Faraday-laukku

Faraday-laukku Faraday-laukkupaketti

 • Estää kaiken radiosignaalin
 • Lopettaa kaiken seurannan
 • Estää avaimeton autovarkaus
 • Thwarts-kortin kuorinta

Osta nyt Osta nyt

Luku 1:

Olet täällä kahdesta syystä. Joko mietit mitä Faraday-laukku on, tai haluat tietää miksi sinun pitäisi ostaa se. Ja saat parhaat vastaukset molempiin.

Lisätään yksi kokoonpanoon Kyberturvallisuus työkalut voivat olla erittäin tehokkaita, mutta vain jos osaat käyttää sitä.

Tekniseltä kannalta ne ovat kuparikalvolla toimivia koteloita, jotka estävät kaikki radiosignaalit.

Magneettikenttä ja magneettikentän linjat

Käytännöllisestä näkökulmasta Faraday-laukut näyttävät turvallisemman “lentokonetilan” puhelimellesi tai holvin kontaktittomalle luottokortillesi..

Teräksinen turvallinen yhdistelmälukolla

Faraday-laukkujen mielenkiintoisinta on, että ne pystyvät tuomaan sotilastason eristeen pienessä ja kannettavassa muodossa.

He kertovat nykypäivän tarinan Davidin kukistamisesta Goljatin, koska miljoonien dollareiden valvontalaitteet voidaan voittaa aina, kun laitat elektroniset laitteesi näiden paksujen kupari- ja muovikerrosten sisälle..

Faraday-laukku vs. valvonta

Faraday Cagen historia

Faraday Cage käsitteellistettiin ensin Michael Faraday vuonna 1836 ja havaittu aiemmin vuosisataa aiemmin Benjamin Franklynin ja Jean-Antoine Nolletin dokumentoiduissa kokeissa.

Löytönsä jälkeen Faradayn häkkejä on käytetty useissa paikoissa aina kemian laboratorioista, joissa vaaditaan tarkkoja ja herkkiä mittauksia, Yhdysvaltain armeijan ja Naton tietokonekeskuksiin, joissa kaikki ei-toivotut radiopäästöt on estettävä turvallisuuden ja laitteiden tarkkuuden vuoksi.

Näiden EM- (sähkömagneettisten) ja RF- (radiotaajuisten) kilpien suosio on niin suuri, että ne synnyttivät ”tinakalvon” Internet-meme.

Tinakalvohattujen käyttäjät iloitsevat Faraday-laukkuista

Voit jopa nähdä, että heillä on tärkeä rooli “Breaking Bad” -esikirjan Better Call Saul juonikehityksessä.

Saul Goodmanin vanhempi veli Chuck McFill kärsii harvoista sairauksista, jotka tekevät hänestä alttiita radioaalloille, joten hän peittää talonsa tinakalvossa ja välttää elektronisten laitteiden käyttöä..

Tumma digitaalinen ääniaalto sinisellä pohjalla

Saul on järkyttynyt nähdessään veljensä Chuckin rappaavan talon kelmussa karkottaakseen sähkömagneettisia aaltoja.

Tätä pienimuotoista tarkoitusta varten sinun ei tarvitse suojata koko huonetta, rakennusta tai ympäristöä yksittäisten laitteiden eristämiseksi – riittää, että ostat vain edullisen Faraday-pussin tai rakennat omasi vaihtamalla muovi- ja alumiinikerroksia.

Kappale 2:

Faraday-laukut ovat pieniä, kannettavia, edullisia lisävarusteita, jotka estävät sähkömagneettisia kenttiä. Ne ovat käytännöllisempiä versioita mahtavasta Faradayn häkistä.

Suuri Faraday-laukku

Faraday-laukku on eräänlainen Faraday-häkki.

Se suojaa elektroniikkaa vahingoittumiselta radiotaajuushäiriöiltä (RFI) tai sähkömagneettiselta pulssilta (EMP) estämällä radiotaajuisten tai sähkömagneettisten pulssiaaltojen kulkemisen materiaalin läpi.

Se menee monilla nimillä, kuten RFID-laukku, RFID-estopussi tai EMP-laukku.

Kuinka Faraday-laukku toimii?

Se luo täysin suljetun tilan, jota ympäröi johtavien materiaalien verkko.

Kun Faradayn häkin ulkopuolella oleva sähkökenttä on vuorovaikutuksessa materiaalin kanssa, se saa suojatun tilan varaukset jakautumaan tavalla, joka poistaa vaikutukset.

