Kolikkopohja

Hyvä lukija: Ennen kuin pääset liian pitkälle, haluamme säästää aikaa: me ehdottomasti ei suosittele että annat Coinbaselle KAIKKI yrityksesi. Tunnemme tämän niin voimakkaasti, että kieltäydymme ansaitsemasta tytäryhtiöiden rahaa ohjaamasta asiakkaita heidän alustalleen (ja monia myönteisiä arvosteluja, jotka olet lukenut Coinbasesta ovat taloudellisesti motivoitunut).

Harkitse tätä julkisen palvelun ilmoitusta: Coinbase on jo tehnyt osti ketjuanalyysiyrityksen (jonka perustivat hakkerointiorganisaation jäsenet myi vakoiluohjelmia tyrannian diktaattoreille) ja käyttää nyt ketjuanalyysiyritystä auttaa DEA: ta ja IRS: tä tunnistamaan Bitcoin-käyttäjät. Ja nyt tiedämme jopa, että heillä on myi nämä tiedot salaiselle palvelulle. Tässä katsauksessa olemme tehneet parhaamme pysyäksemme objektiivisina, antaneet Coinbaselle epäilyksen edut ja tunnustaneet hyvät pisteet. Luulen, että olemme tehneet sen.

Se on kuitenkin mielipiteemme että Coinbase ei välitä sinusta, yksityisyydestäsi tai muusta paitsi siitä, joka maksaa heille eniten rahaa. Suosittelemme holhota muita vaihtoa, jotka kunnioittavat omaa ennustettasi siinä määrin kuin pystyvät, kuten Kraken tai Coinmama.

Huomaa, että emme ole koskaan lähettäneet tämänkaltaista vastuuvapauslauseketta mihinkään vaihto-arvosteluihimme, mutta Coinbase on yksinkertaisesti mennyt liian pitkälle, ja sinun pitäisi tietää siitä ennen kuin käydään läpi KYC heidän kanssaan.

Johdanto

Coinbase on yksi suosituimmista Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihdoista. Se on tarjonnut luotettavan rampin BTC: lle lokakuusta 2012 lähtien ja alkoi lisätä altcoineja vuonna 2016. 

Coinbase on turvallinen, sillä on hyvät säilytysyhteisöt, mutta se ei ole yksityisyyden suojaosastossa. Sillä on myös korkeimmat palkkiot yrityksessä.

Tämän katsauksen tarkoituksena on esittää Coinbase-vaihdon syvin analyysi. Se tutkii Coinbasen taustaa, suojaustietoja, palveluja, käyttäjäystävällisyyttä, saavutettavuutta ja kustannuksia. 

Mutta anna minun olla selvä alusta alkaen: Emme suosittele kenenkään käyttävän Coinbasea. Yksityisyytesi kunnioittaminen on julmaa, ja on paljon vaihtoehtoja, joita kannattaa käyttää. 

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT

Osta kolikoita Coinbasesta

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Puhdas sisäpinta, joka on helppo käyttää
 • Nopea KYC
 • Paljon kolikoita, joista valita – Bitcoinersille tämä on huijaus

Haittoja

 • Liian tunkeileva KYC
 • Erittäin korkeat palkkiot
 • Omistaa ja hyödyntää ketjuanalyysiyritystä, joka on linkitetty vakoiluohjelmien mailoihin
 • Yrittää myydä analyysinsä IRS: lle ja DEA: lle
 • Alusta putoaa ja kieltää usein nostot – jumissa olevat rahat
 • Usein lukitsee käyttäjätilit ilman mitään selityksiä eikä palauta rahaa

Plussat

Haittoja

 • Puhdas sisäpinta, joka on helppo käyttää
 • Liian tunkeileva KYC
 • Nopea KYC
 • Erittäin korkeat palkkiot
 • Paljon kolikoita, joista valita – Bitcoinersille tämä on huijaus
 • Omistaa ja hyödyntää ketjuanalyysiyritystä, joka on linkitetty vakoiluohjelmien mailoihin
 • Yrittää myydä analyysinsä IRS: lle ja DEA: lle
 • Alusta putoaa ja kieltää usein nostot – jumissa olevat rahat
 • Usein lukitsee käyttäjätilit ilman mitään selityksiä eikä palauta rahaa

Miljoonille bitcoinereille Coinbase on ensimmäinen altistuminen taloudelliselle itsemääräämisoikeudelle. Se on ollut käytössä vuoden 2012 lopusta lähtien ja on sittemmin myynyt ja ostanut bitcoineja. Coinbase tunnetaan myös intuitiivisesta ja suoraviivaisesta. 

Sinun ei tarvitse ajatella liikaa sitä, miten mikä tahansa toimii. Maksat luottokortillasi, saat kolikot lompakkoon ja saatat sitten tehdä kauppaa. Coinbase-lompakolla pelaaminen on erittäin kouluttavaa kaninreiän myöhemmissä vaiheissa. Ominaisuutena saat maksaa ystävillesi heidän nimensä (eikä BTC-osoitteensa mukaan).

Toinen Coinbase-ammattilainen on, että sillä on loistava tietoturva. Vaikka hakkerit ovat kohdentaneet vaihtoa aiemmin, he eivät koskaan onnistuneet varastamaan varoja. Joten jos aiot käyttää mitä tahansa huoltajaa, Coinbase on yksi turvallisimmista valinnoista.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kattaa jopa 250 000 dollaria jokaisen käyttäjän yksittäisistä varoista FDIC-vakuutus. Tämä on jälleen yksi syy, miksi laitosten ja kauppiaiden tulisi käyttää Coinbasea. Säännölliset käyttäjät ovat myös vakuutettuja – silti se on Yhdysvaltain dollareita, ei bitcoineja. 

Coinbasen suurin huijaus on yksityisyys. Pörssi seuraa tapahtumiasi, ja sen panoptikonista on vaikea paeta. Vuonna 2019 Coinbase on jopa palkannut Hacking Teamin työntekijät. Järjestö on tunnetusti auttanut sortavia autoritaarisia järjestelmiä tarkkailemaan ja pidättämään toisinajattelijoita. 

