Coinbase

Kære læser: Inden du kommer for langt, vil vi spare dig tid: vi absolut ikke anbefale at du giver Coinbase NOGEN af din virksomhed. Vi føler så stærkt over dette, at vi nægter at tjene tilknyttede penge ved at henvise kunder til deres platform (og mange positive anmeldelser, du læser om Coinbase er økonomisk motiveret).

Overvej dette en offentlig servicemeddelelse: Coinbase har allerede gjort det erhvervet et kædeanalysefirma (grundlagt af medlemmer af en hackingorganisation, der solgte spyware til tyraniske diktatorer) og bruger nu det kædeanalysefirma til hjælpe DEA og IRS med at identificere Bitcoin-brugere. Og nu ved vi endda, at de har det solgte disse data til Secret Service. I denne gennemgang har vi gjort vores bedste for at forblive objektive, give Coinbase fordelen ved tvivlen og indrømme de gode punkter. Jeg tror, ​​vi har gjort det.

Det er det dog vores mening at Coinbase er ligeglad med dig, dit privatliv eller andet end den, der betaler dem mest penge. Vi anbefaler nedlatende andre børser, der respekterer din fortrolighed i det omfang, de kan, f.eks Kraken eller Coinmama.

Vær opmærksom på, at vi aldrig har sendt en ansvarsfraskrivelse som denne til nogen af ​​vores udvekslingsanmeldelser, men Coinbase er simpelthen gået for langt, og du bør vide om det, før du gennemgår en KYC med dem.

Introduktion

Coinbase er en af ​​de mest populære Bitcoin- og kryptokursudvekslinger. Det har tilbudt en pålidelig rampe til BTC siden oktober 2012 og begyndte at tilføje altcoins i 2016. 

Coinbase er sikker, har en god rekord som vogter, men mangler i privatlivsafdelingen. Det har også nogle af de højeste gebyrer i virksomheden.

Denne anmeldelse sigter mod at præsentere den mest dybtgående analyse af Coinbase-børsen. Det gennemgår Coinbases baggrund, sikkerhedsregistrering, tjenester, brugervenlighed, tilgængelighed og omkostninger. 

Men lad mig være meget klar fra get-go: Vi anbefaler ikke, at nogen bruger Coinbase. Det er respekt for dit privatliv, der går ud over frygtelige, og der er masser af alternativer, der er værd at bruge. 

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Køb mønter på Coinbase

Fordele og ulemper

Fordele

 • Ren overflade, der er nem at bruge
 • Hurtig KYC
 • Masser af mønter at vælge imellem – for Bitcoinere er dette en ulempe

Ulemper

 • Alt for påtrængende KYC
 • Ekstremt høje gebyrer
 • Ejer og bruger et chainalysis-firma, der er knyttet til spyware-ketcher
 • Forsøger at sælge sine analyser til IRS og DEA
 • Platformen går ned og forbyder ofte udbetalinger – faste penge
 • Ofte låser brugerkonti uden nogen forklaring og returnerer ikke pengene

Fordele

Ulemper

 • Ren overflade, der er nem at bruge
 • Alt for påtrængende KYC
 • Hurtig KYC
 • Ekstremt høje gebyrer
 • Masser af mønter at vælge imellem – for Bitcoinere er dette en ulempe
 • Ejer og bruger et chainalysis-firma, der er knyttet til spyware-ketcher
 • Forsøger at sælge sine analyser til IRS og DEA
 • Platformen går ned og forbyder ofte udbetalinger – faste penge
 • Ofte låser brugerkonti uden nogen forklaring og returnerer ikke pengene

For millioner af bitcoinere er Coinbase den første eksponering for finansiel suverænitet. Det har eksisteret siden slutningen af ​​2012 og har siden solgt og købt bitcoins. Coinbase er også kendt for sin intuitive og ligetil. 

Du behøver ikke tænke for hårdt på, hvordan noget fungerer. Du foretager betalinger med dit kreditkort, modtager mønterne i din tegnebog og kan derefter handle. At spille med Coinbase-tegnebogen er meget lærerigt i senere faser af kaninhullet. Som en funktion kan du betale dine venner efter deres navn (og ikke efter deres BTC-adresse).

En anden fordel ved Coinbase er, at den har en god rekord for sikkerhed. Selvom hackere tidligere har målrettet mod udvekslingen, har de aldrig formået at stjæle nogen midler. Så hvis du vil bruge en depotmand, så er Coinbase et af de sikreste valg.

Sidst men ikke mindst er op til $ 250.000 af hver brugers individuelle midler dækket af FDIC forsikring. Dette er endnu en grund til, at institutioner og købmænd skal bruge Coinbase. Almindelige brugere er også forsikrede – alligevel er det USD, som alle ville modtage, ikke bitcoins. 

Coinbases største ulempe er privatlivets fred. Børsen sporer dine transaktioner, og det er svært at undslippe dens panoptikon. I 2019, Coinbase har endda ansat medarbejdere fra Hacking Team. Organisationen er berygtet for at hjælpe undertrykkende autoritære regimer med at overvåge og arrestere dissidenter. 

I almindeligt sprog betyder det, at Coinbase sammensmeltes mod Bitcoins anonymitet. De ønsker at omgås Bitcoin adresser med identiteter. Så hver satoshi, der kommer ind i Coinbase-udvekslingen, modtager streng blockchain-analyse. Det er også sandsynligt, at selv transaktioner ud af Coinbase spores. Transaktion af bitcoins på Coinbase kan være værre for privatlivets fred end endda PayPal. Og det er fordi du også kompromitterer privatlivets fred for mennesker, der handlede med dig.

Så er der spørgsmålet om høje gebyrer. Coinbases bekvemmelighed og brugervenlighed har en pris: når du køb bitcoins, gebyret er 1,49% til 3,99%. Det lavere gebyr er for amerikanske bankkonti og en Coinbase USD-tegnebog. Det højere gebyr er for betalingskort og Coinbase-kortet. Nogle flere betingelser og tærskler er på plads afhængigt af din bank og region. Hvis tegnebogens grænseflade er enkel og klar, er gebyrstrukturen ikke.

Den sidste bemærkelsesværdige ulempe ved Coinbase vedrører arten af ​​forældremyndighed. Er mønterne stadig dine, hvis du skal vente på Coinbase for at kontrollere transaktioner? Når du prøver at flytte dine mønter fra Coinbase Wallet til din hardware-tegnebog, kan der opstå forsinkelser. Og hvis du prøver at handle med adresser på sortlisten, kan dine penge muligvis blive stoppet. 

Børsen kontrollerer og registrerer din modtageradresse. Dette betyder, at dine mønter stadig spores i et par trin (ca. 5 transaktioner). Coinbase vil hævde, at de gør det for kundesikkerhed. I virkeligheden overvåges du af deres økonomiske panoptikon. Denne mekanisme er imod formålet med Bitcoin og generelle tilladelsesløse transaktioner. Det truer også Bitcoins fungibilitet.

Coinbase baggrund

Coinbase startede i drift i slutningen af ​​2012 og er siden ekspanderet i 32 lande. Det servicerer hundredvis af jurisdiktioner og har en rekord for at være i overensstemmelse med lovgivningen. I marts 2017, Coinbase har fået BitLicense – et obligatorisk skridt til at operere i New York. BitLicense har ry for sin strenghed, da kun kompatible børser får det. Coinbase er også kendt for at rapportere brugernes økonomiske data til IRS.

Fra og med 2017 Coinbases kapital overstiger 1 mia. $. Tidlige investorer inkluderer Fred Wilson fra Union Square Ventures, Andreesssen Horowitz, Union Square Ventures og Ribbit Capital. Senere er også Draper Fisher Jurvetson, New York Stock Exchange og USAA tilmeldt listen.