Se toimii myös suojautumiselta radiotaajuushäiriöt.

Realistinen sähköpallo tai abstrakti plasmapallo

Tällä tavoin hakkerit, varkaat tai valtion virastot, jotka yrittävät seurata puhelintasi tai muuta laitetta, eivät pääse siihen Faraday-pussin ulkokerroksen takia..

Lisäbonus: Faraday-laukut voivat pitää myös muut tiedot ja omaisuuden turvassa!

Mitä Faraday-laukku tekee?

Lyhyesti sanottuna ne estävät kaikki radiosignaalit, jotka vaihtelevat Wi-Fi: stä ja bluetoothista RFID: ään (luottokorttien ja autojen avainten käyttämään) ja GPS: ään.

Aina kun haluat estää ei-toivotut hyökkäykset elektronisilla laitteillasi on hyvä sijoittaa ne Faradayn häkkiin.

Turvallinen rahalla ja luottokortilla

Mutta kun löydät itsesi tilanteeseen, jossa sinun on käytettävä laitteitasi tien päällä samalla kun käytät maksimaalista turvallisuutta, Faraday-laukut saavat työn aikaan.

Pätevät hakkerit pystyvät saamaan näyttämään siltä, ​​että kaikki on poistettu käytöstä, samalla kun he käyttävät kaikenlaisia ​​tietoja. Kuten NSA: n merkittävä ilmiantaja Edward Snowden selitti hänen aikana haastattelu Joe Roganin kanssa, elektronisia laitteita ei oikeastaan ​​sammuteta ennen kuin poistat niiden akun.

Edward Snowden oli NSA: n ilmiantaja, joka pakeni Venäjälle vuonna 2011 vuotanut tuhansia luokiteltuja asiakirjoja kouralliselle toimittajalle.

Edward Snowden Faraday -laukku

Aikana, jolloin suurin osa puhelimista, tableteista, GPS-laitteista, älykelloista ja kaukosäätimistä on irrotettavien paristojen kanssa, fyysisen “sammutus” -kytkimen käyttö on siunaus..

Ja sillä, että Faraday-laukku estää kokonaan kaikki signaalit, on juuri tämä sammutuspainike.

Paras turvallisuus on se, joka mahdollistaa hyökkäysten estämisen vähentämällä hyökkäyspintaa.

Estät pahantahtoiset hyökkäykset ennen kuin ne voivat edes tapahtua.

Tällä tavoin voit lopettaa huolestumisen piilevistä etähakkereista ikuisesti ja sallia puhelimesi, auton avaimet, Bitcoinin laitteistolompakot, ja RFID-luottokortit lepäävät turvallisessa ympäristössä, kun et käytä niitä.

Ovatko Faraday-laukut tehokkaita?

Kemistit, joiden on tehtävä tarkat mittaukset laboratoriokokeissaan, käyttävät myös Faraday-häkkejä, jotta ulkoinen säteily ei voi vaikuttaa tuloksiin.

Kotitekoiset Faraday-häkit

Toisaalta Faraday-pussit ovat pieniä ja kannettavia versioita Faraday-häkkeistä.

Toisin kuin monimutkaiset kokoonpanot, jotka eristävät koko huoneen tai rakennuksen, Faraday-laukut sopivat taskuusi ja tarjoavat samanlaisen turvallisuuden elektronisiin laitteisiin, jotka sopivat sisälle.

Rakennuksen laatustandardi säilytetään siten, että toisiinsa kietoutuneiden kupari- ja muovikerrosten paksuus varmistaa samat signaalinestovaikutukset.

Laadunvarmistus- ja laadunvalvontakonsepti

Pähkinänkuoressa Faraday-laukut antavat sinulle edun siitä, että sinulla on Naton operaattoreiden suoja, mutta kevyessä ja kannettavassa muodossa.

Se, että voit ottaa tämän turvallisuuden mukaasi mihin tahansa epäilemättä, on jälleen yksi etu.

Ympärilläsi olevat ihmiset ajattelevat, että sinulla on halpa nailonlompakko tai jonkinlainen tavallinen laukku.

Helppo sulautuminen parantaa yksityisyyttäsi, eikä laitteidesi altistaminen hakkereille ole erinomainen turvallisuuskäytäntö.