Selkeällä kielellä tämä tarkoittaa, että Coinbase tekee salaliiton Bitcoinin nimettömyyttä vastaan. He haluavat olla mukana Bitcoin-osoitteet identiteettien kanssa. Joten jokainen Coinbase-pörssiin saapuva satoshi saa tiukan lohkoketjuanalyysin. Lisäksi on todennäköistä, että jopa Coinbasen ulkopuolisia tapahtumia seurataan. Bitcoinien kaupankäynti Coinbasessa voi olla yksityisyydelle huonompi kuin edes PayPal. Ja koska se vaarantaa myös kanssasi kauppaa tekevien ihmisten yksityisyyden.

Sitten on kysymys korkeista maksuista. Coinbasen mukavuus ja helppokäyttöisyys maksavat: kun sinä ostaa bitcoineja, maksu on 1,49% – 3,99%. Pienempi maksu on Yhdysvaltain pankkitileiltä ja Coinbase USD -lompakolta. Korkeampi maksu on maksukorteista ja Coinbase-kortista. Joitakin muita ehtoja ja kynnyksiä on paikallaan pankistasi ja alueestasi riippuen. Jos lompakon käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeä, maksurakenne ei ole.

Viimeinen merkittävä huijaus Coinbasesta koskee huoltajuuden luonnetta. Ovatko kolikot edelleen sinun, jos sinun on odotettava, että Coinbase tarkistaa tapahtumia? Kun yrität siirtää kolikoitasi Coinbase-lompakosta laitteistolompakkoosi, voi tapahtua viivästyksiä. Ja jos yrität käydä kauppaa mustalla listalla olevilla osoitteilla, varasi voidaan lopettaa. 

Keskus tarkistaa jonkin verran ja rekisteröi vastaanotto-osoitteesi. Tämä tarkoittaa, että kolikoita seurataan edelleen muutaman vaiheen ajan (noin 5 tapahtumaa). Coinbase väittää tekevänsä sen asiakkaiden turvallisuuden vuoksi. Todellisuudessa he ovat tutkineet heidän taloudellisen panoptikonsa. Tämä mekanismi on vastoin Bitcoinin tarkoitusta ja luvattomia tapahtumia yleensä. Se uhkaa myös Bitcoinin vaihdettavuutta.

Coinbase-tausta

Coinbase aloitti toimintansa vuoden 2012 lopulla ja on sittemmin laajentunut 32 maahan. Se palvelee satoja lainkäyttöalueita, ja sen on noudatettu lakia. Maaliskuussa 2017 Coinbase on hankkinut BitLicensen – pakollinen vaihe toimia New Yorkissa. BitLicenseellä on maine tiukkuudestaan, koska vain vaatimustenmukaiset pörssit saavat sen. Coinbase tiedetään myös ilmoittavan käyttäjien taloudelliset tiedot IRS: lle.

Vuodesta 2017 Coinbasen pääoma ylittää Miljardi dollaria. Varhaisia ​​sijoittajia ovat Fred Wilson Union Square Venturesista, Andreesssen Horowitz, Union Square Ventures ja Ribbit Capital. Myöhemmin Draper Fisher Jurvetson, New Yorkin pörssi ja USAA ovat myös liittyneet luetteloon.

Coinbasen kaksi perustajajäsentä ovat Brian Armstrong (nykyinen toimitusjohtaja) ja Fred Ehrsam. He lainasivat yrityksen nimen Bitcoinilta kolikkopohja (tekninen termi, joka osoittaa ensimmäisen tapahtuman jokaisessa Bitcoin-lohkossa, joka siirtää vasta lyödyt kolikot onnekkaalle kaivosmiehelle) ja kasvoi alkuperäisten odotusten yli.

Aluksi Coinbase palveli käyttäjiä, jotka haluavat ostaa bitcoineja linkitetyillä pankkitileillä. Mutta muutamassa kuukaudessa vaihto toi markkinoille myös kauppiaiden työkalut. Tämä antoi yrityksille mahdollisuuden hyväksyä BTC-maksuja ja saada fiat. Noina alkuaikoina se oli loistava työkalu tietoisuuden ja adoptoinnin lisäämiseksi.

Coinbase on ollut vain Bitcoin-liiketoiminta vuoteen 2016 asti. Yritys oli 21. heinäkuuta 2016 ilmoitti että se tukee Ethereumia. Siitä lähtien yritys on jatkanut etäisyyttä Bitcoinin arvoista. Sen sijaan se omaksui “salauksen” ja “blockchain” -teollisuuden. Se alkoi myös rahoittaa muita kuin Bitcoin-projekteja.

Coinbase-pörssin uudelleennimitys GDAX: ksi (Global Digital Assets Exchange) oli tärkeä ensimmäinen askel. Myöhemmin listalle tuli lisää altcoineja: Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic ja niin edelleen. Coinbasen siirtyminen “blockchain-teollisuuteen” kävi ilmeiseksi myös toimitusjohtaja Brian Armstrongin tweeteissä. Tarkkailijat huomaavat, että hän mainitsee harvoin Bitcoinin ja viittaa usein siihen ”kryptovaluutan” suuremman sateenvarjon alla..

Onko Coinbase turvallinen?

Jos määritämme turvallisuuden bitcoin-turvallisuudeksi, voimme sanoa, että Coinbase on melko turvallinen. Toistaiseksi vaihdolla on melko hyvä tietoturva. Jotkut viimeisimmistä ilmoitetuista tapauksista vuodelta 2014. Tuolloin yksittäisiä käyttäjätilejä haettiin verkkourkinnasta. Sittemmin API-haavoittuvuudet ovat saaneet merkittäviä korjauksia. Nyt Coinbasella on tiukemmat kirjautumisvaatimukset, jotka estävät tällaisia ​​hakkereita.

Tärkein asia on kuitenkin se, että Coinbasen valtion varoja ei koskaan hakkeroitu. Yrityksellä ei ollut tapauksia kolikoiden menettämisestä. Vain yksittäiset käyttäjät menettivät pääsyn tileihinsä. Toisin kuin Binance, ei ollut merkittävää tapahtumaa, joka johti käyttäjien menettämiseen bitcoineja.