Coinbases to stiftende medlemmer er Brian Armstrong (nuværende CEO) og Fred Ehrsam. De lånte virksomhedens navn fra Bitcoin møntbase (et teknisk udtryk, der betegner den første transaktion i hver Bitcoin-blok, der overfører nymynte mønter til den heldige miner) og voksede ud over de oprindelige forventninger.

I første omgang servicerede Coinbase brugere, der ønsker at købe bitcoins med tilknyttede bankkonti. Men om et par måneder lancerede børsen også handelsværktøjer. Dette gjorde det muligt for virksomheder at acceptere BTC-betalinger og modtage fiat. I de tidlige dage var det et godt værktøj til at øge bevidstheden og adoption.

Coinbase har været en eneste Bitcoin-forretning indtil 2016. Det var den 21. juli 2016, at virksomheden annonceret at det ville støtte Ethereum. Siden da har virksomheden fortsat taget afstand fra Bitcoin-værdierne. I stedet omfavnede den “crypto” og “blockchain” -industrien. Det begyndte også at finansiere flere ikke-Bitcoin-projekter.

Omdøbning af Coinbase Exchange som GDAX (Global Digital Asset Exchange) markerede et vigtigt første skridt. Bagefter blev flere altcoins opført: Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic osv. Coinbases skift mod “blockchain-industrien” blev også tydeligt i tweets fra CEO Brian Armstrong. Observatører vil bemærke, at han sjældent nævner Bitcoin og ofte henviser til det under den større paraply af “kryptokurrency”.

Er Coinbase sikker?

Hvis vi definerer sikkerhed som bitcoin-sikkerhed, kan vi sige, at Coinbase er ret sikker. Indtil videre har børsen en ret god sikkerhedsrekord. Nogle af de sidst rapporterede hændelser dateres tilbage til 2014. På det tidspunkt blev de enkelte brugerkonti phishing. Siden da modtog API-sårbarhederne betydelige rettelser. Nu har Coinbase stærkere loginkrav, der forhindrer sådanne hacks.

Alligevel er det vigtigste aspekt, at Coinbases treasury-midler aldrig blev hacket. Virksomheden havde ingen hændelser med at miste mønter. Det var kun individuelle brugere, der mistede adgangen til deres konti. I modsætning til Binance, der var ingen større hændelse, der førte til, at brugere mistede bitcoins.

Men hvis vi definerer sikkerhed som en udvidelse af privatlivets fred, er Coinbase ikke sikkert. Ligesom en bankkonto rapporterer den data om dine beholdninger til regeringen. Coinbase har også erhvervet en team af blockchain-analyser at deanonymisere alle indgående transaktioner. Så det er sandsynligt, at andre tredjeparter også kan få data om din kontosaldo. Og i betragtning af Bitcoins karakter vil de også prøve at finde ud af, hvem du handler.

Derudover viste offentlige dokumenter, der blev frigivet af regeringen, i juni 2020, at Coinbase havde budt på sælge det blockchain-analysedata til IRS og DEA.

Det anbefales derfor ikke HODL dine bitcoins på Coinbase. Nogle hackere kan finde dine KYC-data (ID, pas, adresse, telefonnummer) og afpresse mønterne fra dig. Ved at tilbyde dine personlige data til udvekslinger som Coinbase er du mere sårbar. Det er nok for hackere at finde ud af, hvem du er, hvor du bor, og hvor mange mønter du ejer.

Jo flere af dine økonomiske data bliver gemt på internettet, jo mere sandsynligt er det, at du bliver målrettet. Ja, dine mønter bliver dækket af FDIC-forsikringen. Men det bliver svært at bevise, at Coinbase var skyld i angrebet. Og ethvert forsikringsselskab vil forsøge at finde grunde til at lægge skylden på dig og aldrig betale. 

En forsikring forhindrer dig ikke i fysiske angreb – det kan muligvis gøre det modsatte. Så det er godt at huske, at de mest sikre data er dem, der ikke er gemt på internetdatabaser. Hold dine personlige data væk fra depotmænd og dine bitcoins i kølerum. Du sover bedre om natten. 

For et komplet resumé kan du læse vores fulde rapport om Coinbase sikkerhed.

Tjenester, der tilbydes af Coinbase

Mæglervirksomhed

Coinbase kan i øjeblikket ikke udstede “kryptosikkerhed”. Alligevel udvekslingen meddelte sin hensigt at blive en SEC-reguleret mægler. I 2018 blev Coinbase endda erhvervet Keystone Capital, en værdipapirhandler. Men for øjeblikket er børsen endnu ikke en mægler-forhandler.

Udveksling

Coinbase-børsen har eksisteret siden 2012. GDAX, dets professionelle handelsvenlige søskende, blev lanceret i 2015. Og siden maj 2018 har GDAX’s nyt navn er Coinbase Pro.

Coinbase tilbyder således udvekslingstjenester til både afslappede brugere og handlende. I den grundlæggende Coinbase-grænseflade kan brugerne købe og sælge bitcoins med deres bankkonti. Alle køb og salg kan kun ske til markedspris.

På Coinbase Pro kan handlende foretage markedsordrer, begrænse ordrer og stopordrer. Pro tilskynder også handel ved at tilbyde lavere gebyrer og marginhandel op til 3x. Interfacet er også tilpasset til at passe mere information om pris, mængder og ordrer. 

Indsættelse af tjenester

Coinbase tillader bekræftede brugere at indsats Tezos (XTZ). Ved at holde mere end 1 XTZ på deres konti og tilvælge delegering kan brugere optjene stakingbelønninger. Coinbase kører en Tezos-node, der indsætter eksisterende XTZ-balance i netværket. 

Belønninger distribueres til brugerne i henhold til hvor meget XTZ de ejer. Jo større indsats, jo mere signifikant er afkastet. Det tager 35-40 dage for den første belønning at ankomme. Efter denne indledende fase krediteres betalinger hver 3. dag. 

Hvis du trækker din XTZ tilbage fra Coinbase, reduceres dine belønninger proportionalt. Men så længe du har mindst 1 XTZ deponeret, bliver du ved med at modtage belønninger.

For øjeblikket muliggør Coinbase kun indsats på Tezos. Men hvis Ethereum endelig overgår til Proof of Stake, vil det sandsynligvis modtage støtte.

Staking fungerer aldrig på Bitcoin, da dens sikkerhedsmodel involverer Proof of Work-minedrift. 

OTC-handel

I traditionel finansiering letter OTC (Over the Counter) handel med unoterede værdipapirer. Gennem det får små virksomheder, der ikke er børsnoterede, en ny chance for kapitalindstrømning. Investorer bruger et forhandlernetværk til at købe mindre virksomhedsaktier. OTC kommer som en udvidelse af centraliserede børser.

Men i tilfælde af Bitcoin-rummet er OTC en rampe for institutioner og investeringsfonde. Hvis de vil undgå at påvirke markedet med deres køb, bruger de OTC. Møntpriserne vil justeres på et senere tidspunkt på grund af mangel på udbud i tider med stigende efterspørgsel. Men på det tidspunkt, hvor det købes, afslører udvekslingsvolumener ikke ejerskiftet. 

Coinbase har stille aktiveret OTC-handel for institutionelle kunder sidst i 2018. I et indlæg fra marts 2019, forklarede de at deres OTC-skrivebord sælger mønter direkte fra kølerum. Det blev klart, at Coinbase giver mere fortrolighed til institutionelle investorer. De kan købe i store mængder, og markedsprisen pumpes ikke. Dette betyder, at de kan fortsætte med at købe over længere perioder med ringe markedspåvirkning.

I øjeblikket er OTC-handel kun tilgængelig for Coinbase Prime konti (institutioner). Og for at få adgang til denne fordel skal virksomhederne gennemgå en streng KYC / AML-proces. 

Men i modsætning til traditionel finansiering bruger Coinbase ikke OTC til at sælge unoterede værdipapirer. Det handler om fortrolighed i forhold til resten af ​​markedet for at undgå prisbevægelser.