Muovikortti lompakossa

Siksi Faraday-laukut ovat tehokkaita sekä radiosignaalia hylkivinä yksiköinä, jotka poistavat bluetoothin, RFID: n, GPS: n ja Wi-Fi: n, mutta myös perustarvikkeina, jotka suojaavat elektronisia laitteitasi koskaan herättämättä kenenkään epäilyksiä.

Let’s Talk Bitcoin-podcastissa Andreas Antonopoulos ilmoitti pitäneensä laitteistolompakoita faraday-laukussa. Lisäksi @patrickwagner, a digitaalinen turvallisuus asiantuntija, kutsuu Faraday-laukkua “pakolliseksi”. Aurinkomyrskyn tai EMP-räjähdyksen uhka yhteiskunnallemme on yksi suurimmista turvallisuuden vaaroista missä tahansa modernissa maassa. Jos aiomme digitalisoida rahajärjestelmämme missä tahansa vaiheessa lähitulevaisuudessa, on aika toteuttaa asianmukaiset turvatoimet suojella omaisuuttamme tänään.

Luku 3:

Autovarkaus on jotain, jota on havaittu auton keksimisestä lähtien. Aikoina, jolloin autoissa oli ovilukot ja sytytykset mekaanisella avaimella, ihmiset löysivät tapoja valita lukko ja kytkeä auto kuumalankaan.

Teknologian kehittyessä otettiin käyttöön elektroniset lukot, ja nyt autoissa on keskitietokone, joka on lukittu elektronisella avaimella.

Lähikuva miehen puvusta, joka lukitsee autonsa.

Tämä on yksi parhaista tavoista estää varkaita varastamasta autoa. Kuten minkä tahansa tekniikan kohdalla, varkaat ovat löytäneet keinon kiertää tämän turvatoimen ja ovat alkaneet käyttää koodinpitäjiksi kutsuttuja laitteita SERA-nimisen (tai ”Signaalilaajennuksen välityshyökkäyksen”) suorittamiseen..

SERA-hyökkäykset ovat yleistyneet päivittäin, ja varkaustapaukset ovat lisääntyneet huomattavasti. Ihmiset ovat usein hämmentyneitä kysymyksestä miten estää avaimeton autovarkaus?

Miksi autovarkaudet lisääntyvät?

Poliisilaitoksissa ympäri maailmaa autovarkaudet ovat lisääntyneet valtavasti viime vuosina.

Sisäautojen järjestelmien hakkerointi

Nämä varkaudet ovat jättäneet poliisilaitokset hämmentyneiksi, koska suurin osa näistä autoista on lukittu elektronisella lukitusjärjestelmällä, joka on yksi turvallisimmista automaattiset turvajärjestelmät saatavilla.

Tutkinnan jälkeen löydät monia videoita, joissa varkaat käyttävät laitetta auton lukon avaamiseen ja varastavat sen vahingoittamatta ajoneuvoa suoraan. Joten mitä laitetta käytetään näiden autojen varastamiseen?

Varkaat ovat tulleet tekniikan tajuiksi ja ovat alkaneet käyttää tätä laitetta avaimenperän radiotaajuuden saamiseen, kloonaamiseen ja sitten vasta valmistetun kaksoissignaalin käyttämiseen autojen oven avaamiseen ja ajamiseen pois.

Nykyaikaiset auton avaimenperät toimivat sähkömagneettisten signaalien avulla. Kun auton avain on lähellä autoa, auton ja avaimenperän välillä on radiotaajuus.

Takissa oleva mies lähetti avaimenperän autoon avatakseen laukaukset

Kun käyttäjä painaa auton kaukosäätimen avauspainiketta, ovet avautuvat, koska auto näkee signaalin. Ainoa tapa, jolla tämä varkaus voidaan pysäyttää, on käyttää RFID-estopussia, jota kutsutaan myös Faraday-pussiksi.

Mikä on Signal Killer Faraday -laukku?

Signal Killer Faraday -laukku on suunniteltu Faraday-häkin pohjalta.

Liitäntäjohto valokuituverkon tietoliikennepalvelussa

Häkki on valmistettu johtimista, jotka eivät päästä muita sähköisiä signaaleja tai aaltoja. Tätä periaatetta käytetään myös lentokoneiden rakentamisessa; lentokoneet on suunniteltu siten, että sähkövoima ei pääse lentokoneen sisälle salaman iskiessä.

Joten mihin tahansa pussin sisällä olevaan ei pääse ulkopuolisilla sähkö- tai magneettisilla aalloilla ja päinvastoin.

Kuinka Faraday-laukut toimivat?

