Yhdysvaltain dollari siirtyy vuoden 2016 viimeiseen pörssipäivään, punta säilyttää laskusuunnan

Viimeiset pari päivää ovat tuntuneet huonolta päivältä syvänmerellä. Valuuttamarkkinat vain pilkkosivat merkityksettömästi, työntämällä ylös ja alas edestakaisin.

 

Tänään kokimme myös melko turhan päivän, jossa monet valuuttaparit korjautuivat jonkin verran, mikä tarkoittaa, että monet trendikauppiaat eivät nauttineet hienosta kaupankäyntipäivästä. Ehkä jotkut heistä saivat loistavia vetoja vetoomuksista, mutta olen varma, että monet kauppiaat antoivat tänään voittoja.

 

Henkilökohtaisesti en ole pettynyt viimeisiin kaupankäyntipäiviin. Odotin näitä hitaita kaupankäynnin ehtoja, mikä on normaalia asiaa tällä epälikvidillä vuodenajalla. Olin kuitenkin valmis toimintaan, koska et koskaan tiedä, milloin nämä markkinat puhkeavat äärimmäiseen epävakauteen. Katsotaanpa, löydämmekö hyvät mahdollisuudet aloittaa uusi vuosi…

 

”Hauras” punta – GBP / USD

 

Kutsun sitä hauraaksi punnaksi, koska tämä valuutta on tällä hetkellä vain niin herkkä ja on todella hajonnut viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana – jossa se on menettänyt massiivisen 28,7 prosenttia Buckia vastaan. Jos tarkastelet tätä viikkokaaviota GBP / USD, ymmärrät mitä tarkoitan:

 

Viikkokaavio GBP / USD

Mikä massiivinen lasku! Tietysti koko Brexit-teema on painanut voimakkaasti Ison-Britannian punta ja vaivaa edelleen tätä valuuttaa.

 

Suurimmalla osalla tärkeimmistä valuutoista meni tänään melko hyvin Yhdysvaltain dollariin nähden. Vaikka punta onnistui painamaan nousevan päivän dollariin nähden, sen eteneminen oli todella heikkoa verrattuna muihin suuriin valuuttoihin. Katso tätä GBP / USD: n päivittäistä kaaviota:

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

Anna minun zoomata vähän…

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

Haluan tarkastella valuutan suhteellista vahvuutta tai heikkoutta. Sen ei välttämättä tarvitse olla hieno, monimutkainen laskelma. Kokenut kauppias voi helposti selvittää valuutan suhteellisen vahvuuden vain skannaamalla muutaman kaavion.

 

Punnan havaitsema heikkous voi olla jotain, josta voimme hyötyä uudella vuonna, jos se jatkuu. Älä vain myy sokeasti puntia sokeasti. Meidän on aina käytävä kauppaa suunnitelmalla ja etsittävä optimaaliset mahdollisuudet päästä markkinoille. On tietysti poikkeuksia – jos harjoittat pitkäaikaista kauppaa (jota kutsutaan myös positiosta), sinun ei tietenkään tarvitse viivästyä viimeiselle pipille. Tämäntyyppiseen kaupankäyntiin liittyy laaja stop loss ja tavoite, jonka saavuttaminen voi kestää kuukausia tai jopa vuosia.

 

Minulle olisi tärkeää nähdä pari hajoavan matalammaksi ja tulostaa tuoreet matalat esimerkiksi 4 tunnin kaavioon. Vasta sitten katsoisin uudestaan ​​lyhyen saapumista. Tällä hetkellä pari jäljittää joitain viimeaikaisia ​​tappioita, joten meidän on nähtävä karhujen ottava johtoasema uudelleen, ennen kuin voimme kutsua turvalliseksi pelata lyhyttä puolta. Pidän erityisesti tästä lähestymistavasta tämän vuoden aikana epänormaalien kaupankäynnin olosuhteiden ja kevyen likviditeetin takia. Jotkut elinkeinonharjoittajat haluaisivat käyttää nykyistä retracementia tietysti pääsemään parempaan hintaan.

 

Sveitsin dollari (USD / CHF)

 

Huolimatta tänään laskusta pidän edelleen USD / CHF: n teknisestä rakenteesta. Kuva, jonka saan tästä parista, on edelleen ylivoimaisesti nouseva, ja luulen, että meillä on vielä hyvä tapa edetä tässä härkätrendissä. Tässä on päivittäinen kaavio tästä päävaluuttaparista:

 

USD / CHF päivittäinen kaavio

Pidän todella tästä entisestä vastustusvyöhykkeestä, joka on muuttunut tukialueeksi. Meillä on jo ollut neljä kosketusta tälle vyöhykkeelle parin viimeisen kaupankäyntipäivän aikana, ja markkinat sulkeutuivat joka kerta sen yläpuolella. En pidä tämän päivän heikosta sulkemisesta, mutta ylösalaisin näyttää silti erittäin houkuttelevalta. Jos tämä sininen tukivyöhyke pitää paikkansa, on hyvät mahdollisuudet voimakkaaseen nousuun tulevina päivinä ja viikkoina.

 

Uutiset Tapahtumat vuoden viimeisenä kaupankäyntipäivänä

 

Huomenna ei ole merkittäviä taloudellisia tietoja, jotka olisivat mainitsemisen arvoisia. Yhdistynyt kuningaskunta ja Saksa ovat kuitenkin sulkemassa aikaisin, mikä tyhjentää markkinoilta paljon likviditeettiä. Tämä ja yleinen likviditeetin puute voivat rajoittaa huomenna tapahtuvaa markkinoiden liikkumista. Tätä ei kuitenkaan taata, ja vuoden lopun virrat ja salkun oikaisut saattavat aiheuttaa huomattavaa volatiliteettia. Myös ulkoisten tekijöiden mahdolliset vaikutukset on otettava huomioon, koska ne voivat aiheuttaa markkinoiden shokkeja jopa vuoden viimeisenä kaupankäyntipäivänä. Esimerkiksi suuret luonnonkatastrofit, poliittinen epävarmuus, sodat jne.

Jos vaihdat huomenna, onnea! Ja kaikkea hyvää vuodelle 2017 – olkoon sinulla poikkeuksellisen kukoistava vuosi!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me