Måder at tjene gratis kryptovaluta på

I december 2018 har Coinbase lanceret Optjen program. Gennem det kan brugerne tjene små mængder kryptokurver ved at udføre uddannelsesopgaver. 

I juni 2020 kan Coinbase-brugere tjene kryptobeløb fra $ 6 til $ 50. Indtjeningsgrænsen pr. Konto er i øjeblikket $ 158. Mønter inkluderet i Coinbase Earn-programmet inkluderer Orchid (OXT), Tezos (XTZ), Dai, EOS, Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) og 0x (ZRX). 

En anden måde at optjene Coinbase-kredit på er at bruge tilknyttet program. Dette giver dig ikke mønter, men krediterer i stedet din konto med fiat. Derfra kan du købe, hvilken kryptovaluta du foretrækker.

Brug af kort

I samarbejde med Visa har Coinbase introduceret et betalingskort i 2019. Det giver brugerne mulighed for at betale med deres Coinbase-kryptokurrency-saldo og endda trække kontanter. For at undgå uønskede udgifter tillader Coinbase-appen brugere at vælge, hvilke mønter de vil bruge sammen med kortet.

For eksempel, hvis BTC-positionen er i grøn og ETH-positionen er i rødt, kan du vælge kun at bruge din fortjeneste. Dette er vigtigt på det ustabile kryptokurrencymarked, da det undgår at miste handler. Hvad der sker i baggrunden er i det væsentlige en konvertering til fiat og en overførsel til en bankkonto. Og takket være Visas dækning fungerer kortet til betalinger millioner af steder rundt om i verden.

Coinbase-kortet er også en bekvem måde at omgå udbetalinger til fiat. I stedet for at vente på behandling bruger du den tilgængelige kryptobalance, som du alligevel ville have brugt. Ikke desto mindre kan blinking af et “Coinbase” -kort være dårligt for opsec. Brug af det lader alle vide, at du bruger kryptokurver, og at du har opnået overskud. Således bliver dit kort en honeypot for computerhackere og fysiske angribere.

Andre tjenester

I april 2018 har Coinbase introduceret Ventures-program. Coinbase Ventures fungerer som en investeringsfond for kryptovirksomheder. Gennem det modtager forskellige produkter og tjenester penge. Nogle bemærkelsesværdige navne omfatte BlockFi, Messari, Compound og Etherscan. Interessant nok får intet Bitcoin-udviklingsteam finansiering fra Coinbase. 

To andre bemærkelsesværdige Coinbase-tjenester er Forældremyndighed og Handel. Custody giver institutionelle kunder adgang til Coinbases køleopbevarings- og forsikringsfunktioner. 

Handel giver handlende og detailhandlere mulighed for at integrere kryptobetalinger. Disse virksomheder kan acceptere betalinger i BTC, ETH, LTC, BCH, USDC og DAI gennem eksisterende POS-terminaler. Coinbases værktøjssæt muliggør hurtig integration med PrestaShop, Woo Commerce, Shopify, Magento og Opencart.

Yderligere projekter og værktøjer

Coinbase erhverver ofte virksomheder, der leverer dataanalyse. Men tjenesterne er ikke altid tilgængelige for brugerne. I stedet holder virksomheden dem til interne projekter. 

For eksempel blokere explorer Blockr.io blev en del af Coinbase-paraplyen i 2014. Men lige nu er tjenesten ikke længere tilgængelig for offentligheden.

Coinbase’s køb af blockchain analysefirma Neutrino har genereret et lignende resultat. Fungerer nu kun på ikke-afslørede Coinbase-projekter.

I marts 2018 har Coinbase også annonceret frigivelsen af ​​en indeksfond. Konstituerende aktiver inkluderer alle kryptovalutaer, der er noteret på børsen til handel. Coinbase’s Index Fund er en let rampe for institutioner. Det er meningen at tæmme markedets volatilitet ved at skabe et gennemsnit mellem prisudsving. Investorer vil eje beløb på flere mønter for at maksimere deres chancer for at tjene mere USD.

I samarbejde med Circle har Coinbase også gjort det lanceret USDC stablecoin. Det er et værktøj, der er bygget oven på Ethereum-blockchain og har hurtigere afregninger end fiat-banker. Værdien er knyttet 1: 1 til den amerikanske dollar. Dets brugssager inkluderer hurtig handel på tværs af børser, programmering af betalinger og adgang til dApps. 

Understøttede betalingsmetoder og gebyrer

betalingsmetoder

I USA, Coinbase tillader brugerne skal betale via bankkonto, betalingskort og bankoverførsel. Alligevel er det kun bankkonto (ACH), der muliggør alle operationer. Med det kan du købe, sælge, indbetale og hæve. Den gennemsnitlige hastighed for hver anmodning er 4-5 hverdage.

Debitkort fungerer bedst til små investeringer, da de behandles med det samme. Deres ulempe er, at de kun tillader brugere at købe kryptovalutaer, men ikke sælge eller deponere.   

Coinbase anbefaler bankoverførsel til store investeringer. Mens de behandler hurtigere end bankkonti (1-3 hverdage), er de også begrænsede. Med bankoverførsler kan du kun indbetale og hæve. Hvilket betyder, at købs- og salgsmulighederne ikke er tilgængelige. 

I Storbritannien er betalingsmetoderne meget mere forskelligartet. For eksempel kan briter trække sig tilbage til PayPal eller deres Coinbase-kort. De kan også foretage GBP bankoverførsler via hurtigere betalinger eller bruge SEPA, når de beskæftiger sig med euro. 3D-betalingskort køb understøttes ligeledes.

Europæiske Coinbase-kunder har kun 3 tilgængelige betalingsmetoder. For det første er der SEPA-overførslen. Det behandles i løbet af 1-3 hverdage og fungerer kun til indskud og udbetalinger.

Coinbase-brugere fra Europa kan også bruge et 3D Secure-kort til at købe kryptovalutaer. Selvom denne metode er øjeblikkelig, fungerer den ikke ved udbetalinger, salg eller indskud. Dette betyder, at kort har brug for andre supplerende betalingsmetoder til avancerede operationer.

For indskud på Coinbase kan europæere også bruge Ideal og Sofort. Tjenesten er ligeledes begrænset i funktionalitet. Det er også værd at bemærke, at kun 41 europæiske lande har adgang til Coinbases tjenester. Funktionerne varierer også fra den ene nationalstat til den anden, så altid tjek listen for opdateringer.

For internationale kunder uden for disse jurisdiktioner har Coinbase individuelle politikker. Du finder dedikerede sider til betalingsmetoder i Singapore, Australien, og mere.

Coinbase-gebyrer

Sammenlignet med andre cryptocurrency-udvekslinger har Coinbase høje gebyrer. De tre Coinbase-lag (Exchange, Pro, Prime) har forskellige gebyrstrukturer og afvejninger.

Den generelle og offentligt tilgængelige Coinbase Exchange har de højeste gebyrer. Man kan argumentere for, at den glatte brugeroplevelse og avanceret kundesupport koster noget. Alligevel er gebyrer fra 1,49% til 3,99% højere end Krakens (~ 0,26%) eller Binance’s (0,5%). Hvis du leder efter en god handel på din handel, er det bedre at henvende dig til andre børser. Men hvis du vil bruge Coinbases tjenester til forældremyndighed og indsats, skal du håndtere de høje gebyrer.

Generelt er gebyrer altid højest for køb af betalingskort. Hvis du bruger din amerikanske bankkonto eller Coinbase USD-tegnebog, gælder de mindre gebyrgrænser. 

Coinbase opkræver også et spænd på 0,5% for køb og salg af kryptovalutaer. Dette betyder, at hver mønt købt eller solgt til pris X har en præmie på 0,5%, som Coinbase opkræver.