Armeija ja poliisi ovat käyttäneet Faraday-laukkuja ikuisesti suojaamaan teknisiä todisteita, kuten puhelimia, kannettavia tietokoneita, älykelloja tai muita laitteita, joiden sisällä on tärkeitä digitaalisia tietoja.

Tätä tekniikkaa käytetään nyt yleisössä, koska data- ja autovarkaudet lisääntyvät huomattavasti.

Avaimeton autovarkauden estäminen Faraday-laukulla

Nyt on kysymys, kuinka voit estää autosi varastamisen käyttämällä Faraday-laukkua?

Kanssa Billfodl Faraday -laukku, auton avaimien signaalit tukkeutuvat, joten auton avaimesi radiotaajuus ei koskaan saavuta varkaan laitetta. Tämä säästää autoa varastamasta.

Tottuvat vain pudottamaan avaimesi pussiin, kun tulet ovesta. Sitten sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että autosi varastetaan keskellä yötä.

Billfodl Faraday -laukku

Faraday-laukku voi olla loistava tapa lisätä suojaa elektronisille laitteillesi.

Harvat tuotteet ovat yhtä tehokkaita niin pienellä rahalla kuin Faraday-laukku, ja meidän kaikkien pitäisi käyttää sellaista.

Jos sinulla on kysyttävää, asiantuntijatiimimme täällä Billfodl ovat täällä vastaamassa niihin!

Luku 4:

Faraday-laukun suojaamat uhat voivat olla luonnossa esiintyviä tai ihmisen aiheuttamia.

Miltä Faraday-laukku voi suojata sinua?

Esimerkki luonnossa esiintyvästä uhasta on aurinkomyrsky. Uskokaa tai älkää, aurinkomyrskyt, jotka tulevat auringosta, voivat tuhota sähköverkot ja elektroniikan täällä maan päällä. Yksi tällainen myrsky tunnetaan nimellä Carrington Event, ja se tapahtui vuonna 1859. Tuolloin ihmiskunnalla ei ollut lähes yhtä riippuvuutta elektroniikasta kuin nykyään. Silti tuolloin lennätinjärjestelmät Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa lakkasivat toimimasta, laitteet sytyttivät ja aiheuttivat iskuja operaattoreille ja jopa sytyttivät tulipaloja.

Avaruusnäkymä auringon kirkkaalla pinnalla, jossa on auringon soihdut

Jos tällaisen suuruinen aurinkoinen myrsky tapahtuisi tänään, se vahingoittaisi ja häiritsisi laajasti elektroniikkaa, kuten autoja, tietokoneita ja sähköverkkoja. Tämä saattaa vaikuttaa jopa pienempiin kohteisiin, kuten yhteiseen USB-asemaan. Tällainen aurinkoinen myrsky tapahtui vuonna 2012 samanlaisella voimakkuudella, mutta se ei löytänyt maata (se menetti vain 9 päivää).

Vuonna 1989 toinen aurinkomyrsky osui maahan, ja kanadalaiset ottivat sen kärsimään, vaikka se ei ollut yhtä suuri kuin Carringtonin tapahtuma. Silti sähköverkot menivät offline-tilaan ja noin 6 miljoonaa kanadalaista jäi ilman sähköä – toiset tuntikausia ja toiset päiviä.

Ihmisen aiheuttamien uhkien ennustetaan tulevan ydin- tai EMP-pommien muodossa. Ydinräjähdykset lähettävät sähkömagneettisia iskuja, jotka voivat pyyhkiä pois elektroniikan ja sähköverkot aivan kuin aurinkomyrskyt. Ihmisen tekemä pommi, joka lähettää sähkömagneettisia iskuja, voidaan jopa räjäyttää jonkin matkan päässä kohteen yläpuolelta, jotta se olisi tehokas. Tämä aihe otettiin jopa esille GOP: n presidenttiehdokkaiden keskuudessa vuoden 2016 vaalikilpailussa.

Ydinpommin räjähdys kaupungin yli

Tosiasia on, että huolimatta mahdollisesta elektroniikan uhasta, ihmiset ja kansat eivät ole valmiita puolustamaan tekniikkaa, johon luotamme yhä enemmän.

Mitä minun pitäisi säilyttää Faraday-laukussa?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta.

Viime kädessä kyse on kaikista kohteista, jotka voidaan etähakkeroida ja joita et halua olla.