Mutta jos määritämme turvallisuuden yksityisyyden laajennukseksi, Coinbase ei ole turvallinen. Kuten pankkitili, se raportoi omistustasi koskevat tiedot hallitukselle. Lisäksi Coinbase on hankkinut a blockchain-analyysiryhmä poistaa kaikki saapuvat tapahtumat. Joten on todennäköistä, että myös muut kolmannet osapuolet voivat saada tietoja tilisi saldosta. Ja ottaen huomioon Bitcoinin luonteen, he yrittävät myös selvittää kenen kanssa olet tekemisissä.

Tämän lisäksi kesäkuussa 2020 hallituksen julkistamat julkiset asiakirjat osoittivat, että Coinbase oli tehnyt tarjouksen myydä blockchain-analyysitietoja IRS: lle ja DEA: lle.

Siksi on suositeltavaa olla HODL bitcoinisi Coinbasessa. Jotkut hakkerit saattavat löytää KYC-tietosi (henkilötodistus, passi, osoite, puhelinnumero) ja kiristää kolikot sinulta. Tarjoamalla henkilötietojasi Coinbasen kaltaiselle vaihdolle, olet haavoittuvampi. Hakkerit riittää selvittämään kuka olet, missä asut ja kuinka monta kolikkoa sinulla on.

Mitä enemmän taloudellisia tietojasi tallennetaan Internetiin, sitä todennäköisemmin saat kohdennettua. Kyllä, kolikkosi kuuluvat FDIC-vakuutuksen piiriin. Mutta on vaikea todistaa, että Coinbase oli syyllinen hyökkäykseen. Ja jokainen vakuutusyhtiö yrittää löytää syitä syyttää sinua eikä koskaan maksa. 

Vakuutussopimus ei estä sinua fyysisiltä hyökkäyksiltä – se voi tehdä päinvastoin. Joten on hyvä muistaa, että turvallisinta tietoa on sellainen, jota ei ole tallennettu Internet-tietokantoihin. Pidä henkilötietosi poissa säilytysyhteisöjen ja bitcoinidesi läheltä kylmävarastossa. Nukut paremmin yöllä. 

Täydellisen yhteenvedon saat lukemalla koko raporttimme Kolikkopohjan turvallisuus.

Coinbasen tarjoamat palvelut

Välitys

Coinbase ei tällä hetkellä voi laskea liikkeeseen salaustodistuksia. Silti vaihto ilmoitti aikomuksestaan tulla SEC-säänneltyyn välittäjään. Vuonna 2018 Coinbase jopa hankittu Keystone Capital, arvopaperikauppias. Mutta toistaiseksi pörssi ei ole vielä välittäjä-jälleenmyyjä.

Vaihto

Coinbase-pörssi on ollut voimassa vuodesta 2012. GDAX, sen ammattimainen kauppiasystävällinen sisarus, aloitti toimintansa vuonna 2015. Ja toukokuusta 2018 lähtien GDAX: n uusi nimi on Coinbase Pro.

Siten Coinbase tarjoaa vaihtopalveluja sekä satunnaisille käyttäjille että kauppiaille. Coinbase-perusliittymässä käyttäjät voivat ostaa ja myydä bitcoineja pankkitileillään. Kaikki ostot ja myynnit voivat tapahtua vain markkinahintaan.

Coinbase Prossa kauppiaat voivat tehdä markkinatilauksia, rajoittaa tilauksia ja lopettaa tilauksia. Lisäksi Pro kannustaa kaupankäyntiä tarjoamalla alempia palkkioita ja marginaalikauppaa jopa kolminkertaiseksi. Käyttöliittymä on myös mukautettu sopimaan tarkempaan hintaan, hinnoista ja tilauksista. 

Panostuspalvelut

Coinbase antaa vahvistettujen käyttäjien mahdollisuuden panos Tezos (XTZ). Pitämällä yli 1 XTZ-tiliä tilillä ja valitsemalla valtuuttaminen käyttäjät voivat ansaita panoksia. Coinbase käyttää Tezos-solmua, joka panostaa olemassa olevan XTZ-tasapainon verkkoon. 

Palkinnot jaetaan käyttäjille sen mukaan, kuinka paljon XTZ: tä he omistavat. Mitä suurempi panos, sitä merkittävämpi tuotto on. Ensimmäisen palkkion saapuminen kestää 35-40 päivää. Tämän alkuvaiheen jälkeen maksut hyvitetään 3 päivän välein. 

Jos vedät XTZ: n Coinbasesta, palkkiosi pienenevät suhteellisesti. Mutta niin kauan kuin sinulla on vähintään yksi XTZ talletettuna, saat palkkioita.

Toistaiseksi Coinbase mahdollistaa panostamisen vain Tezosiin. Mutta jos Ethereum siirtyy lopulta Vaarnan todistukseen, se todennäköisesti saa tukea.

Panostus ei koskaan toimi Bitcoinilla, koska sen suojausmalliin sisältyy työn todistaminen. 

OTC-kauppa

Perinteisessä rahoituksessa OTC (Over the Counter) helpottaa listaamattomien arvopapereiden kauppaa. Sen kautta pienet yritykset, joita ei ole listattu pörsseissä, saavat toisen mahdollisuuden pääoman sisäänvirtaukseen. Sijoittajat käyttävät jälleenmyyjäverkostoa pienyritysten osakkeiden ostamiseen. OTC on keskitetyn vaihdon laajennus.

Mutta Bitcoin-avaruuden tapauksessa OTC on ramppi laitoksille ja sijoitusrahastoille. Jos he haluavat välttää vaikutuksia markkinoihin ostoillaan, he käyttävät OTC-sopimusta. Kolikoiden hinnat sopeutuvat myöhemmin tarjonnan niukkuuden vuoksi kasvavan kysynnän aikana. Silti ostohetkellä vaihtovolyymit eivät paljasta omistajanvaihtoa. 

Coinbase on hiljaisesti käytössä OTC-kauppa institutionaalisille asiakkaille vuoden 2018 lopulla. Maaliskuussa 2019, he selittivät että heidän OTC-työpisteensä myy kolikoita suoraan kylmävarastosta. Kävi selväksi, että Coinbase tarjoaa enemmän luottamuksellisuutta institutionaalisille sijoittajille. He voivat ostaa suuria määriä, eikä markkinahinta tule pumppaamaan. Tämä tarkoittaa, että he voivat jatkaa ostamista pitkiä aikoja ilman vähäisiä vaikutuksia markkinoihin.