På Coinbase Pro opkræver gebyrer rækkevidde fra 0,5% (for beløb under $ 10k) til 0,04% (for mere end 1 milliard USD). Handelsomkostningerne er bestemt mindre, men grænsefladen er ikke så venlig for nybegyndere.

På Coinbase Prime, gebyrerne er identiske med dem på Pro. Alligevel er målgruppen forskellig, da Prime-kunder består af verificerede institutioner.  

Tilbagetrækningsgebyrer

Tilbagetrækninger er en vigtig del af din oplevelse med Coinbase. De markerer det øjeblik, hvor du endelig beslutter at tage dine penge ud for at håndtere dem selv. 

Avancerede brugere til at tage forældremyndighed i dine egne hænder. Og for bitcoinere er dette et vigtigt skridt på vejen til finansiel suverænitet. Forhandlere vil også gerne trække deres fiat-fortjeneste tilbage til deres bankkonti.

I begge tilfælde afhænger tjenesten af ​​eksterne faktorer. For eksempel med bitcoins betaler du for din transaktion for at blive skrevet i en kommende blok. Afhængigt af tidsindstilling kan dette koste alt mellem 1 cent og flere dollars. At have din transaktion tilføjet i den næste blok koster altid mere. Men det vil altid være billigere at vælge at vente et par dage.

I tilfælde af bankudtag er du afhængig af det ældre finansielle system. Gebyrerne er normalt faste, så din tidsindstilling påvirker ikke overførslen. Alligevel bør du ikke forvente at få muligheden for kun at betale 1 cent og vente i længere tid. Det er institutionerne, der bestemmer dine satser, der er ingen forhandlinger.

Transaktionsgebyrer

Som nævnt i afsnit 7 og 8 er Coinbase mere på den dyre side. Det tilbyder god UX og sikkerhed, men sørger for at du betaler for det.

I modsætning, Coinmama lader dig købe bitcoins uden gebyrer. Brugere oplever kun en høj (5%) tærskel ved kredit- og betalingskortkøb. Så hvis du køber dine mønter og hurtigt trækker dem ud i din tegnebog, er Coinmama bedre end Coinbase. Men undgå at bruge et debet- eller kreditkort, Coinbase har lavere gebyrer for dem. 

Ligeledes, Kraken har ubetydelige (0,26%) gebyrer for bitcoin-køb lavere end $ 50.000. Og jo mere du køber, jo lavere får dine takgebyrer. Det kan bare være det bedste valg til handel takket være de mange tilgængelige crypto-fiat-par.

Binance har lavere gebyrer end Kraken og Coinbase. Der er også et incitament til at bruge sin oprindelige kryptokurrency (BNB), da du får 25% rabat. Og hvis du henviser dine venner, får du endnu lavere kvoter. Binance er platformen med de fleste handelsmuligheder. Men det anbefales ikke på grund af dets tidligere hack og markedsmanipulationskrav. Brug kun Binance til handel, hvis du absolut skal.

Støttede lande

Coinbase tilbyder support i mere end 100 lande. Alligevel kan brugerne i de fleste af dem kun foretage krypto til kryptokonverteringer. Fra juni 2020 fungerer fiat-indkøb og -udveksling kun i 43 lande. De fleste af dem er i Europa, og Nordamerika er et tæt sekund. Dataene afslører meget om vedtagelsesmønstre for kryptokurrency.

Coinbase Support i Nord- og Sydamerika

I Nordamerika tillader Coinbase dig kun at konvertere, købe og sælge kryptokurver i 3 lande. Fra nord til syd er de Canada, Amerikas Forenede Stater og Mexico.

I modsætning hertil er de nordamerikanske lande, hvor Coinbase kun muliggør krypto- til kryptotransaktioner, Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Costa Rica, Curacao, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Guatemala, Honduras, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama, Trinidad og Tobago og De Britiske Jomfruøer.

I Sydamerika er Chile det eneste land, hvor du kan købe kryptokurver med dit kredit- eller betalingskort. Coinbase lader dig kun gøre krypto til kryptotransaktioner i Argentina, Brasilien, Colombia, Ecuador, Paraguay, Peru og Uruguay.

Coinbase Support i Europa

Europa er langt det kontinent, der modtager mest støtte fra Coinbase. Brugere kan købe, sælge og konvertere kryptokurver i 38 af de 41 understøttede europæiske lande. De eneste steder, hvor Coinbase-brugere kun kan gøre krypto til kryptoswaps, er Montenegro, Serbien og Tyrkiet. 

Ellers giver Coinbase fuld adgang til alle krypto- og fiat-tjenester i Andorra, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Guernsey, Ungarn, Island, Irland, Isle of Mand, Italien, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Det Forenede Kongerige. 

Coinbase Support i Asien

Der er 20 asiatiske lande, hvor Coinbase opererer, men kun Singapore muliggør fiat-køb via debet- og kreditkort. I de resterende 19 lande tillader Coinbase kun kryptokonverteringer.

I alfabetisk rækkefølge er de steder, hvor du kun kan gøre krypto til krypto: Armenien, Bahrain, Brunei Darussalam, Hongkong, Indien, Indonesien, Jordan, Kasakhstan, Republikken Korea, Kuwait, Kirgisistan, Macao, Maldiverne, Mongoliet, Nepal, Oman, Filippinerne, Taiwan og Usbekistan.

** Coinbase-support i Australien

For øjeblikket tillader Coinbase kun australske brugere at konvertere kryptoer eller købe dem med betalingskort. I New Zealand er kun konverteringer mulige.

** Coinbase-support i Afrika

Indtil videre har Coinbase ingen fiat-support i Afrika. Dette betyder, at brugere i de 13 servicerede lande kun kan konvertere kryptoer. I alfabetisk rækkefølge er disse lande Angola, Benin, Botswana, Cameroun, Ghana, Kenya, Mauritius, Namibia, Rwanda, Sydafrika, Tunesien, Uganda og Zambia.

Understøttede mønter

Fra juni 2020, Coinbase bakker op 28 kryptokurver. Selvom udvekslingen er startet som en eksklusiv Bitcoin-tjeneste, har planerne ændret sig i 2016, da Ethereum blev noteret. Siden da har Coinbase fortsat med at tilføje nye “kryptoaktiver”. 

Indtil midten af ​​2018 var Coinbase-noteringen en stor aftale for ethvert aktiv. Men efter at ETC (Ethereum Classic) blev tilføjet, var der ikke længere nogen “Coinbase-pumpe”. Mange projekter modtog støtte i hurtig rækkefølge, så den store mønteksklusivitet tog mindre end 2 år.

I alfabetisk rækkefølge understøtter Coinbase nu ALGO, ATOM, BAT, BTC, BCH, BSV, CVC, DAI, DASH, DNT, EOS, ETH, ETC, GNT, KNC, LINK, LOOM, LTC, MANA, MKR, OXT, REP , USDC, XLM, XRP, XTZ, ZRC og ZRX.

Alligevel skal man skelne mellem Coinbase og Coinbase Pro-kryptokurver. Nogle er kun opført på en af ​​tjenesterne, mens andre har begrænsede funktioner. 

For eksempel fungerer BSV kun på den grundlæggende Coinbase-platform (ingen Pro-support), og brugere kan kun sende den. Dette betyder, at børsen ikke sælger BSV eller tillader brugere at modtage det i deres tegnebog. Hvis de tilfældigvis har samlet deres gaffeldråbe, så har de det i deres tegnebøger. Så Coinbase tillader kun brugere at flytte BSV til andre tegnebøger eller udvekslinger.

Et andet interessant eksempel er Zcash (ZEC), som britiske Coinbase-brugere ikke kan handle. De bliver nødt til at flytte til Coinbase Pro for at fjerne begrænsningen.

ZRX, BAT, DASH, EOS, KNC, REP, XTZ og ZRX er tilgængelige i USA, men ikke i staten New York. Dette betyder, at New Yorkere ikke vil være i stand til at købe, sælge, sende eller modtage disse kryptoer i deres Coinbase-tegnebøger.