Luettelo Faraday-laukun tuotteista

Seuraava luettelo sisältää yleiset tavarat, jotka saatat tallentaa Faraday-laukkuun.

 • matkapuhelimet
 • kannettavat tietokoneet
 • Bitcoin-laitteistolompakot
 • auton avaimen kaukosäätimet
 • luottokortit
 • passit
 • älykellot
 • tabletteja
 • pääsykorttien rakentaminen

Cheshiren poliisi Isossa-Britanniassa suosittelee kuljettajia pitämään kiinni auton avaimet Faraday-laukussa jotta varkaat eivät pystyisi kloonaamaan heitä. Heidän tarvitsee vain päästä lähelle avaimesi edes näkemättä niitä, ellei niitä ole suojattu RFI-estävässä Faraday-laukussa.

Faraday-laukut

USB: t ja Bitcoin-laitteistolompakot mahtuvat Billfodlin pienempään Faraday-laukkuun. Jos haluat säilyttää a puhelin tai pieni tabletti, haluat hankkia isomman.

Joulukuu 2018 esityksessään 35C3-konferenssista lompakko. epäonnistui joukkue on osoittanut kuinka hän pystyi lähettämään hyökkäyksiä Trezor ja Ledger laitteistolompakot.

Toimitusketjuhyökkäyksissä, joissa ylimääräinen RFID-antenni on laitettu laitteesi lompakkoon, on helppoa hallita laitettasi etäyhteydellä ja lähettää kolikoita mielivaltaisiin osoitteisiin.

Siksi on ehdottomasti parempi pitää laitteiston lompakko Faradayn häkissä, jos haluat olla 100% varma, ettei kukaan voi yrittää hakkeroida laitettasi.

Hakkerit takissa, jossa on huppu ja kannettava tietokone, istuu pöydässä

Jos sinua kohdistaa hallituksiin tai kehittyneisiin hakkereihin, on todennäköistä, että ne yrittävät vaarantaa kaikki laitteesi.

Vaikka olisit lainkuulias kansalainen, nykypäivän valvontakapitalismimme saattaa löytää tekosyitä tehdä tällaisesta takaovesta pääsy täysin lailliseksi ja mahdollisesti pakolliseksi.

Tässä on vielä yksi väite Faraday-pussien hyväksi: koska ne ovat pieniä, kannettavia ja helposti peitettävissä jokapäiväisissä esineissä, kuten lompakoissa (tai jopa piilossa matkalaukussa tai repussa), ne antavat sinulle jonkin verran uskottavaa kiistettävyyttä.

Kukaan ei tunne epäilystä, kun hän näkee sellaisen, ja on helpompi naamioida heidät tavallisiksi esineiksi.

Ja vain 15 dollaria a pieni Faraday laukku tai 25 dollaria suuresta, hinta, jonka maksat arvokkaiden tietojen ja tavaroiden suojaamiseksi RFID-, bluetooth- ja WiFi-hyökkäyksiltä, ​​on erittäin pieni verrattuna monimutkaisempiin suojausasetuksiin.

Billfodlin Faraday-laukut

Muovi- ja tinarullien ostokustannukset oman Faraday-pussin rakentamiseksi ovat vielä pienemmät, mutta oikeanlaisen tuloksen saaminen vie aikaa ja kokeiluja.

Ja… se ei ole läheskään yhtä toteutettavissa.

Kotitekoiset Faraday Bag -materiaalit

Mitä minun pitäisi säilyttää Faradayn häkissä?

Faraday-häkit on tarkoitettu suurille esineille, joita et kuljeta mukana.

Suojella Internet-reititin hakkereilta talosi ulkopuolella tai varmistaminen siitä, että kukaan ei yritä hyökätä pöytätietokoneellesi etäyhteydellä, ovat vain kaksi suosituinta käyttötapausta.

Muista vain, että sotilasjärjestöt, jotka noudattavat Tempest-standardit käyttää Faradayn häkkejä estääkseen sähköisten signaalien ja melujen sieppaamisen.

Usein Faraday-laatikot sekoitetaan Faraday-häkkeihin, mutta erot voidaan kaventaa mittakaavaksi.

Ensimmäiset ovat pienempiä ja niitä käytetään elektronisten laitteiden turvalliseen pitkäaikaiseen varastointiin, kun taas jälkimmäiset viittaavat suurempiin pintoihin, jotka eristyvät väliaikaisesti tai pysyvästi ulkopuolisilta radiotaajuuksilta.