Tällä hetkellä OTC-kaupankäynti on mahdollista vain Coinbase Prime tilit (laitokset). Tämän edun saamiseksi yrityksille on tehtävä tiukka KYC / AML-prosessi. 

Toisin kuin perinteinen rahoitus, Coinbase ei käytä OTC-kauppaa listaamattomien arvopapereiden myyntiin. Kyse on luottamuksellisuudesta suhteessa muihin markkinoihin hintamuutosten välttämiseksi.

Tapoja ansaita ilmainen kryptovaluutta

Joulukuussa 2018 Coinbase on käynnistänyt Ansaitse ohjelma. Sen avulla käyttäjät voivat ansaita pieniä määriä kryptovaluuttoja suorittamalla koulutustehtäviä. 

Kesäkuussa 2020 Coinbase-käyttäjät voivat ansaita salausmääriä, jotka vaihtelevat 6-50 dollaria. Ansaintaraja tiliä kohti on tällä hetkellä 158 dollaria. Coinbase Earn -ohjelmaan sisältyviin kolikoihin kuuluvat orkidea (OXT), Tezos (XTZ), Dai, EOS, Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) ja 0x (ZRX). 

Toinen tapa ansaita Coinbase-luottoa on käyttää Kumppanuusohjelma. Tämä ei anna sinulle kolikoita, vaan hyvittää tilillesi fiat. Sieltä voit ostaa haluamasi kryptovaluutan.

Menokortit

Yhteistyössä Visan kanssa Coinbase on ottanut käyttöön maksukortin vuonna 2019. Sen avulla käyttäjät voivat maksaa Coinbase-salaussaldollaan ja jopa nostaa käteistä. Ei-toivottujen kulujen välttämiseksi Coinbase-sovelluksen avulla käyttäjät voivat valita, mitä kolikoita he haluavat käyttää kortin kanssa.

Esimerkiksi, jos BTC-sijainti on vihreässä ja ETH-asema punaisessa, voit käyttää vain voittojasi. Tämä on välttämätöntä kriittisillä valuuttamarkkinoilla, koska se välttää kauppojen menettämisen. Taustalla tapahtuu lähinnä muuntamista fiatiksi ja siirtoa pankkitilille. Ja Visa-kattavuuden ansiosta kortti toimii maksamiseen miljoonissa paikoissa ympäri maailmaa.

Coinbase-kortti on myös kätevä tapa ohittaa nostot fiatille. Sen sijaan, että odotat käsittelyä, käytät käytettävissä olevaa salaussaldoa, jonka olisit kuluttanut joka tapauksessa. Coinbase-kortin vilkkuminen voi kuitenkin olla haitallista opsecille. Sen käyttäminen kertoo kaikille, että käytät kryptovaluuttoja ja olet tuottanut voittoja. Siten kortistasi tulee hunajapotti hakkereille ja fyysisille hyökkääjille.

Muut palvelut

Huhtikuussa 2018 Coinbase on ottanut käyttöön Ventures-ohjelma. Coinbase Ventures toimii salausyritysten sijoitusrahastona. Sen kautta erilaiset tuotteet ja palvelut saavat rahaa. Joitakin merkittäviä nimiä sisältää BlockFi, Messari, Compound ja Etherscan. Kiinnostavaa kyllä, mikään Bitcoin-kehitystiimi ei saa rahoitusta Coinbaselta. 

Kaksi muuta merkittävää Coinbase-palvelua ovat Huoltajuus ja Kauppa. Säilytys tarjoaa institutionaalisille asiakkaille pääsyn Coinbasen kylmävarastoon ja vakuutustoimintoihin. 

Kauppa antaa kauppiaille ja jälleenmyyjille mahdollisuuden integroida salausmaksut. Nämä yritykset voivat hyväksyä maksuja BTC: ssä, ETH: ssa, LTC: ssä, BCH: ssa, USDC: ssä ja DAI: ssa olemassa olevien myyntipisteiden kautta. Coinbasen työkalupakki mahdollistaa nopean integroinnin PrestaShopiin, Woo Commerce, Shopify, Magento ja Opencart.

Lisähankkeet ja -työkalut

Coinbase hankkii usein yrityksiä, jotka tarjoavat data-analyyseja. Palvelut eivät kuitenkaan aina ole käyttäjien käytettävissä. Sen sijaan yritys pitää ne talon sisäisiin hankkeisiin. 

Estä esimerkiksi explorer Blockr.io tuli osa Coinbase-sateenvarjoa vuonna 2014. Mutta tällä hetkellä palvelu ei ole enää yleisön saatavilla.

Coinbase ostaa blockchain-analyysiyritys Neutrino on tuottanut samanlaisen tuloksen. Toimii nyt vain julkistamattomissa Coinbase-projekteissa.

Maaliskuussa 2018 Coinbase on myös ilmoittanut julkaisevansa indeksirahasto. Sisältyvät varat sisältävät kaikki kaupankäynnin kohteeksi pörssissä listatut kryptovaluutat. Coinbase’s Index Fund on helppo ramppi laitoksille. Sen on tarkoitus hillitä markkinoiden epävakautta luomalla keskiarvo hintavaihtelujen välille. Sijoittajat omistavat enemmän kolikoita maksimoidakseen mahdollisuutensa ansaita enemmän USD.

Yhteistyössä Circlen kanssa Coinbase on myös käynnistettiin USDC-stablecoin. Se on työkalu, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjun päälle ja jolla on nopeampi selvitys kuin fiat-pankeilla. Arvo on sidottu 1: 1 Yhdysvaltain dollariin. Sen käyttötapauksiin sisältyy nopea kaupankäynti pörsseissä, maksujen ohjelmointi ja pääsy dApps: iin. 

Tuetut maksutavat ja palkkiot

maksutavat

Yhdysvalloissa, Coinbase sallii käyttäjät voivat maksaa pankkitilillä, pankkikortilla ja pankkisiirrolla. Silti vain pankkitili (ACH) -vaihtoehto mahdollistaa kaikki toiminnot. Sen avulla voit ostaa, myydä, tallettaa ja nostaa. Kunkin pyynnön keskimääräinen nopeus on 4-5 työpäivää.