ALGO, CVC, DNT, GNT, LOOM og MANA er Coinbase Pro eksklusivt. Du finder dem ikke på den almindelige platform, så du bliver nødt til at skifte til den tidligere GDAX for at handle med dem. MKR er også kun tilgængelig på Coinbase Pro, men ikke i USA. 

På trods af sin universelle tilgængelighed på den grundlæggende platform fungerer DASH ikke på Coinbase Pro UK. Coinbases stablecoin USDC understøttes heller ikke i Australien, Canada og Singapore.

Grænser og likviditet

Der er to typer kontobegrænsninger på Coinbase: indbetalingsgrænser og trækgrænser. For de tidligere kan bekræftede brugere kun fylde deres konti med $ 25.000 om dagen. Bekræftelsesprocessen kræver et foto-id, et gyldigt telefonnummer og nogle personlige oplysninger.

Amerikanske brugere, der ønsker at indbetale mere end $ 25.000 til Coinbase om dagen, skal sende en bankoverførsel. Ved at sende penge fra en personlig bankkonto til Coinbase-kontoen bliver denne grænse skubbet. 

Ubekræftede Coinbase-brugere har lavere grænser og ingen adgang til øjeblikkelige indskud. Som en KYC- og AML-kompatibel udveksling tilskynder Coinbase brugerbekræftelse. 

Situationen er mere nuanceret med tilbagetrækningsgrænser. Ifølge Coinbase-webstedet har du ingen grænser for, hvor meget krypto du kan sælge til fiat i din tegnebog. Men at trække fiat og krypto fra Coinbase-tegnebogen til din bankkonto eller personlige tegnebog har grænser. På den grundlæggende Coinbase-platform sættes grænserne af din bank. Men på Coinbase Pro, dig kan ikke trække mere end $ 10000 om dagen i enten fiat eller crypto.

Brugergrænseflade

På både mobil og desktop har Coinbase den enkleste brugergrænseflade. Den har store ikoner på de mønter, du bruger, samt tydeligt markerede “køb” og “sælg” -knapper. Enhver, der nogensinde har fået adgang til en online bankkonto, finder Coinbases grænseflade intuitiv. Tilgængeligheden og venligheden stammer fra ligheden med ældre økonomiske apps.

På plussiden giver Coinbase brugerne mulighed for nemt at sende hinanden kryptokurver. Nybegyndere behøver ikke at lære, hvordan adresser fungerer, da bruger-id’et er nok. 

Også nye modtagelsesadresser få genereret automatisk for hver transaktion. Dette er fantastisk til privatlivets fred mod hemmelige udenforstående, der kender din adresse. Det betyder, at dine online stalkers kun ser en transaktion pr. Adresse. Og det faktum, at dette sker i baggrunden, gør det til en del af en fantastisk brugeroplevelse. Husk bare, at Coinbase altid vil vide, hvem du er, og med hvem du handler. 

En stor ulempe ved Coinbase-tegnebogens grænseflade er valget af gebyr. Hvis du vil flytte dine kryptokurver væk fra Coinbase, betaler du som standard høje gebyrer. Tegnebogen giver dig ikke mulighed for at indstille brugerdefinerede gebyrer i henhold til din egen mempool-estimering. I stedet vil dine transaktioner altid have høj prioritet, og du betaler for det. Coinbase bør også overveje at justere gebyrer med tidsindstilling.

Et andet negativt er manglen på møntkontrol eller UTXO ledelse. Når du sender mønter i Coinbase-tegnebogen, kan du ikke vælge, hvilken UTXO der bliver brugt. Dette betyder, at transaktionsmodtagere kan bruge en blockchain-opdagelsesrejsende til at se, hvor mange mønter du ejer. Det er som at gå i en butik og lade ekspeditøren se alle pengene i din tegnebog, når han foretager en betaling. 

Open source privatlivspung Wasabi har formået at løse begge problemer med stor brugergrænseflade. Coinbase kan helt sikkert lære af dem om at forenkle avancerede funktioner.

Når det kommer til brugergrænseflade, er Coinbase Pro bestemt i en anden liga. Den avancerede børs har alle mulige markedsindikatorer og værktøjer. På højre side har du handelsstørrelser, der finder sted i realtid. I midten har du en prisgraf og en ordrebog til køb og salg. Og til venstre for dig har du tre typer af ordrer. Nederst på skærmen kan du se dine åbne ordrer.

Mængden af ​​visuel information leveret af Coinbase Pro er imponerende. Du får se alle andre handler i realtid. Dette er noget, som professionelle forhandlere vil sætte pris på. Men for en nybegynder, der ikke er vant til at handle, er det skræmmende. 

Indbetalingstid

Indbetalingstid på Coinbase er en væsentlig værdi. Især hvis du planlægger dine køb i henhold til markedets volatilitet. Lad os sige, at du ser nyhederne om Bitcoin-prisen og vil købe lige nu. Hvor lang tid tager det for din fiat at blive deponeret? Det afhænger af banktjenesterne i dit område. 

Hvis du er i USA, er debetkortindbetalinger øjeblikkelige. Men hvis du bruger bankoverførsler gennem ACH-systemet tager din indbetaling 3 til 5 hverdage. Ventetiden afhænger også af ugen, da ACH-betalinger ikke afregnes i weekenden. Dette kan forlænge din ventetid til 7 til 10 kalenderdage.

Nogle bekræftede konti kan også gøre det øjeblikkelige køb. Dette betyder, at pengene krediteres deres Coinbase-konti før bankafvikling. Alligevel skal beløbet være lavere end $ 250000 pr. Køb.

I Europa tager SEPA-indskud til Coinbase 2-3 hverdage at gennemføre. Men i tilfælde af betalingskort er indbetalingerne øjeblikkelige.

Depositumstiden er endnu kortere i Storbritannien. Hvis du bruger en GBP-bankkonto, finder afregningen sted inden for en hverdag.

Indbetalingstider er øjeblikkelige i Canada og Australien. Alligevel er det værd at bemærke, at Coinbase kun accepterer betalingskort i disse lande.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Hvor hurtigt sender Coinbase dine mønter?

At erhverve finansiel suverænitet kræver, at du trækker kryptokurver fra centraliserede børser. Det er en proces, hvorigennem du afviser forældremyndighed og lover at tage sig af dine egne mønter. Og til dette er det vigtigt at beskytte dig selv med ordentlige kølelagerenheder.

Så hvor lang tid tager det for Coinbase at sende dig mønterne til din personlige tegnebog? Det afhænger af kryptovalutaen, du sender, og dens design. For Bitcoin kan det tage hvor som helst mellem 10 minutter og en time. Det hele afhænger af, hvornår nye blokke bliver opdaget, og hvor meget du betaler for gebyret. Desværre tillader Coinbase dig ikke at indstille meget lave gebyrer.

Ethereum genererer en ny blok hvert ~ 15 sekund, men din bekræftelse afhænger af det gebyr, du betaler. Men generelt skal din tilbagetrækning ske inden for få minutter. 

Litecoin udvinder nye blokke hvert 2. 2,5 minut, så din transaktion skal bekræftes hurtigt. Og hvis du også bruger en 0-bekræftelses tegnebog, vises saldoen med det samme.

Bitcoin Cash skal bekræfte hurtigere end den rigtige Bitcoin. Dens store blokke bliver sjældent fyldt på grund af lav efterspørgsel, så overførslen er hurtig. Nogle tegnebøger muliggør også 0-bekræftelse, så du behøver ikke vente til næste blok. Alligevel kommer dette på bekostning af transaktionssikkerhed. Det er lettere og mere overkommeligt for angribere at fordoble ubekræftede transaktioner dobbelt.