Katso lisätietoja Faradayn häkkeistä ja niiden käytännön käyttötapauksista suuri valikoima YouTube-videoita asiasta. Paitsi että ne tarjoavat perusteellisia selityksiä, mutta niissä on joskus myös täydelliset DIY-oppaat, joiden avulla voit rakentaa omia Faraday-häkkejä.

Vastalauseet Faraday-laukun omistamisesta

Joten mitä se tarkoittaa Bitcoinersille? Miksi on erityisen tärkeää ottaa huomioon tällaiset uhkat ja toteuttaa asianmukaiset toimenpiteet? Ja onko Faraday-laukun hankkiminen “asianmukainen toimenpide”?

Yleisiä vastalauseita Faraday-laukun omistamisesta on, että se on tarpeetonta, jos sinulla on omasi muistisiemen (yksityiset avaimet) varmuuskopioitu Billfodl jo, ja että EMP-räjähdyksen todennäköisyys on riittävän pieni, jotta et halua käyttää rahaa.

Faraday-pussin omistamisen riski-hyötysuhde on voimakkaasti kallistunut sellaisen saamiseksi. Riskin todennäköisyys voi olla pieni (tai ei välttämättä), mutta myös Faraday-pussin hinta on hyvin alhainen.

Liikemies käsi pysäyttää putoavat puupalikat tai dominot

Bitcoinerin ei yksinkertaisesti ole järkevää väittää, että maailmaa tulisi tukea digitaalisella rahajärjestelmällä, joka antaa yksilöille mahdollisuuden olla täysin suvereeni rahoistaan ​​ja toisaalta väittää, että niin tekevien henkilöiden tulisi olla huolimattomia tarpeeksi, jotta ei suojata arvostettuja elektronisia laitteita, jotka parantavat huomattavasti rahojen saatavuuden turvallisuutta.

Joten sinulla on Billfodl jo. Se on ehdottomasti korkeampi prioriteetti kuin omistaa Faraday-laukku, EMP-laukku, RFI-suojapussi. Ja jos elektroniikkamme laskeutuu jonkinlaisen katastrofin vuoksi, Bitcoinersilla ei ole pääsyä varoihinsa, elleivät heillä ole myös pääsyä toimivaan elektroniikkaan, jota voidaan käyttää vuorovaikutuksessa bitcoin-verkon kanssa.

Billfodl-tuote Faraday-laukussa

Ja tällaisessa tapauksessa, jos Bitcoinerin on käytettävä epäluotettavaa tietokonetta varojen saamiseen, yksinkertaisesti yksityisten avainten käyttö voi olla erittäin riskialtista toimintaa ja sitä tulisi välttää. Jos vain se Bitcoiner olisi tallentanut tabletin tai Bitcoin-laitteiston lompakon Faraday-pussiin, kaikki olisi hyvin.

Milloin sinun pitäisi käyttää Faraday-laukkua

Viime kädessä vastaus tulee signaalinestotoimintojen laajuuteen ja odotuksiin siirrettävyydestä.

Jos haluat suojaa matkapuhelinta tai bluetooth-yhteensopivia laitteita ulkoisista hyökkäyksistä ja olet matkalla tai pakenemassa, on yksinkertaisesti parempi hankkia Faraday-laukku.

Faraday-laukku

Toisaalta, jos haluat eristää koko huoneen tai rakennuksen radiotaajuuksilta, bluetooth-tunkeutumisilta ja ei-toivotuilta WiFi-signaaleilta, on paljon parempi käyttää Faradayn häkkejä.

Talo peitetty lasikupolilla realistinen vektori

Mielenkiintoista on, että paksut metalliset roskakorit, joihin asetat muovipussit, voivat olla erinomaisia ​​Faraday-häkkejä matkapuhelimeesi, tablet-laitteeseesi, laitteistoon lompakko tai kannettava tietokone.

Ne eivät kuitenkaan ole kovin kannettavia, ja heidän kanssaan käveleminen herättää epäilyksiä.

Siksi, jos sinun tarvitsee vain eristää pienet laitteet, toiminnan kannalta on ehdottomasti parempi kuljettaa Faraday-laukku taskussa, matkalaukussa tai repussa.

Faraday-laukku vs. Faraday-häkki

Päivän lopussa ero on hyvin yksinkertainen: Faraday-häkit ovat avoimille tiloille, joissa käytät laitteita, jotka eivät vaadi liikkumista.