Maksukortit toimivat parhaiten pieniin investointeihin, kun ne käsitellään heti. Heidän haittapuolensa on, että ne antavat käyttäjien ostaa vain kryptovaluuttoja, mutta eivät myydä tai tallettaa.   

Coinbase suosittelee pankkisiirtoa suurille investoinneille. Vaikka ne käsitellään nopeammin kuin pankkitilit (1-3 työpäivää), ne ovat myös rajoitettuja. Pankkisiirrolla voit tallettaa ja nostaa vain. Mikä tarkoittaa, että osto- ja myyntivaihtoehdot eivät ole käytettävissä. 

Yhdistyneessä kuningaskunnassa maksutavat ovat paljon monipuolisempi. Esimerkiksi britit voivat nostaa PayPaliin tai heidän Coinbase-kortteihinsa. He voivat myös tehdä GBP-pankkisiirtoja nopeammilla maksuilla tai käyttää SEPA: ta käsitellessään euroa. Myös 3D-maksukorttien ostoja tuetaan.

Eurooppalaiset Coinbase-asiakkaat vain Saatavana 3 maksutapaa. Ensinnäkin on SEPA-siirto. Se käsitellään 1-3 arkipäivässä ja toimii vain talletuksille ja nostoille.

Eurooppalaiset Coinbase-käyttäjät voivat myös käyttää 3D Secure -korttia kryptovaluuttojen ostamiseen. Vaikka tämä menetelmä on välitön, se ei toimi nostojen, myyntien tai talletusten yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että kortit tarvitsevat muita täydentäviä maksutapoja edistyneisiin toimintoihin.

Coinbase-talletuksiin eurooppalaiset voivat käyttää myös Idealia ja Sofortia. Palvelun toiminnallisuus on myös rajoitettu. On myös syytä huomata, että vain 41 Euroopan maata voi käyttää Coinbasen palveluja. Piirteet vaihtelevat myös kansallisvaltiosta toiseen, joten aina tarkista päivitysten luettelo.

Näiden lainkäyttöalueiden ulkopuolella oleville kansainvälisille asiakkaille Coinbasella on omat käytäntönsä. Löydät erilliset maksutavat sivut Singapore, Australia, ja enemmän.

Coinbase-palkkiot

Verrattuna muihin kryptovaluutanvaihtoihin Coinbasella on korkeat maksut. Kolmella Coinbase-kerroksella (Exchange, Pro, Prime) on erilaiset maksurakenteet ja kompromissit.

Yleisimmällä ja julkisesti saatavilla olevalla Coinbase-pörssillä on korkeimmat maksut. Voidaan väittää, että sujuva käyttökokemus ja edistynyt asiakastuki maksavat. Silti palkkiot, jotka vaihtelevat 1,49%: sta 3,99%: iin, ovat korkeammat kuin Krakenin~ 0,26%) tai Binancen0,5%). Jos etsit paljon kauppaa, kannattaa kääntyä muihin pörsseihin. Mutta jos haluat käyttää Coinbasen palveluja säilöönottoon ja paaluttamiseen, joudut käsittelemään korkeita maksuja.

Yleisesti ottaen maksukorttien ostot ovat aina korkeimmat. Jos käytät Yhdysvaltain pankkitiliäsi tai Coinbase USD -lompakkoasi, sovelletaan pienempiä maksurajoja. 

Coinbase veloittaa myös 0,5%: n spreadin kryptovaluuttojen ostamisesta ja myymisestä. Tämä tarkoittaa, että jokaisella X-hintaan ostetulla tai myydyllä kolikolla on 0,5%: n palkkio, jonka Coinbase kerää.

Coinbase Prossa takaajamaksut alue 0,5 prosentista (alle 10 tuhatta dollaria) 0,04 prosenttiin (yli miljardi dollaria). Kaupankäyntikulut ovat ehdottomasti pienemmät, mutta käyttöliittymä ei ole yhtä ystävällinen aloittelijoille.

Coinbase Prime -palvelussa maksut ovat identtisiä Pro: n kanssa. Kohderyhmä on kuitenkin erilainen, koska pääasiakasryhmät koostuvat tarkastetuista laitoksista.  

Nostomaksut

Nostot ovat olennainen osa kokemustasi Coinbasesta. Ne merkitsevät hetkeä, jolloin päätät vihdoin viedä rahasi käsittelemään sitä itse. 

Edistyneet käyttäjät ottavat salausvaluutan omiin käsiisi. Ja bitcoinereille tämä on tärkeä askel kohti taloudellista itsemääräämisoikeutta. Elinkeinonharjoittajat haluavat myös nostaa fiat-voitonsa pankkitililleen.

Molemmissa tapauksissa palvelu riippuu ulkoisista tekijöistä. Esimerkiksi bitcoineilla maksat tapahtumastasi kirjoittaaksesi tulevaan lohkoon. Aika-asetuksista riippuen tämä voi maksaa välillä 1 sentti ja useita dollareita. Tapahtuman lisääminen seuraavaan lohkoon maksaa aina enemmän. Muutaman päivän odottaminen on kuitenkin aina halvempaa.

Pankkien nostojen tapauksessa olet riippuvainen vanhasta rahoitusjärjestelmästä. Palkkiot ovat yleensä kiinteitä, joten aika-asetuksesi ei vaikuta siirtoon. Sinun ei kuitenkaan pitäisi odottaa saavansa mahdollisuutta maksaa vain yksi sentti ja odottaa pidempään. Korko määrittävät instituutiot, neuvotteluja ei ole.

Transaktiopalkkiot

Kuten kappaleissa 7 ja 8 mainitaan, Coinbase on enemmän kalliilla puolella. Se tarjoaa erinomaisen käyttöliittymän ja turvallisuuden, mutta varmistaa, että maksat siitä.

Verrattuna, Coinmama voit ostaa bitcoineja ilman maksuja. Käyttäjät kokevat vain korkean (5%) kynnyksen luotto- ja maksukorttiostoksille. Joten jos ostat kolikot ja vedät ne nopeasti lompakkoosi, Coinmama on parempi kuin Coinbase. Mutta vältä pankki- tai luottokortin käyttöä, Coinbasella on alhaisemmat maksut niistä. 