Overførsel af alle de andre mønter, der er opført på Coinbase, skal ske med det samme. Men det er vigtigt at huske, at du bliver dine egne banker, så du skal håndtere din egen sikkerhed. Finansiel sikkerhed er suverænitet, men hardware-tegnebøger og Billfodls vil maksimere det.

Se vores artikler om tilbagetrækning af dine Coinbase-kryptokurver til reference. Vi har guider til brug en Trezor og en hovedbog.

Kunde support

Der er to hovedmåder, hvorpå du kan kontakte Coinbase support: via telefon og via e-mail. Der er også en tredje mulighed for at tagge deres Twitter-konto, men det er mindre sandsynligt, at du får svar. Det anbefales heller ikke at dele dine kontooplysninger på et socialt netværk.

Ved at bruge den e-mail-adresse, som du oprettede din Coinbase med, kan du åbne en billet. Coinbase vil bede dig om at vælge en kategori og underkategori til dit emne. Derefter vises alle relevante oplysninger for dig. Hvis du stadig vil fortsætte med anmodningen, skal du rulle ned, indtil du kommer til udfyldningsformularen. Du bliver nødt til at indtaste din e-mail-adresse, emne og besked, der beskriver problemet.

Når du har klikket på “send”, bliver din henvendelse registreret. Det modtager et svar, så snart kundeservice er tilgængelig. Således varierer din ventetid alt efter tilgængelighed og sværhedsgrad. Hvis problemet involverer en simpel faktakontrol, skal du få et hurtigt svar. Men hvis du skal gendanne Coinbase-kontoen til et afdøde familiemedlem, tager processen noget tid.

Coinbases telefonsupport er kun til kompromitterede konti. For andre problemer anbefales det at bruge e-mail-formularerne. Amerikanske og internationale borgere skal ringe +1 888 980 7930. I Storbritannien er nummeret 0808 168 4635. Og europæere skal ringe til det irske nummer 1800 200 355. 

Det tager ikke lang tid, før en operatør henter dit opkald og hjælper dig med din konto. Vær dog forsigtig, da Coinbase Support aldrig ringer til dig og beder om information. Udgående opkald er ikke en del af virksomhedens politik.

Offentlige mening

Den offentlige mening er en væsentlig del af en børs omdømme. Og Coinbase er den slags Bitcoin-forretning, hvis beslutninger har betydning i rummet. 

Se bare på den måde, CEO og medstifter Brian Armstrong er skiftet fra “Bitcoin” til “krypto”. Det er et eksempel, der afspejler, hvordan Coinbase har ændret sig som en virksomhed gennem årene.

Coinbase og Bitcoin-politik 

Coinbases beslutninger under skaleringsdebatten har markeret et vendepunkt. I 2015 blev de testet Bitcoin XT og understøttet Gavin Andresens BIP 101. Og for det meste af 2017 var de bagmænd til New York-aftalen og SegWit2X tilhængere.

I en nøddeskal har Coinbase været på siden af ​​hvert forslag om at øge Bitcoins blokstørrelse. Som udvikler Eric Voskuil har observeret på det tidspunkt var disse planer ”et angreb”. For kortsigtede forretningsudvidelsesfordele ville disse virksomheder have kompromitteret Bitcoins decentralisering. 

Dette ville til gengæld have givet store aktører mere magt til at påvirke udviklingen. Og hvis gennemsnitlige brugere ikke længere kan køre fulde noder, er det depottjenester, der drager fordel. Så Coinbase fulgte sin egen interesse og var for at angribe Bitcoin.

Coinbase har også noteret Bitcoin Cash i december 2017 for yderligere at røre puljen. Begivenheden førte til spekulationer om insiderhandel og interne undersøgelser. Og som en konsekvens af dette BCH prisen er pumpet fra $ 1500 til $ 4300 på en dag. Den dag i dag har Bitcoin Cash aldrig ramt det høje markedsværdipunkt.

Coinbase har handlet mod Bitcoins bedste interesse siden 2015. De støttede enhver hård gaffel, der viste løfte og forsøgte at få mere indflydelse. Og da det vendte imod deres planer, skiftede de til “kryptosiden”. Alligevel tog samfundet opmærksomhed.

Coinbase’s patenter

I 2015 Brian Armstrong har skrevet et blogindlæg for at forklare, hvorfor Coinbase udfylder patenter. Efter hans opfattelse på det tidspunkt nævnte han, at patenter ville blive forældede i fremtiden. Men af ​​grunde, som han beskrev som selvforsvar, indsendte Coinbase nogle.

Armstrong har på det tidspunkt lovet, at Coinbase ville åbne deres patenter. Ligesom Tesla, Google og Twitter udtrykte børsen hensigt om at støtte innovation. Men fem år senere er dette ikke sket.

Coinbases 2015-patenter omfatte en varm BTC-tegnebog, en øjeblikkelig udveksling, en tipknap og et transaktionssystem uden for kæden. I 2018 udvekslingen har udfyldt et patent til et sikkert og krypteret betalingssystem. Og i slutningen af ​​2019, Coinbase har indsendt et patent på et automatiseret KYC-håndhævelsesværktøj. 

Dette er kun et par eksempler fra Coinbases portefølje af patenter. Fællesskabsmedlemmer vil sige, at børsen er blevet en fjende af Bitcoin. Det forsøger at monopolisere udviklingen på flere projekter og truer Bitcoins privatliv. Alligevel vil Brian Armstrong hævde, at Coinbase kun beskytter sig mod patentrolls. Og til forsvar for hans opfattelse, Coinbase blev involveret i sådanne retssager. 

Coinbases kontroversielle værktøjer

I det forrige afsnit nævnes Coinbases patent på automatiseret KYC. Dette værktøj sigter mod at markere “dårlige skuespillere” og knytte enhver BTC-adresse på børsen til en reel identitet. I en nøddeskal forsøger Coinbase at bryde transaktionens privatliv og anonymitet. Hvilket er tur er et angreb mod Bitcoins værdier og filosofi.

Men dette er ikke engang det mest kontroversielle værktøj. I februar 2019 blev Coinbase “begejstret”For at byde Neutrino velkommen i deres“ familie ”. Blockchain-analysefirmaet tjener et gratis formål med KYC-patentet… bortset fra at det involverer at arbejde med medlemmer af Hacking Team overvågningsfirma.

På grund af denne kontroversielle beslutning har bitcoiners startet #DeleteCoinbase-bevægelsen. I februar har Udi Wertheimer oprettet #DeleteCoinbaseTrustChain for at protestere mod Neutrino. Og i de følgende uger har mange medlemmer af samfundet lukket deres konti.  

Coinbase svarede med gør det vanskeligere for at slette konti. I en nøddeskal forhindrede små beløb, der ikke kunne overføres, sletning af konto. Udvekslingen også annonceret at de ville fyr alle alle tidligere Hacking Team-medarbejdere. Men den dag i dag blev beslutningen aldrig bekræftet.

Overvåger Coinbase, hvor du sender, og hvorfra du modtager mønter?

I en nøddeskal, ja. Coinbase gør en ekstra indsats for at opretholde sin panopticon-status. De forsøger at få deres brugere til at bekræfte deres konti og derefter spore deres hver transaktion. Gennem patenterede KYC / AML-værktøjer har alle genererede adresser kendte identiteter. Så det er umuligt for nogen at forblive anonyme, mens de handler på Coinbase.

Dette er forfærdeligt for monetær svaghed og individuelle køb. Hvis alle BTC-transaktioner skete på Coinbase, ville det være forfærdeligt. Børsen kunne beslutte, hvor du kan, og hvor du ikke kan bruge dine penge. 

Faktisk Coinbase har en rekord sporing af brugere, der bruger spilwebsteder eller mørke markeder. Hvis de bliver fanget, trues de med lukning af kontoen og kan endda blive rapporteret til politiet. Så Coinbase er en værre depotmand end endda din bank.

