Viikkokatsaus, 28. lokakuuta – 1. marraskuuta: FOMC, GDP, CPI & NFP Spotlight

Hyvää sunnuntaia, kauppiaat.

Tämä viikko tulee olemaan vauhdikas yksi Yhdysvalloissa, ja kolmannen vuosineljänneksen alustavat BKT-luvut hyödyntävät markkinoita keskiviikkona, hetki ennen Fedin kokouksen päättymistä. Henkilökohtaiset tulo- ja menoluvut seuraavat torstaina PCE: n ydinhintaindeksin lisäksi syyskuussa, ennen kuin kaikki tärkeät nonfarm-palkanlaskutiedot lokakuussa julkaistaan ​​perjantaina. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on ISM: n valmistava PMI, joka saattaa kiinnittää eniten huomiota kauppasodan kohtaamien vaikeuksien vuoksi.

Maanantai – 28. lokakuuta

MPC: n jäsen Tenreyro puhuu – 17:00 GMT

Maanantaina markkinat pysyvät todennäköisesti mykistyneinä, mutta Englannin keskuspankin jäsen Silvana Tenreyron puhe pysyy kohokohtana. Tenreyron on määrä puhua rahapolitiikasta ja kansainvälisestä makrotaloudesta John Flemmingin muistoluennossa Lontoossa. Yleisökysymyksiä odotetaan, ja kaikki huomautukset MPC-politiikan odotuksista ovat kaupan arvoisia.

Tiistai – 29. lokakuuta

USD – CB: n kuluttajien luottamus – 14:00 GMT

Sijoittajat seuraavat CB: n kuluttajien luottamusta. Fellows, nämä tiedot ovat erittäin tärkeitä tiistaina, koska tämä aiheuttaa yleensä erinomaisen vaihdettavan volatiliteetin markkinoilla. Sen odotetaan olevan 128,2 vs. 125,1, mikä antaa meille toisen syyn nousevaan dollariin.

Keskiviikko – 30. lokakuuta

EUR – Saksan alustava kuluttajahintaindeksi – koko päivän

Destatis julkaisee saksalaiset Prelim CPI -luvut, jotka muodostavat suurimman osan koko inflaatiosta. Inflaatio on merkittävä valuutan arvostuksessa, koska hintojen nousu saa keskuspankin nostamaan korkoja inflaation hillitsemistä koskevan toimeksiannon kunnioittamisesta. Saksan kuluttajahintaindeksi on ollut viime aikoina huono, kun luku laski heinäkuun 0,5 prosentista syyskuun -0,2 prosenttiin. Euroopan keskuspankki on tehnyt muutoksia rahapolitiikkaansa tukeakseen taloutta, ja tämän kuukauden luku voi olla ensimmäinen signaali sen ymmärtämiseksi, onko dovish-politiikka alkanut toimia vai ei. Joka tapauksessa, taloustieteilijät odottavat inflaation kasvua 0%.

USD – ADP Muu kuin maatalouden työllisyyden muutos – 12:15 GMT

Nämä tiedot antavat varhaisen katsauksen työllisyyden kasvuun, yleensä 2 päivää ennen hallituksen julkaisemia työllisyystietoja, jotka se on suunniteltu jäljittelemään. Lähde muutti sarjan laskentakaavaa helmikuussa 2007, joulukuussa 2008 ja marraskuussa 2012 yhdenmukaistamiseksi paremmin valtion tietojen kanssa.

Automatic Data Processing, Inc: n odotetaan julkaisevan pienen datan pudotuksen 135K: sta 125K: iin lokakuussa. Työpaikkojen luominen on keskeinen kulutusindikaattori, jonka osuus koko taloudellisesta toiminnasta on pääosa. Heikompi data saattaa herättää laskusuuntauksia Yhdysvaltain tulevista NFP-luvuista, jotka erääntyvät perjantaina.

Yhdysvaltain keskuspankin rahapoliittinen päätös – klo 18.00 GMT

Fed: n odotetaan yleisesti laskevan korkoa kolmannen peräkkäisen kerran, ja elinkeinonharjoittajien mukaan 90 prosentin mahdollisuus tällaiseen toimintaan. Markkinoiden vastaus riippuu siis enimmäkseen signaaleista, joita päättäjät lähettävät suunnitellun toiminnan mahdollisuudesta, ei itse koronlaskusta.

Keskuspankin odotetaan yleisesti laskevan 25 prosenttiyksikköä, mikä on kolmas tänä vuonna. Luulimme etukäteen, että Fed käyttää tätä kokousta keskustelemaan putkisto-ongelmista ja politiikan toteuttamisesta. Sen sijaan se ilmoitti T-laskujen ostoista kokouksissa.

Dollari voi käydä kauppaa laskussa ensi viikolla, kun kauppiaat hinnoittelevat korkoa 2 prosentista 1,75 prosenttiin.

Torstai – 31. lokakuuta

JPY – BOJ: n rahapoliittinen päätös – alustava

Japanin jeni nousi elokuun lopulla melkein kolmen vuoden korkeimmalle tasolle, mikä oli asettanut Japanin keskuspankin vaikeaan asemaan. Viimeisten kolmen viikon aikana turvasatama Japanin jeni on ollut maailman heikoin valuutta menettää 2,5% dollaria vastaan. Juuri sitä Japanin keskuspankki haluaa valuutaltaan.

Heikentynyt jeni auttaa lisäämään vientiä ja vähentämään tuontia, mikä tasapainottaa lopulta vaihtotaseen ja kauppataseen alijäämän. Siksi BOJ voi pitää rahapolitiikkansa ennallaan 31. lokakuuta.

Perjantai – 01 marraskuu

USD – Työmarkkinaraportti – 12:30 GMT

Yhdysvaltain NFP (Nonfarm Employment Change) ja työttömyysaste pysyvät valokeilassa. Molempia taloustietoja seurataan kello 12.30 GMT. NFP: n odotetaan olevan hieman positiivinen 90K: lla vs. 136K edellisen kuukauden aikana.

Työttömyysaste todennäköisesti nousee 3,5 prosentista 3,6 prosenttiin, mikä voi painaa Yhdysvaltain dollaria.

Keskimääräisten tuntipalkkojen oletetaan kasvavan 0,3% verrattuna aiemmin 0,0%: iin. Heikompi data tarjoaa mahdollisuuden oikosulkea Greenback nopeasti 60-100 pistettä ja päinvastoin.

ISM Manufacturing PMI – 14:00 GMT

Perjantaina ISM: n valmistavan PMI: n painopiste on etenkin sen jälkeen, kun indeksi laski syyskuussa alle 50 syyskuussa ensimmäistä kertaa kolmen vuoden aikana, mikä lisäsi äkillisesti laskusuhdetta. Saattaa kuitenkin olla jonkin verran lepoa, jos PMI palautuu ennusteiden mukaan 49,0: een lokakuussa.

Tässä kaikki, mutta pysy ajan tasalla talouskalenteristamme reaaliaikaisten markkinoiden päivityksistä ja valuuttakaupan signaaleista.

Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me