Samoin, Kraken on vähäiset (0,26%) palkkiot alle 50 000 dollarin bitcoin-ostoista. Ja mitä enemmän ostat, sitä alhaisemmat ottopalkkiot saavat. Se voi olla vain paras valinta kaupankäynnille, koska saatavilla on erilaisia ​​salaus-fiat-pareja.

Binance on alhaisemmat maksut kuin Kraken ja Coinbase. On myös kannustin käyttämään sen alkuperäistä kryptovaluutta (BNB), koska saat 25% alennuksia. Ja jos ohjaat ystäviäsi, saat vielä pienemmät kiintiöt. Binance on alusta, jolla on eniten kaupankäyntivaihtoehtoja. Mutta sitä ei suositella edellisen vuoksi hakata ja markkinoiden manipulointivaatimukset. Käytä Binancea kaupankäyntiin vain, jos sinun on ehdottomasti pakko.

Tuetut maat

Coinbase tarjoaa tukea yli 100 maassa. Silti useimmissa niistä käyttäjät voivat tehdä salauksen salauksen muuntamiseen. Kesäkuusta 2020 lähtien fiat-ostot ja -vaihdot toimivat vain 43 maassa. Suurin osa heistä on Euroopassa, ja Pohjois-Amerikka on lähellä toista. Tiedot paljastavat paljon kryptovaluutan käyttöönottomalleista.

Coinbase-tuki Pohjois- ja Etelä-Amerikassa

Pohjois-Amerikassa Coinbase sallii sinun muuntaa, ostaa ja myydä kryptovaluuttoja 3 maassa. Pohjoisesta etelään he ovat Kanada, Amerikan Yhdysvallat ja Meksiko.

Sitä vastoin Pohjois-Amerikan maat, joissa Coinbase sallii salauksen vain salaustoimintaan, ovat Aruba, Bahama, Barbados, Bermuda, Costa Rica, Curacao, Dominikaaninen tasavalta, El Salvador, Guatemala, Honduras, Jamaika, Meksiko, Nicaragua, Panama, Trinidad ja Tobago ja Britannian Neitsytsaaret.

Etelä-Amerikassa Chile on ainoa maa, josta voit ostaa kryptovaluuttoja luotto- tai maksukortillasi. Coinbase antaa sinun tehdä salauksen salaustoimintaan vain Argentiinassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Ecuadorissa, Paraguayssa, Perussa ja Uruguayssa.

Coinbase-tuki Euroopassa

Eurooppa on ylivoimaisesti manner, joka saa eniten tukea Coinbaselta. Käyttäjät voivat ostaa, myydä ja muuntaa kryptovaluuttoja 38: ssa 41: stä tuetusta Euroopan maasta. Ainoat paikat, joissa Coinbase-käyttäjät voivat tehdä vain salausta salauksenvaihtoon, ovat Montenegro, Serbia ja Turkki. 

Muussa tapauksessa Coinbase tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin salaus- ja fiat-palveluihin Andorrassa, Itävallassa, Belgiassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kyproksessa, Tšekin tasavallassa, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Gibraltarissa, Kreikassa, Guernsey, Unkari, Islanti, Irlanti, Isle of Isle Mies, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. 

Coinbase-tuki Aasiassa

Coinbase toimii 20 Aasian maassa, mutta vain Singapore sallii fiat-ostot debit- ja luottokortilla. Muissa 19 maassa Coinbase sallii vain salauksen muuntamisen.

Aakkosjärjestyksessä salausta voidaan tehdä vain salaukseen: Armenia, Bahrain, Brunei Darussalam, Hong Kong, Intia, Indonesia, Jordania, Kazakstan, Korean tasavalta, Kuwait, Kirgisia, Macao, Malediivit, Mongolia, Nepal, Oman, Filippiinit, Taiwan ja Uzbekistan.

** Coinbase-tuki Australiassa

Toistaiseksi Coinbase antaa australialaisille käyttäjille mahdollisuuden muuntaa kryptoja tai ostaa niitä maksukorteilla. Uudessa-Seelannissa vain muunnokset ovat mahdollisia.

** Coinbase-tuki Afrikassa

Toistaiseksi Coinbasella ei ole fiat-tukea Afrikassa. Tämä tarkoittaa, että 13 huolletussa maassa käyttäjät voivat muuntaa vain salauksia. Aakkosjärjestyksessä nämä maat ovat Angola, Benin, Botswana, Kamerun, Ghana, Kenia, Mauritius, Namibia, Ruanda, Etelä-Afrikka, Tunisia, Uganda ja Sambia.

Tuetut kolikot

Kesäkuusta 2020 lähtien Coinbase tukee 28 kryptovaluutta. Vaikka vaihto on alkanut yksinomaan Bitcoin-palveluna, suunnitelmat ovat muuttuneet vuonna 2016, kun Ethereum listattiin. Siitä lähtien Coinbase on jatkanut uusien “salausvarojen” lisäämistä. 

Vuoden 2018 puoliväliin asti Coinbase-listaus oli iso juttu mille tahansa omaisuudelle. Mutta kun ETC (Ethereum Classic) lisättiin, ei enää ollut mitään “Coinbase-pumppua”. Monet projektit saivat tukea nopeasti peräkkäin, joten suuri kolikoiden yksinoikeus kesti alle 2 vuotta.

Aakkosjärjestyksessä Coinbase tukee nyt ALGO, ATOM, BAT, BTC, BCH, BSV, CVC, DAI, DASH, DNT, EOS, ETH, ETC, GNT, KNC, LINK, LOOM, LTC, MANA, MKR, OXT, REP , USDC, XLM, XRP, XTZ, ZRC ja ZRX.

Silti on erotettava toisistaan ​​Coinbase- ja Coinbase Pro-kryptovaluutat. Jotkut niistä on lueteltu vain yhdessä palveluista, kun taas toisilla on rajoitetut ominaisuudet. 

Esimerkiksi BSV toimii vain perus Coinbase-alustalla (ei Pro-tukea) ja käyttäjät voivat lähettää sen vain. Tämä tarkoittaa, että pörssi ei myy BSV: tä eikä salli käyttäjien vastaanottaa sitä lompakkoonsa. Jos he sattuvat keränneet haarukansa, heillä on se lompakossaan. Joten Coinbase sallii käyttäjien siirtää vain BSV: n muihin lompakot tai vaihtoa.

