Päivän tiedot, 15. tammikuuta – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kultasta perjantaina!

Hyvää perjantai-treidaajia, perjantaisen aikaisessa Aasian kaupankäynnissä keltainen metalli onnistui lopettamaan yön yli menettäneensä juoksunsa vetämällä vaatimattomia tarjouksia keskitason 1800 dollarin tasolle, kun paheneva koronavirustilanne (COVID-19) ja Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen tuska piti markkinoiden kaupankäynnin painetta, mikä puolestaan ​​tuki jonkin verran turvapaikan metallin hintoja. Osakemarkkinoiden tappiot kasvoivat entisestään sen jälkeen, kun Ranska otti käyttöön uuden valtakunnallisen lukituksen, joka välittömästi herätti huolta talouden elpymisestä ja antoi lisätukea kullan hinnoille.

Sillä välin Lähi-idän geopolitiikka (jännitteet Iranin ja Yhdysvaltojen välillä) sekä Ison-Britannian ja Kiinan väliset jännitteet tuontilakien tiukentamisesta aiheuttivat lisäpaineita markkinoiden kaupankäynnille, mikä tuki jalometallia. Päinvastoin optimismi mahdollisista koronavirusrokotteista ja Yhdysvaltain ylimääräisen taloudellisen tukipaketin todennäköisyydestä ovat tulleet kriittisiksi tekijöiksi, jotka pitävät kannen keltaisten metallien hintojen mahdollisista lisävoitoista. Kulta on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 1851,68 ja konsolidoitumassa välillä 1845,55 – 1855,68.

Maailmanlaajuiset osakemarkkinat eivät kuitenkaan pysäyttäneet yön yli negatiivista kehitystään ja pysyivät happamina Kiinan ja Yhdysvaltojen jännitteiden ja kasvavan koronaviruspelon keskellä. Kiinan ja Yhdysvaltojen rintamalla Yhdysvaltain presidentti Donald Trump osoitti äskettäin olevansa halukas asettamaan uudet pakotteet virkamiehille ja yrityksille väitetyistä rikkomuksista Etelä-Kiinan merellä ja asettamaan investointikiellon yhdeksälle muulle kiinalaiselle yritykselle, joiden epäillään olevan yhteydessä Kiinan armeijaan, mukaan lukien suunnittelija Comac ja puhelinvalmistaja Xiaomi (OTC: XIACF) Corp. Vastineena ulkoministeriön 7. tammikuuta esittämiin huomautuksiin Kiinan suurlähetystö on syyttänyt Washingtonia “poliittisten ja ideologisten tarrojen kiinnittämisestä talous- ja kauppakysymyksissä ja valtion vallan hyödyntämisessä torjua ulkomaisia ​​yrityksiä kansallisen turvallisuuden verukkeella. ” Nämä toimet lisäävät entisestään jännitteitä Kiinan kanssa, ja pelot Yhdysvaltojen ja Kiinan täysimittaisesta kauppa- / poliittisesta sodasta ovat painaneet markkinoiden kaupankäynnin tunnetta ja nähdään kriittisinä tekijöinä, jotka ovat pitäneet KULTA hinnat korkeammat.

Tämän lisäksi syy laskusuuntaiseen kaupankäyntiin voi liittyä myös huoleen COVID-19-tapausten määrän kasvusta ja taloudellisesti tuskallisista kovista lukkiutumisista. Uusien virustapausten lisääntyessä myös globaalit lukot ovat aggressiivisia. Viimeisimmän raportin mukaan Ranska on ottanut käyttöön uuden valtakunnallisen lukituksen, kun taas Saksan liittokansleri Merkel haluaa tiukentaa Saksan lukkoa. Tämän lisäksi Pekingiä ympäröivässä Kiinan Hebein maakunnassa yli 22 miljoonaa ihmistä on tällä hetkellä tiukassa sulkemisolosuhteissa. Rajoitukset otettiin käyttöön sen jälkeen, kun maassa oli keskiviikkona eniten uusia Covid-19-infektioita yli viiden kuukauden aikana.

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui lopettamaan yön yli menettäneensä putkistonsa, joka nousi korkeammalle Aasian varhaisen istunnon aikana, kun sijoittajat alkoivat osoittaa parempana turvasatamien omaisuutta riskialttiiden markkinoiden jälkeen. Yhdysvaltain dollarin voitot eivät kuitenkaan vaikuta suhteellisen vaikuttavan Yhdysvaltojen elvytyspaketin edistymiseen, jolla on taipumus heikentää Yhdysvaltain valuuttaa. Kuten olemme jo maininneet useita kertoja, Yhdysvaltain presidentin valitseman Joe Bidenin odotetaan paljastavan suunnitelmansa seuraavaa Yhdysvaltain finanssipoliittisen elvytyskierroksen (jonka arvo voi olla 2 dollaria) kello 15.15 GMT. Siksi Yhdysvaltain dollarin voitoista on tullut kriittinen tekijä, joka on rajoittanut dollarin lisäkorotuksia KULTA hinnat, koska kullan hinta on käänteisesti sidottu dollarin hintaan. Markkinoiden toimijat pitävät katseensa eteenpäin Yhdysvaltojen vähittäiskaupan m / m: n ja vähittäismyynnin m / m vapauttamiseen. Tämän lisäksi presidentti Bidenin puhetta seurataan tarkasti. Samaan aikaan Yhdistyneen kuningaskunnan bruttokansantuotteen m / m ja tavarakaupan saldon odotetaan julkaistavan myöhemmin tänään. Ja tietysti Kiinan ja Yhdysvaltojen välisen tusslen ja viruksen aiheuttamat päivitykset eivät menetä merkitystään päivällä.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 1 803,95

S2 1825,34

S3 1 835,82

Kääntöpiste 1846,73

R1 1857,21

R2 1868,12

R3 1 889,51

KULTA jatkaa kaupankäyntiä sivuttain laajalla vaihteluvälillä 1862 – 1829. Jalometalli, KULTA, todennäköisesti löytää välitöntä vastarintaa kohdissa 1853 ja 1863. Alemmalla puolella jalometallin odotetaan löytävän tukea 1833: lla. Tämän 1 833-tukitason rikkominen voi avata lisää myyntitilaa nykyiseen 1 820-tasoon asti. EMA ja RSI 50 jaksoa tukevat myynnin puolueellisuutta. Taloudellisten tapahtumien puute pitää markkinat kuitenkin epäselvinä 1843: n ja 1829: n välillä. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me