Coinbase’s sikkerhed

Coinbase mistede aldrig nogen kryptokurver i et hack, der var målrettet mod udvekslingen. I stedet for når der kommer rapporter om tyverier, handler det om individuelle konti. Så indtil dette tidspunkt har Coinbase en god rekord som depotmand.

Alligevel er god sikkerhed ikke nok. Brugere skal også finde gode måder at sikre deres egne mønter på. Og der er masser af SIM-swap hacking rapporter, der antyder, at Coinbase kan gøre det bedre. Brugere skal have bedre godkendelsesværktøjer end tekstbeskeder sendt til deres telefoner.

Men hackere er ikke de eneste enheder, som du skal beskytte dine mønter mod. Coinbase i sig selv er en angrebsvektor, da børsen kan fryse din konto eller gribe penge. Så du skal altid være opmærksom på brugeraftalen for at undgå overtrædelser.

Coinbases midler drage nytte af og FDIC forsikring fra Aon. Op til $ 250.000 returneres til dig, hvis der sker noget dårligt. 

Men dette betyder stadig ikke, at du skal være hensynsløs med dine penge. Mens bitcoins er knappe, er amerikanske dollars meget inflationære. Og som nævnt før vil forsikringsselskaber gøre deres bedste for at undgå at betale. Så hvis de kan få det til at se ud som om det er din skyld, så gør de det.

Så Coinbase-brugere bør ikke kun føle sig sikre, fordi udvekslingen ikke blev hacket. Uheldige begivenheder kan ske når som helst. Og selvom de ikke gør det, er Coinbase stadig en fjende af Bitcoin. De sporer dig, identificerer og gemmer dine transaktioner og fortæller dig, hvordan du kan og ikke kan bruge dine egne penge. 

Så det at acceptere Coinbases forældremyndighed er en form for at give afkald på din økonomiske frihed. Og alle, der nogensinde handler med dig, bliver også målrettet af blockchain-analyse. Med JFK’s ord, som ikke hvordan Coinbase kan sikre dine penge. Spørg dig selv, hvordan du kan sikre dine penge fra Coinbase.

Privatliv på Coinbase

Privatliv forud for sikkerhed. Hvis ingen ved, hvor mange penge du har, er der intet incitament for kriminelle at målrette dig. Men at sige, at Coinbase er en privatlivsvenlig udveksling, er en gigantisk overdrivelse. 

Først og fremmest kan du ikke bruge din egen node og skal stole på deres til validering af transaktioner. Dette betyder, at Coinbase ved, hvilke adresser du genererer, og hvor mange mønter du ejer. Og disse data deles med enhver myndighed, der beder om det. Så hvis det lækkes, skal du evaluere din fysiske sikkerhed.

Coinbase ved også med hvem du handler og kan bestemme mønstre. Du har intet privatliv ved deres udveksling, da du er under permanent økonomisk overvågning. Og hvis du vil bruge din egen node, skal du hellere trække dine mønter tilbage i din egen tegnebog. Ordet “ikke dine nøgler, ikke din bitcoin” gælder altid. Selvom det handler om tredjeparter, der kontrollerer, hvad du kan, og hvad du ikke kan gøre med dine egne penge. 

Ved at bruge Coinbase-tegnebogen ødelægger du ikke kun dit eget privatliv. Alle andre, der sender eller modtager mønter fra dig, er også målrettet mod “intelligens”. Nogle af de samme mennesker, der plejede at hjælpe autoritære regeringer med at anholde frihedskæmpere, vil overvåge dine økonomiske poster. Hvis de ikke kan lide det, du laver, kan de markere dig og lukke din konto.

Coinbase er KYC / AML-kompatibel på alle niveauer. At håndtere udvekslingen er en måde at overgive dit økonomiske privatliv på. Nogle siger måske, at det er en afvejning mellem bekvemmelighed og privatliv. Og de vil endda hævde, at det er det samme som i tilfælde af bankkonti. 

Men din bank bruger ikke så meget tid og penge på at finde ud af, hvordan du bruger dine midler. Banker lader dig endda trække kontanter, hvilket er den mest direkte og private måde at handle på. Og oftest er bankerne ligeglad med, hvor dine penge kommer fra. Desværre plejer Coinbase og holder optegnelser.

Coinbase giver dig ikke mulighed for at håndtere fiat uden at gennemgå KYC / AML. Og selv den mest grundlæggende ubekræftede tilmelding kræver fuldt navn, e-mail-adresse og telefonnummer. Hvis du vil købe mønter med dit kort eller sælge dem til fiat, skal du indsende id, billeder og andre dokumenter. 

Hvis du tjekker Coinbase’s Fortrolighedspolitik, du vil bemærke, at der indsamles masser af data. Den gode nyhed er, at ingen oplysninger sælges til tredjeparter uden dit samtykke. 

Siden januar 2020 har Coinbase også et Privacy Dashboard. Dette giver alle brugere mulighed for at kontrollere de data, der bliver indsamlet om dem. Kunder kan også anmode om, at dataene bliver ændret eller slettet. I Europa kan Coinbase-brugere citere GDPR for dette. I USA overholder Coinbase CCPA (California Consumer Privacy Act).

Coinbase er ret streng og drakonisk om privat dataindsamling.

Og i juni 2020 kom det frem, at Coinbase forsøgte at sælge det blockchain-analysedata (som den også bruger til at overvåge sine egne brugere) til IRS og DEA. Dette kom på samme tid, som Coinbase offentligt erklærede, at de stod med #BlackLivesMatter-demonstranterne. Det er ærligt talt svært for os at forestille os en institution, der har gjort det sorte samfund mere skade end DEA.

Almindelige Coinbase-svindel, der skal undgås

Der er to vigtige detaljer at huske om Coinbase. Først og fremmest giver de ikke gratis kryptokurver i latterlige kampagner. Alle Twitter-, Facebook-, Instagram- og YouTube-indlæg om gaver er sandsynligvis svindel. Især hvis du bliver bedt om at sende nogle af dine egne mønter først for at modtage et højere beløb. Vær forsigtig med dem, de bliver temmelig allestedsnærværende under tyre markeder.

Så er der phishing-svindel. Disse er almindelige i stort set alle aktiviteter, der involverer penge og data. Klik aldrig på tvivlsomme links, dobbelttjek webadresser og se efter krypteringslåsikonet. Typografier er normalt en god indikator for at finde ud af, at du får adgang til en falsk webside. Så tag ekstra forholdsregler, inden du indtaster dine loginoplysninger. Og brug en browser, der godkender rigtige websteder, såsom Firefox.

Sidst men ikke mindst, pas på falske e-mails og telefonopkald. Coinbase vil aldrig kontakte dig for at bede om dine kontodata. De bekræfter ikke dit login via e-mail eller telefon. Og hvis du er i tvivl om arten af ​​en forespørgsel, skal du bruge den officielle Coinbase-kontaktside. De vender tilbage til dig og afklarer.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Sikkerhed

Coinbase og Kraken er de eneste to store børser, der aldrig mistede deres kunders midler. I modsætning, Binance og Coinmama har en dårligere track record. De to sidstnævnte har mistet både brugerdata og mønter på grund af defekt sikkerhed. 

For forældremyndighed og intensiv handel er Kraken og Coinbase de bedste valg. Men for billige køb og hævninger kan Binance og Coinmama være bedre.

Venlighed med Bitcoin

Gang på gang har Coinbase handlet i ond tro i forhold til Bitcoin. CEO Brian Armstrong har støttet enhver omstridt hård gaffel. Og når det kom til at understøtte Bitcoins skalering, har Coinbase forsinket sin skalering.

Den eneste anden dårlige skuespiller her er Binance. Efter at det blev hacket i maj 2018, administrerende direktør “CZ” Changpeng Zhao sagde han overvejede rullende Bitcoin-kæden tilbage. Det var både tåbeligt og egoistisk på hans vegne at tro, at minearbejdere ville have en blokreorg. Og det demonstrerede endnu en gang, at Binance ikke understøtter Bitcoin. Først tager de år at tilføje SegWit-support, så vil de reorg blockchain. For dem er det et andet tickersymbol.

