WTI laajentaa 4 päivän karhutehoaan ja saavuttaa viiden kuukauden matalin!

Maanantai-aikaisessa Aasian kaupankäynnin aikana WTI Raakaöljyn hinta ei onnistunut pysäyttämään edellisen viikon laskusuuntaansa. Se laski tuoreen matalimmalle tasolle, alle 34,00 dollarin tason, lähinnä globaalin talouden elpymisestä johtuvien uusien huolien takia, kun COVID-19-tapausten määrä jatkuu. Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Haluan muistuttaa teitä siitä, että tapausten määrä Yhdysvalloissa nousi kaikkien aikojen ennätykseen, 76 302, 29. lokakuuta. Tällä välin Yhdistynyt kuningaskunta on julistanut kansallisen lukituksen, koska päivittäin uusien tapausten määrä on noussut 50 000 viime päivinä, mikä uhkaa öljyn kysyntää ja vetää öljyn hintaa matalammaksi.

Tämän lisäksi Yhdysvaltain COVID-19-apupaketin viivästyminen ja hermostuneisuus ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja aiheuttavat myös alaspäin kohdistuvia paineita raakaöljyn hintoihin. Lammen toisella puolella geopoliittisilla jännitteillä Kiinan ja eräiden merkittävien maiden, kuten Yhdysvaltojen ja Australian, välillä oli myös merkittävä rooli raakaöljyn hinnan heikentämisessä. Toisaalta hallituspohjaisen Yhdysvaltain dollarin tuore nouseva ennakkoluulo, joka johtui riskittömistä markkinoista, nosti raakaöljyn hintoja alaspäin, koska öljyn hinta on päinvastaisessa suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Päinvastoin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan unionin välisistä Brexit-neuvotteluista on tullut keskeinen tekijä, joka auttaa rajoittamaan raakaöljyn hintojen syvempiä menetyksiä. Tällä hetkellä raakaöljyn kauppa on 34,19 dollaria ja se on vahvistumassa välillä 33,65 ja 35,09.

Kuten olemme jo maininneet, pelot COVID-19-tapausten määrän lisääntymisestä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja joissakin Aasian merkittävissä maissa lisäävät jatkuvasti huolta talouden elpymisestä, mikä puolestaan ​​on heikentänyt raakaöljyn hintoja. COVID-19-seurantaprojektin viimeisimmän raportin mukaan tapausten määrä Yhdysvalloissa nousi kaikkien aikojen ennätykseen, 76 302, 29. lokakuuta. Eurooppalaisella tasolla Yhdistyneen kuningaskunnan luku on noussut 50 000 uuteen. tapauksia päivässä viime päivinä, minkä seurauksena Yhdistyneestä kuningaskunnasta on tullut viimeisin eurooppalainen pääministeri, joka on ilmoittanut kansallisen lukituksen. Ottaen huomioon koronaviruksen tämänhetkinen tilanne Euroopassa suuret eurooppalaiset valtiot, kuten Saksa ja Ranska, ovat valmiita aloittamaan osittaiset yhden kuukauden lukot, jotta voidaan pysäyttää pandemian kasvava toinen aalto. Tämä puolestaan ​​on edelleen painottanut raakaöljyn kysynnän näkymiä.

Tämän lisäksi Yhdysvaltojen kongressin kyvyttömyys tarjota uutta elvytyspakettia ja pettyneet markkinat ennen tärkeimpiä Yhdysvaltain vaaleja, joissa yleisesti odotetaan demokraattista voittoa, ovat myös tärkeässä asemassa raakaöljyn hinnan heikentämisessä. Sillä välin Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset lisääntyvät jännitteet ovat edelleen piristymässä, mikä lisää markkinoiden ilmapiiriä ja lisää raakaöljyn häviöitä..

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui laajentamaan edellisen viikon laskusuuntaista ennakkoluulojaan ottamalla joitain uusia tarjouksia päivällä keskellä riskialttiita markkinoita ja optimistisia tietoja maailman suurimmasta taloudesta, jolla on taipumus tukea. USA: n dollari. Greenbackin voitot voivat kuitenkin olla lyhytaikaisia ​​tai väliaikaisia, kun pahenevat koronaviruksen (COVID-19) olosuhteet Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltain COVID-19 -apupaketin viivästyminen, unohtamatta hätkähdyksiä ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja . Kaikki nämä tekijät lisäävät pelkoa talouden hidastumisesta. Siten Yhdysvaltain dollarin voitot voivat olla myös keskeinen tekijä, joka on pitänyt raakaöljyn hinnan alhaalla, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen joukosta, on noussut 94.037: een.

Lammen toisella puolella raakaöljyn hintahäviöt voivat liittyä myös norjalaisten konsulttien Rystad Energyn raportteihin, jotka viittaavat siihen, että Euroopan öljyn kysyntä todennäköisesti supistuu 10% marraskuussa nykyisestä 13 miljoonan bdd: n öljykulutuksesta tai enemmän kysyntä on yli miljoona bpd.

Päinvastoin, Ison-Britannian ja Euroopan unionin positiivisista neuvotteluista Brexitistä on tullut avaintekijä, joka auttaa rajoittamaan raakaöljyn hintojen syvempiä menetyksiä. Viimeisimmän raportin mukaan Brexit-neuvottelut ovat vihdoin alkaneet vilkkua positiivisilla signaaleilla, mikä puolestaan ​​auttaa rajoittamaan syvempiä tappioita markkinoiden kaupankäynnissä.

Tulevaisuudessa kauppiaat pitävät silmänsä Kiinan Caixin Manufacturing PMI: ssä ja Yhdysvaltain ISM Manufacturing PMI: ssä lokakuussa. Tämän lisäksi Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen jatkuva draama ja päivitykset Yhdysvaltojen elvytyspaketista eivät menetä merkitystä. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me