Näitä laitteita voivat olla:

 • Internet-reitittimet
 • pöytätietokoneet
 • paksu kannettava tietokone, jota et koskaan kanna mukanasi
 • HAM-radiolaitteesi, jos valmistelet SHTF: ää

Vaikka Faraday-laukut ovat sinun kiinnittämiseen kännykkä, auton avaimenperät, ja kohteet, kuten bitcoin-laitteistolompakot liikkeellä.

Voit varmasti käyttää myös Faraday-laukkua talossasi, jos haluat välttää seinien sisustamista tai epäillä mielenterveyttäsi aina, kun joku vierailee luonasi.

Faraday Laukut vs Mylar Laukut

Mylar-pussit ovat erittäin suosittuja ratkaisuja ruokien säilyttämiseen pitkällä aikavälillä.

Mylar-pussit eivät ole hyviä faraday-laukkuja

Se, että niiden sisäpuolella on alumiinifolio, tarkoittaa, että vihanneksesi pysyvät tuoreina jääkaapissa pitkään.

Vertailun vuoksi Mylar-pussit ovat ohuempia kuin Faraday-pussit – ensimmäisillä on ohut ja minimaalinen alumiinifolio, kun taas jälkimmäinen on rakennettu paksusta kerroksesta, joka vaihtelee muovia ja alumiinia.

Voit varmasti pinota useita Mylar-laukkuja saadaksesi samanlaisia ​​tuloksia kuin Faraday-laukkuilla.

A suosittu Reddit-viesti on tutkinut asiaa vain saadakseen selville, että kaksi Mylar-laukkua ovat ei riitä estämään AM-radiosignaalia.

Faraday-häkin ja Faraday-pussin ero on lähinnä tuotteen koossa ja siirrettävyydessä.

Faraday-laukut sopivat erinomaisesti pieniin esineisiin, jotka mahtuvat taskuusi, kun taas Faraday-häkkejä käytetään enemmän paikallaan olevien esineiden tai kokonaisten varusteiden suojaamiseen.

Markkinoilla on useita vaihtoehtoja Faraday-laukkuille, mutta mielestämme meidän on melko pirun hyvä ja se tulee myös edulliseen hintaan.

Luku 5:

Faraday-laukku on hyvin yksinkertainen tuote, mutta monet ihmiset ovat edelleen hämmentyneitä siitä, miten he työskentelevät ja mitä tekevät.

1050D ballistinen nailon

Nylon-kuvake

Faraday-laukkumme on valmistettu vedenkestävästä 1050D ballistisesta nailonista, joka tunnetaan voimakkaasta lujuudestaan ​​ja sitkeydestään, koska elektroniikkasi tulisi olla turvassa muilta kuin vain radiotaajuuksilta.

Vahvistusikkuna

Silmä-kuvake

Näkeminen on uskomista, minkä vuoksi iso Faraday-laukkumme harjoittaa laitteen esikatseluikkunaa vahvistamaan signaalin katkaisun ja akun keston kaikissa sisällä olevissa elektronisissa laitteissa. Älä luota. Vahvista.

5. sukupolven laitteen suojaus

Ei langatonta kuvaketta

Estää WiFi-yhteyden (2.4 & 5GHz), bluetooth, solusignaalit (5G & 4G LTE +), GPS-, RFID- ja radiosignaalit, joiden keskimääräinen vaimennus on 60-80 dB, tarjoavat 5. sukupolven laitteen suojauksen.

Kolmikerroksinen, kaksoispari

Pariliitos-kuvake

Kolme kerrosta suojaavaa kangasta joka puolelta kylvetään yhdessä kaksoispariliitoksen kanssa, mikä tekee laukusta kestävän ja valmiina työskentelemään vaikeissa olosuhteissa.

Helppo pääsy

Valintamerkkikuvake

Kaksinkertainen rulla- ja tarranauhakiinnitys tarkoittaa, että pääsy elektroniikkaan on helppoa. Laukut on suunniteltu pitämään radiotaajuudet poissa, et sinä.

