Miksi öljyn hinnat nousivat vuoden 2018 matalaan ja mitä seuraavaksi? – WTI-romahdus selitetty

Hyvää sunnuntaia, kauppiaat.

Saimme sen läpi toisen viikon hyvillä voitoilla pitkäaikaisista USD / CAD-kaupoista. Kaikki kiitos raakaöljyn, koska raakaöljyn hintojen vaihtelu ajoi valtavia vaihteluja myös Kanadan dollarissa. WTI raakaöljy menetti seitsemännen peräkkäisen viikoittaisen tappion lisääntyneiden tarjonnan pelkojen keskellä, vaikka suuret tuottajat harkitsevat tuotannon vähentämistä.

Perjantaina WTI: n raakaöljyn hinta laski 7,7% 50,42 dollariin tynnyriltä, ​​mikä on kolmen vuoden suurin yhden päivän lasku ja matalin taso yli vuodessa. Itse asiassa myös Brentin raakaöljyn futuurit putosivat alle 60 dollarin ensimmäistä kertaa lokakuusta 2017 lähtien. Tässä päivityksessä aiomme keskustella jyrkän myyntitapahtuman tärkeimmästä syystä ja seuraavaksi odotettavista…

Tärkeimmät syyt, miksi öljyn hinnat ovat vuoden 2018 matalalla

Tässä on muutamia syitä, jotka lisäsivät perjantain syöksyä, jonka WTI-raakaöljy irtoaa…

Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasota

Yksi tärkeimmistä syistä myyntiin on se, että Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasota pitää markkinat epävarmoina. Trump haluaa nostaa 10 prosentin tullin 25 prosenttiin 200 miljardin dollarin arvosta kiinalaisia ​​tuotteita. Sillä on suuri todennäköisyys vahingoittaa Kiinan valmistussektoria.

Valmistuksen lasku merkitsee vähemmän raakaöljyn kysyntää. Koska Kiina on tärkein raakaöljyn maahantuoja, tämä tunne uhkaa raakaöljysonnia.

Reutersin perjantaina julkaiseman raportin mukaan öljyn sivutuotteiden ja bensiinin kysyntä laski 13 kuukauden alimmalle tasolle, mikä on toinen merkki siitä, että Pekingin ja Washingtonin välinen kauppakiista vahingoittaa maailman toiseksi suurinta taloutta ja yhtä suurimmista öljyntuojista. energiaan liittyvät tavarat.

Iranin pakotteet & Karhun kääntäminen

Syyskuussa presidentti Donald Trumpin jatkunut tarjous Iranin raakaöljyn viennin seuraamuksista olisi voinut laukaista myös dramaattisen puutteen maailmanlaajuisessa tarjonnassa.

Tuolloin odotettiin, että Yhdysvaltain Iranin energia-alaa koskevat pakotteet, kun ne tulevat voimaan marraskuussa, voivat nostaa WTI-raakaöljyn hinnan yli 80 dollaria tynnyriltä. Näin markkinat reagoivat. Sijoittajat alkoivat käydä kauppaa raakaöljyllä noususuuntaisesti ja nostivat öljyn hinnan neljän vuoden korkeimmalle tasolle, 76,88 dollariin.

Raakaöljyn hintojen noustessa huippuunsa Washington myönsi kuitenkin väliaikaisen vapautuksen kahdeksalle maalle, mukaan lukien Kiina ja Intia, Iranin öljyn suurimmat ostajat.

Marraskuussa Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ilmoitti, että kahdenkymmenen eteerisen öljyn maahantuoja, mukaan lukien Kiina, Intia, Etelä-Korea, Turkki, Italia, Kreikka, Japani ja Taiwan, saisivat 180 päivän poikkeukset osana uudelleen asetettuja pakotteita, antaa heidän ostaa Iranin öljyä, kunhan niiden määrä on vähentynyt.

Seuraamuksista luopuminen on edelleen rauhoittanut huolta siitä, että öljymarkkinoista tulee raakaöljyn puute. Odotukset odotettua heikompaa maailmantalouden kasvua keskellä jatkuvaa Yhdysvaltain ja Kiinan välistä kauppakonfliktia lisäävät huolta öljyn kysynnästä.

