivoen nousutrendin jatkuvan pian.

Tiivistettynä

Kun kaupankäynnin kohteena oli USD viime viikolla, kun kauppiaat mukauttivat asemiaan uudelle vuodelle ja monikansalliset yritykset siirtivät käteistä siellä missä tarvitsevat, markkinat ovat palanneet kaupankäyntiin. Raportti, jonka mukaan Kiina väliaikaisesti keskeytti Shanghai-Lontoo Stock Connect -järjestelmän, on hieman horjuttanut mielipiteitä, joten riskivarojen lasku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me