Yhteenveto

 • Sotilasluokan Faraday-laukku, joka on suunniteltu lainvalvontaviranomaisten rikostutkijoille ja jota käytetään myös johtajien matkustamiseen, henkilökohtainen turvallisuus, EMP- ja CME-suojaus
 • Suojaa matkapuhelimet, GPS-yksiköt, elektroniset maksunkeräävät transponderit (kuten E-ZPass), avaimenperät tai muut vastaavan kokoiset laitteet kaikilta langattomilta signaaleilta
 • 5. sukupolven laitteen suojaus
 • EMI-suojaus & RFI-suojaus
 • Kolme kerrosta erittäin suojaavaa kangasta kaikilta puolilta, kaksoispareilla
 • Estää WiFi-yhteyden (2.4 & 5GHz), Bluetooth, solusignaalit (4G LTE +), GPS-, RFID- ja radiosignaalit, joiden keskimääräinen vaimennus on 60-80dB
 • Suljettava tasku takana yrityksen / viraston tietojen sijoittamiseksi
 • Vedenkestävät ballistiset nailonpintamateriaalit
 • Kaksinkertainen rulla ja tarranauha

Mitat

Suuri laukku

Ulkomitat: 9.75 ”x 9.5” x.1 ”

Sisäiset käyttömitat: 9,5 “x 5,5”

Pieni pussi

5 ”x 3,25” x 0,25

Ilmainen toimitus

Lentokone-kuvake

Kaikki Yhdysvaltain tilaukset ja kansainväliset tilaukset ovat 120 dollaria

Helppo palautus

Päivitä-kuvake

Ei kysymyksiä – vain 125% rahat takaisin -takuu

Suojatut maksut

Lukko-kuvake

Kaikki korttimaksut turvataan Shopify-maksuilla

Asiakaspalvelu

Lukko-kuvake

Hanki ilmainen ja nopea sähköposti / chat-tuki sisäisten salausasiantuntijoidemme kanssa

Osta Billfodlin Faraday-laukku

Kappale 6:

Toimivatko Faraday-laukut todella?

Kyllä he tekevät. Ne toimivat kuin kilpi ulkopuolisia vaikutuksia vastaan. Ne ovat helposti kuljetettavia, pakattavia, kevyitä eivätkä ole kovin kalliita.

Estävätkö Faraday-laukut GPS: n?

Kun asetat GPS-laitteen Faraday-pussin sisään, se ei voi vastaanottaa tai lähettää mahdollisesti häiritseviä radiotaajuussignaaleja.

Miksi Faraday-laukut lakkaavat toimimasta?

Laadukas Faraday-laukku ei saa koskaan lakata toimimasta. Halvemmat pussit voivat kuitenkin kulua, jos ne avataan ja suljetaan usein. Täältä on tärkeää löytää korkealaatuinen laukku.

Onko vaikeampi varastaa avaimetonta autoa?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan auton varastaminen vie noin kolme minuuttia ilman avainta ja auton varastaminen on melkein mahdotonta, kun avaimenperä ei ole aktiivinen tai lepotilassa.

Voinko puhelintani seurata, jos sijaintipalvelut eivät ole käytössä?

Sijaintihistoria on ominaisuus, joka seuraa sijaintejasi ja kirjoittamiasi osoitteita. Jos poistat sen käytöstä, laitteesi käyttää vain GPS-sijaintia tietääksesi missä olet. Tästä huolimatta ei ole mitään tapaa olla varma, että sijaintipalvelut ja GPS eivät todellakaan ole enää aktiivisia, ellet käytä faraday-laukkua.

Mistä tiedän, seuraaako joku puhelintani?

Totuus on, että on erittäin vaikea tietää, seuraaeko hienostunut hyökkääjä matkapuhelintasi. Ja … monet asentamasi sovellukset seuraavat sinua melkein varmasti. Jos olet epävarma, on parempi olettaa, että puhelintasi seurataan.

Miksi tarvitsisin Faraday-laukun?

Jos haluat suojata minkäänlaista elektronista laitetta kauko-ohjaukselta, sinun on käytettävä Faraday-laukkua. Faraday-laukku toimii suojakilvenä tulevia ja lähteviä radiosignaaleja vastaan.

Estävätkö Faraday-pussit WIFI: n?

Kyllä he tekevät. Wi-Fi-signaalit eivät pääse tunkeutumaan Faraday-pussin sisällä olevaan kupariverkkoon.

Mihin Faraday-laukkua käytetään?

Faraday-laukkuja käytetään matkapuhelimesi, kannettavien tietokoneidesi, auton avaimenperien ja esineiden kuten bitcoin-laitteistolompakoiden, luottokorttien, passien, älykellojen, tablettien ja pääsykorttien kiinnittämiseen. Ne estävät näiden laitteiden kauko-ohjauksen sellaisilta, jotka varastaisivat tietoja niistä tai yrittäisivät pyyhkiä tai jäljittää niitä etäältä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me