Toinen mielenkiintoinen esimerkki on Zcash (ZEC), jota UK Coinbase -käyttäjät eivät voi käydä kauppaa. Heidän on siirryttävä Coinbase Proon rajoituksen poistamiseksi.

ZRX, BAT, DASH, EOS, KNC, REP, XTZ ja ZRX ovat saatavilla Yhdysvalloissa, mutta ei New Yorkin osavaltiossa. Tämä tarkoittaa sitä, että newyorkilaiset eivät voi ostaa, myydä, lähettää tai vastaanottaa näitä kryptoja Coinbase-lompakkoonsa.

ALGO, CVC, DNT, GNT, LOOM ja MANA ovat Coinbase Pro: n yksinoikeuksia. Et löydä niitä tavallisella alustalla, joten sinun on vaihdettava entiseen GDAX-kauppaan niiden vaihtamiseksi. MKR on saatavana myös vain Coinbase Prossa, mutta ei Yhdysvalloissa. 

Huolimatta yleisestä saatavuudesta perusalustalla, DASH ei toimi Coinbase Pro UK: ssa. Coinbasen stablecoin USDC: tä ei myöskään tueta Australiassa, Kanadassa ja Singaporessa.

Rajat ja maksuvalmius

Coinbasessa on kahden tyyppisiä tilirajoituksia: talletusrajat ja nostorajat. Ensimmäisten osalta vahvistetut käyttäjät voivat täydentää tilinsä vain 25000 dollaria päivässä. Vahvistusprosessi vaatii valokuvallisen henkilötodistuksen, kelvollisen puhelinnumeron ja joitain henkilökohtaisia ​​tietoja.

Yhdysvaltain käyttäjien, jotka haluavat tallettaa Coinbaselle yli 25000 dollaria päivässä, on lähetettävä tilisiirto. Lähettämällä rahaa henkilökohtaiselta pankkitililtä Coinbase-tilille tätä rajaa nostetaan. 

Vahvistamattomilla Coinbase-käyttäjillä on alemmat rajat eikä heillä ole pääsyä välittömiin talletuksiin. Coinbase kannustaa käyttäjien varmennusta KYC- ja AML-yhteensopivana vaihdona. 

Tilanne on vivahteikkaampi nostorajoilla. Coinbase-verkkosivuston mukaan sinulla ei ole rajoituksia sille, kuinka paljon salausta voit myydä fiatille lompakossasi. Mutta fiatin ja salauksen nostamisella Coinbase-lompakosta pankkitilillesi tai henkilökohtaiseen lompakkoon on rajoituksia. Coinbase-peruskäyttöympäristössä pankkisi asettaa rajoitukset. Mutta Coinbase Prossa sinä ei voi nostaa enempää kuin 10000 dollaria päivässä joko fiat- tai krypto-muodossa.

Käyttöliittymä

Coinbasella on yksinkertaisin käyttöliittymä sekä mobiililaitteella että työpöydällä. Siinä on suuret kuvakkeet käyttämistäsi kolikoista sekä selvästi erottuvat osto- ja myyntipainikkeet. Jokainen, joka on koskaan käyttänyt verkkopankkitiliä, löytää Coinbasen käyttöliittymän intuitiivisesta. Esteettömyys ja ystävällisyys johtuvat samankaltaisuudesta vanhojen taloussovellusten kanssa.

Plussapuolena on, että Coinbase antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää helposti toisilleen kryptovaluuttoja. Aloittelijoiden ei tarvitse oppia osoitteiden toimintaa, koska käyttäjätunnus riittää. 

Myös uudet vastaanotto-osoitteet luodaan automaattisesti jokaiselle tapahtumalle. Tämä sopii erinomaisesti yksityisyyttä vastaan ​​ulkopuolisille, jotka tietävät osoitteesi. Se tarkoittaa, että online-seuraajasi näkevät vain yhden tapahtuman osoitetta kohti. Ja se, että tämä tapahtuu taustalla, tekee siitä osan loistavaa käyttökokemusta. Muista vain, että Coinbase tietää aina kuka olet ja kenen kanssa olet tekemisissä. 

Coinbase-lompakon käyttöliittymän merkittävä haittapuoli on maksun valinta. Jos haluat siirtää kryptovaluuttasi pois Coinbasesta, maksat oletuksena korkeita maksuja. Lompakko ei salli sinun asettaa mukautettuja maksuja oman mempool-arvion mukaan. Sen sijaan maksutapahtumasi ovat aina etusijalla ja maksat siitä. Coinbasen tulisi myös harkita palkkioiden mukauttamista aikatoiveiden mukaan.

Toinen negatiivinen asia on kolikon hallinnan puute tai UTXO hallinto. Kun lähetät kolikoita Coinbase-lompakkoon, et saa valita, mikä UTXO kulutetaan. Tämä tarkoittaa, että tapahtumavastaanottimet voivat käyttää blockchain explorer -ohjelmaa nähdäksesi, kuinka monta kolikkoa sinulla on. Se on kuin menisit kauppaan ja antaisit virkailijan nähdä kaikki lompakkosi rahat suoritettaessa maksua. 

Avoimen lähdekoodin yksityisyyslompakko Wasabi on onnistunut korjaamaan molemmat ongelmat suurella käyttöliittymällä. Coinbase voi ehdottomasti oppia heiltä edistyneiden ominaisuuksien yksinkertaistamisesta.

Käyttöliittymän suhteen Coinbase Pro on ehdottomasti eri liigassa. Edistyneessä pörssissä on kaikenlaisia ​​markkinaindikaattoreita ja työkaluja. Oikealla puolella on kauppakoot reaaliajassa. Keskellä on hintakaavio ja osto- ja myyntitilaus. Vasemmalla puolellasi on kolmenlaisia ​​tilauksia. Ruudun alaosassa näet avoimet tilauksesi.

Coinbase Pron tarjoama visuaalisen tiedon määrä on vaikuttava. Saat nähdä kaikki muut kaupat reaaliajassa. Tätä elinkeinonharjoittajat arvostavat. Mutta aloittelijalle, joka ei ole tottunut kauppaan, se on pelottavaa. 