Historisk set har Kraken været meget venlig med Bitcoin. En måned før SegWit2X hård gaffel, de havde ingen planer om at støtte det. 31. oktober 2017 har de gjort det allerede tilføjet SegWit support til den ægte Bitcoin. Efter at have været på markedet siden juli 2011 er Kraken en ven af ​​Bitcoin.

Coinmama blev ikke involveret i Bitcoin-politik og har stadig ingen rekord i denne forstand. Alligevel understøtter den israelske baserede udveksling SegWit (P2SH, der begynder med en 3) adresser. Deres neutralitet fungerer til deres fordel, da de er mindre tilbøjelige til at angribe Bitcoin.

Så hvis du hader Coinbase af politiske grunde, er Kraken det bedste alternativ. 

FDIC forsikring

Coinbase og Binance USA er de eneste to børser i denne anmeldelse, der tilbyder FDIC-forsikring. På begge platforme bliver op til $ 250,0000 i kryptokurver dækket af en forsikringspolice. Dette gælder dog kun, hvis midler går tabt på grund af omstændigheder, der ikke er din skyld. FDIC-forsikringen dækker ikke dine dårlige handler eller tab forårsaget af dårlig kontosikkerhed.

Kraken og Coinmama er ikke FDIC forsikrede og synes ikke at stræbe efter denne status.

Verdensomspændende tilgængelighed

Som forklaret i afsnit 9 i denne artikel fungerer Coinbase kun i 43 lande. I andre regioner kan du kun foretage krypto til kryptotransaktioner. Men hvis du vil nyde alle tjenesterne, skal du være i Nordamerika, Europa eller Singapore.

I modsætning hertil arbejder Kraken globalt og har kun gjort det 8 undtagelser opført. Så hvis du ikke bor i Afghanistan, Cuba, Guinea-Bissau, Iran, Irak, Japan, Nordkorea eller Tadsjikistan, er du god til at gå. Alligevel betyder denne løse politik, at Kraken ikke kan betjene statsborgere i New York og Washington. BitLicense gives kun til de strenge KYCere.

Binance er ikke så venlig og har flere begrænsninger på plads. Siden april 2020 har debet- og kreditkortbetalinger fungerer ikke længere i yderligere 21 lande. Alligevel kan brugere stadig handle op til 2 BTC / dag uden KYC, hvis de ikke bruger nogen fiat-valutaer. Dette betyder, at alle rundt om i verden kan bruge en VPN og handel med bitcoins.

Coinmamas tilgængelighed er meget ens med Krakens. Børsen er tilgængelig i hundreder af lande og har verifikationsniveauer. Afhængigt af hvor meget du handler, skal du give flere data. Dette er mere privat end Coinbase og giver mere dækning.

Cryptocurrency lister

Fra juni 2020 understøtter Coinbase 28 kryptovalutaer. I modsætning hertil opregner Coinmama kun 10. Kraken viser på den anden side 34 mønter og mere end 51 krypto til kryptopar. Og i tilfælde af Binance taler vi om hundredvis af mønter og par.

For at købe BTC og overføre til din HODL tegnebog kan Coinmama være den bedste. Det er simpelt, det har færrest altcoins og muliggør gradvise KYC-niveauer. 

Men hvis du gerne vil handle, er Kraken sandsynligvis det bedste sted. Det har eksisteret i lang tid, har et godt omdømme og stor sikkerhed. Sikker på, Binance er FDIC forsikret i USA. Men de har stadig meget mere at bevise i ærlighedsafdelingen.

Planlagt udvidelse af Coinbase

Coinbase fortsætter med at ekspandere over hele verden for at servicere et stigende antal kunder. Så i fremtiden bør vi høre mere om nye kontorer, der åbner i forskellige dele af verden. Og for at betjene flere mennesker skal nye betalingsmetoder også modtage support.

Siden Coinbase blev en “blockchain-industri” -virksomhed, har den også sat nye mønter på listen. Snesevis af kryptokurver blev tilføjet i de sidste par år, og vi bør ikke forvente, at de stopper. Nye handelspar skal også dukke op i tegnebogen.

Coinbase ser ud til også at nyde at købe virksomheder og inkorporere dem. Og som en del af virksomhedens udvidelse tilføjes flere tjenester. Ligeledes vil børsen sandsynligvis indgive flere patenter. 

Alligevel er Coinbases mest ambitiøse plan at oprette en kryptomægleri. Udstedelse af værdipapirer har været i bøgerne siden 2018, men er endnu ikke realiseret. I fremtiden kan Coinbase måske bare blive NYSE eller NASDAQ for kryptokurver.

Den mest omstridte planlagte udvidelse endnu er Coinases tidligere nævnte forsøg på at tilbyde sine kædeanalysetjenester til DEA og IRS.

Hvorfor stadig vælge Coinbase

Sammenlignet med alle de andre har Coinbase den hyggeligste brugeroplevelse. Enhver, der nogensinde har brugt en online finansiel service, ved, hvordan man bruger Coinbase. Så når det gælder ombordstart af nybegyndere, er det uovervindeligt.

Coinbase har også en robust, intuitiv og populær tegnebog. Det er børsen med den bedste sikkerhedspost. Så hvis du vil have en depotmand til dine personlige midler eller forretningsservice, er Coinbase den sikreste.

Og når vi taler om forretningstjenester, er Coinbase Commerce den næststørste for BTCPayServer. Det giver en af ​​de enkleste måder at acceptere BTC, ETH, LTC, BCH og stablecoins. Hvis du driver en virksomhed og har brug for konvertering mellem krypto og fiat, har du ikke meget valg.

Selvom Binance også er FDIC-forsikret i USA, har det ikke eksisteret længe nok til at tjene sit gode omdømme. I modsætning hertil har Coinbase eksisteret siden 2012 og arbejdet som en første børs i USA. Det er således bedre end Binance for virksomheder og fondsforvaltere. 

Konklusion

Coinbase er uden sidestykke, når det kommer til sin blanding af brugervenlighed og sikkerhed. Børsen tilbyder også en bred vifte af tjenester, der strækker sig ud over forældremyndighed. Og dette er en del af problemet: Når Coinbase vokser, bliver det mindre etisk. Forholdet til Bitcoin og dets værdier bliver heller ikke meget bedre med tiden.

Coinbase har været fjendtlig over for Bitcoins decentralisering og privatlivets fred siden mindst 2015. Så denne ideologiske årsag kan være nok af en grund til at få mange brugere til at undgå det. De skyggefulde forretningsmetoder, uventede lister og hurtige prispumper hjælper heller ikke.

Alligevel er Coinbase fremragende til at bygge bro mellem traditionel økonomi og krypto. De udstedte et betalingskort og tilbyder gode forretningstjenester. De oprettede en OTC-handelsdisk og tilbyder ekstra incitamenter til institutionelle investorer. Og de finansierer også nogle af deres egne projekter og erhverver hele virksomheder.

Fra juni 2020 er Coinbase en imponerende behemoth. Men alle dens funktioner har store omkostninger. Først og fremmest ødelægger Coinbase Bitcoins privatliv og svaghed med overvågning. For det andet er gebyrerne nogle af de højeste i rummet. Og for det tredje kan du ikke undslippe KYC / AML-rammen.

For nybegyndere, fondsforvaltere og handlende er Coinbase fantastisk. Men for bitcoinere og handlende er der bedre udvekslinger derude. Og husk altid, at nutidens pletfri sikkerhedsoptegnelse for evigt vil blive glemt efter en større overtrædelse. Ikke dine nøgler, ikke dine mønter.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Bedømmelse: 6.5

Endelig dom

Vores vurdering

6.5

besøg hjemmeside

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me