Vastauksena tähän kaikki raakaöljyn futuureja pitäneet kauppiaat joutuivat paniikkiin ja käynnistivät raakaöljyn myynnin ja vetivät öljyn hinnan 50 dollariin 23. marraskuuta.

YVA-varastoraportit – Liitäntä

Yhdysvaltain raakaöljyn tuotanto on noussut tänä vuonna lähes 25%, ennätykselliseen 11,7 miljoonaan tynnyriin päivässä (Energiatietohallinnon mukaan). Tämä herättää huolta siitä, että tarvikkeet tuhoavat kysynnän. Suurten tuottajien Venäjän ja Saudi-Arabian nähdään myös tuottavan ennätystasolla.

Kuten alla olevasta histogrammista näet, YVA on ilmoittanut varastojen kasvusta syyskuusta 2018 lähtien, mikä ei osoita muuta kuin kysynnän puutetta markkinoilla.

 

Vahvempi dollari vs. raakaöljy – negatiivinen korrelaatio

Merkkijono yhdistää Yhdysvaltain dollarin ja raakaöljyn, kun öljyn hinnat ovat Yhdysvaltain dollareissa. Amerikan tiukemmat rahapoliittiset olosuhteet ovat toivottu yhdistelmä Aasian energiantuottajille.

Yhdysvaltain keskuspankki nosti korkoa kolme kertaa vuonna 2018, mikä nosti Yhdysvaltain dollarin nousua. Vahvempi dollari tekee raakaöljystä kallista kansainväliselle kauppiaalle, mikä vähentää raakaöljyn kysyntää. Muistuttaessa kysyntälaista, kysynnän lasku aiheuttaa hintojen laskun.

Dollarin nousu auttoi myös tuottamaan vastatuuletta hyödykkeelle, koska dollarilla hinnoiteltu omaisuus muuttuu vähemmän houkuttelevaksi muita valuuttoja käyttäville ostajille, kun pumppu vahvistuu. Kuten kaaviosta näet, dollari-indeksi on korkeimmillaan 97 dollaria, kun taas raakaöljy sijoittaa hitaasti 50,19 dollariin..

WTI Raakaöljy – viikoittainen tekninen näkymä

Pelkään, että tekninen puoli ei näytä jakavan hyviä uutisia raakaöljyn ostajille. Öljyn hinta laskee edelleen dramaattisesti, ja viime viikko oli kamala. Raakaöljyn hinta laski 7,7% 50,42 dollariin tynnyriltä, ​​mikä on kolmen vuoden suurin yhden päivän pudotus ja yli vuoden matalin taso.

Tärkeimmät tekniset seikat

Musta kulta on tullut ylimyydylle alueelle, mikä osoittaa, että myyjät voivat etsiä voittoa nyt.

Välitön tuki vallitsee psykologisella tasolla 50 dollaria ja sen alapuolella öljy voi nousta 47,50 ja 43,50 dollarin jälkeen. Tämä osoittaa, että voisimme olla lähellä tukialueita, mutta et halua olla ensimmäinen henkilö, joka astuu näille markkinoille ja yrittää noutaa sen.

Tekniset tasot – Swing Trading

Tukea vastarintaa

47,9 55,29

45,35 60,13

37,96 67,52

Avainkauppataso: 52,74

Tällä hetkellä kauppiaat näkevät Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet ja todennäköisesti siirtävät huomionsa G20-maiden johtajien huippukokoukseen myöhemmin tässä kuussa Argentiinassa 30. marraskuuta – 1. joulukuuta. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin odotetaan tapaavan kiinalaisen kollegansa Xi Jinpingin neuvottelemaan ja , jos molemmat alkavat noudattaa lempeää tariffipolitiikkaa, tämä asettaa dollarin valtavaan myyntipaineeseen.

Tässä menee, heikompi dollari ja lempeä tariffipolitiikka voivat auttaa raakaöljyn elpymistä. Odota siihen asti & tarkkaile lyhytaikaisia ​​päivänsisäisiä kauppoja.

Onnea ja kannattava viikko!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me