Raakaöljyn noususuuntaus jatkuu – lisääntynyt polttoainekysyntä pelissä

Maanantain Aasian kaupankäynnin aikana, WTI raakaöljy onnistui pidentämään alkuaikojen noususarjaansa & Tarjouskilpailu pysyi selvästi yli $ 66.00: n tason lähinnä Yhdysvaltain COVID-19 -apupakettia koskevan optimismin takia, mikä vahvisti polttoaineen kysynnän elpymisen toiveita ja vaikutti nousuun. Yhdysvaltain COVID-19-apupaketin odotukset laukaisivat sen jälkeen, kun presidentti Joe Biden allekirjoitti perjantaina 19000000000000 dollarin kannustinpaketin laiksi. Samaan aikaan kasvava optimismi suurten tuottajien tuotannon leikkauksista oli myös tärkeässä asemassa öljyn hintojen tukemisessa.

Lisäksi voitot saivat lisää vauhtia odotettua parempien Kiinan vähittäismyynti- ja teollisuustuotantolukujen julkistamisen jälkeen, mikä auttoi tasapainottamaan odottamatonta työttömyysasteen kasvua ja pettämään kiinteän omaisuuden sijoitustiedot. Tämän lisäksi raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva poikkeama voi johtua myös viimeisimmistä raporteista, jotka viittaavat siihen, että AstraZeneca uhmasi veren hyytymispyyntöjä COVID-19-rokotteiden käytön vuoksi. Tämän seurauksena pirteällä markkinatunnelmalla on ollut merkittävä rooli korkeamman tuoton raakaöljyn hinnan tukemisessa. Eri luvuissa Yhdysvaltain dollarin laaja-alaisen vahvuuden, jota tukevat USA: n optimistiset tiedot, pidettiin yhtenä avaintekijöistä, joka rajoitti raakaöljyn noususuuntausta, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan . Myös dollarin vahvuus, ohut kalenteri ja kiinalaisamerikkalainen tuska painoivat raakaöljyn hintoja. WTI on kaupankäynnin kohteena 66.00 ja vakiintumassa välillä 65.59 – 66.41.

Markkinakaupan ilmapiiri on vilkahtanut vihreitä signaaleja siitä päivästä lähtien, kun Kiinan vähittäismyynti- ja teollisuustuotantoa koskevia odotuksia parempia lukuja julkaistiin, mikä viittaa maailman toiseksi suurimman talouden merkittävään elpymiseen. . Datasarjassa Kiinan tammi-helmikuun vähittäismyynnin vuosiluku oli 33,8% verrattuna odotettuihin +32,0% ja +4,6% edellisiin vuosiin verrattuna. Teollisuustuotannon vuotuinen odotettu arvo oli + 35,1% ja +30,0% ja edellinen + 7,3% . Sillä välin käyttöomaisuusinvestoinnit olivat vuodenvaihteessa ennallaan 35,0% verrattuna + 40,0% odotettuihin ja + 2,9% edellisiin.

Tämän lisäksi osakemarkkinoiden nouseva ennakkoluulo voi johtua myös toiveista verotuksellisesta helpotuksesta ja keskusteluista, joiden mukaan Tokio ei etsi viruksen johtaman hätätilanteen jatkamista. Tällä tavoin positiivinen sävy markkinoiden ilmapiirin ympärillä oli merkittävä rooli korkeamman tuottavuuden raakaöljyn hinnan tukemisessa. Huolimatta riskialttiista mielialasta laajapohjainen Yhdysvaltain dollari pidensi edellisen istunnon voittoputkeaan ja otti joitain tarjouksia päivällä, mikä johtui mahdollisesti perjantaina julkaistuista USA: n optimistisista tiedoista, jotka paljastivat, että tuottajahintaindeksi (PPI) nousi Helmikuussa 0,5% edellisvuodesta verrattuna ennusteiden 0,5%: n kasvuun. Se kasvoi 2,8% edellisvuodesta verrattuna ennusteeseen 2,7%. Perusindeksi nousi 0,2% kuukaudessa ja 2,5% edellisvuodesta. Tätä pidettiin yhtenä avaintekijöistä, jotka tukevat Yhdysvaltain dollaria.

Samaan aikaan kasvavat markkinavetot, jotka koskevat Yhdysvaltain nopeampaa elpymistä pandemian jälkeen, antavat jonkin verran lisätukea Yhdysvaltain dollarille. Yhdysvaltain dollarin voittoja pidettiin kuitenkin yhtenä avaintekijöistä, joka piti kannen mahdollisista öljyn hintojen lisäetuista, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Yhdysvaltain dollari nousi 0,1% jeniin nähden 109.125 jeeniin, ja ajelehti lähellä korkeinta kesäkuusta 2020.

Tämän lisäksi raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva poikkeama saattoi johtua myös raporteista, joiden mukaan maailman suurin öljyn viejä Saudi-Arabia ilmoitti vähentävän huhtikuussa latautuvan raakaöljyn tarjontaa vähintään neljälle pohjois-aasialaiselle ostajalle jopa 15% . Sitä vastoin intialaiset jalostamot täyttivät normaalit kuukausittaiset vaatimukset. Samaan aikaan öljynviejämaiden järjestö ja sen liittolaiset (OPEC +) pitävät myös tiukasti kantaa varastoissaan, mikä auttaa raakaöljyn hintoja nousemaan vuonna 2021. Kauppiaat keskittyvät edelleen laajempaan markkinariskiin ja Yhdysvaltain dollarin hintadynamiikkaan. voi tarjota joitain kaupankäyntimahdollisuuksia edessä.

Raakaöljyn noususuuntaus jatkuu - lisääntynyt polttoainekysyntä pelissäPäivittäinen tuki ja vastarinta

S1 64.12

S2 64,93

S3 65,26

Kääntöpiste 65,74

R1 66.07

R2 66,55

R3 67,36WTI raakaöljy on kaupankäynnin kohteena nouseva puolueellisuus 66,14: n alueella teknisellä rintamalla, joka saa välitöntä tukea 63,30-tasolla. Ylemmällä puolella vastus pysyy 68.07 -merkin kohdalla. Nouseva 68,07-tason crossover voi johtaa WTI-hinnan kohti seuraavaa tavoitealuetta 71,60 tänään. MACD ja RSI tukevat nousutrendiä, kun taas EMA: n 20 ja 50 jaksot tukevat neutraalia puolueellisuutta. Harkitaan tänään yli 65,75-tason nousukauppaa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me