Talletusaika

Coinbasen talletusaika on merkittävä mittari. Varsinkin jos suunnittelet ostoksia markkinoiden volatiliteetin mukaan. Oletetaan, että näet uutisia Bitcoin-hinnasta ja haluat ostaa juuri nyt. Kuinka kauan kestää, että fiatsi talletetaan? No, se riippuu alueesi pankkipalveluista. 

Jos olet Yhdysvalloissa, maksukorttitalletukset ovat välittömiä. Mutta jos käytät pankkisiirrot ACH-järjestelmän kautta talletuksesi kestää 3-5 arkipäivää. Odotusaika riippuu myös viikonajasta, koska ACH-maksuja ei makseta viikonloppuisin. Tämä voi pidentää odotusaikasi 7-10 kalenteripäivään.

Jotkut vahvistetut tilit voivat myös tehdä välittömät ostokset. Tämä tarkoittaa, että rahat hyvitetään heidän Coinbase-tileilleen ennen pankkitiliä. Silti määrän tulisi olla alle 250000 dollaria ostoa kohden.

Euroopassa SEPA-talletusten suorittaminen Coinbaselle kestää 2-3 arkipäivää. Maksukorttien tapauksessa talletukset ovat välittömiä.

Talletusaika on vielä lyhyempi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos käytät GBP-pankkitiliä, selvitys tapahtuu yhden työpäivän kuluessa.

Talletusajat ovat välittömiä Kanadassa ja Australiassa. Silti on syytä huomata, että Coinbase hyväksyy maksukortit vain näissä maissa.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT

Kuinka nopeasti Coinbase lähettää kolikkosi?

Taloudellisen itsemääräämisoikeuden hankkiminen edellyttää, että vedät kryptovaluutat keskitetystä pörssistä. Se on prosessi, jonka avulla luovut huoltajuudesta ja lupaat huolehtia omista kolikoistasi. Ja tätä varten on tärkeää suojautua asianmukaiset kylmäsäilytyslaitteet.

Joten kuinka kauan kestää, että Coinbase lähettää sinulle kolikot henkilökohtaiseen lompakkoon? No, se riippuu lähettämästäsi kryptovaluutasta ja sen suunnittelusta. Bitcoinille se voi kestää 10 minuutin ja tunnin välillä. Kaikki riippuu siitä, milloin uusia lohkoja löydetään ja kuinka paljon maksat maksusta. Valitettavasti Coinbase ei salli sinun asettaa hyvin alhaisia ​​maksuja.

Ethereum luo uuden eston ~ 15 sekunnin välein, mutta vahvistuksesi riippuu maksamastasi maksusta. Mutta yleensä peruuttamisen pitäisi tapahtua muutamassa minuutissa. 

Litecoin kaivaa uusia lohkoja ~ 2,5 minuutin välein, joten tapahtumasi tulisi vahvistaa nopeasti. Ja jos käytät myös 0-vahvistuslompakkoa, saldo näkyy heti.

Bitcoin Cashin tulee vahvistaa nopeammin kuin oikea Bitcoin. Sen isot lohkot täyttyvät harvoin matalan kysynnän takia, joten siirto on nopeaa. Jotkut lompakot mahdollistavat myös 0-vahvistuksen, joten sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa lohkoa. Silti tämä tapahtuu transaktioturvan kustannuksella. Hyökkääjillä on helpompaa ja edullisempaa käyttää kaksinkertaista rahaa vahvistamattomiin tapahtumiin.

Kaikkien muiden Coinbase-listattujen kolikoiden siirtämisen pitäisi tapahtua välittömästi. Mutta on tärkeää muistaa, että sinusta tulee omia pankkejasi, joten sinun tulisi hoitaa oma turvallisuutesi. Taloudellinen turvallisuus on suvereniteettia, mutta laitteistolompakot ja Billfodls maksimoivat sen.

Viitteeksi tutustu artikkeleihimme Coinbase-salausvaluuttojen nostamisesta. Meillä on käyttöoppaita Trezor ja Ledger.

Asiakaspalvelu

Coinbase-tukeen voi ottaa yhteyttä kahdella tavalla: puhelimitse ja sähköpostitse. On myös kolmas vaihtoehto merkitä heidän Twitter-tilinsä, mutta olet vähemmän todennäköisesti vastauksen saaja. Tilitietojen jakamista sosiaalisessa verkostossa ei myöskään ole suositeltavaa.

Käyttämällä sähköpostiosoitetta, jolla olet luonut Coinbaseesi, voit avaa lippu. Coinbase pyytää sinua valitsemaan ongelmasi luokan ja alaryhmän. Sitten kaikki asiaankuuluvat tiedot näytetään sinulle. Jos haluat silti jatkaa pyyntöä, vieritä alaspäin, kunnes pääset täyttölomakkeeseen. Sinun on kirjoitettava sähköpostiosoitteesi, aihe ja viesti, joka kuvaa ongelmaa.

Kun napsautat Lähetä, kyselysi rekisteröidään. Se saa vastauksen heti, kun asiakaspalvelu on käytettävissä. Siksi odotusaika vaihtelee saatavuuden ja vaikeuden mukaan. Jos asiaan liittyy yksinkertainen tosiseikkojen tarkistus, sinun pitäisi saada nopea vastaus. Mutta jos sinun on palautettava kuolleen perheenjäsenen Coinbase-tili, prosessi vie jonkin aikaa.

Coinbasen puhelintuki on tarkoitettu vain vaarantuneille tileille. Muissa asioissa on suositeltavaa käyttää sähköpostilomakkeita. Yhdysvaltojen ja kansainvälisten kansalaisten tulisi soittaa numeroon +1 888 980 7930. Isossa-Britanniassa numero on 0808 168 4635. Ja eurooppalaisten tulisi soittaa irlantilaiseen numeroon 1800 200 355. 

Ei pitäisi kestää kauan, ennen kuin operaattori ottaa puhelun vastaan ​​ja auttaa sinua tililläsi. Ole kuitenkin varovainen, sillä Coinbase-tuki ei koskaan soita sinulle ja pyydä tietoja. Lähtevät puhelut eivät ole osa yrityksen politiikkaa.

Julkinen mielipide

Yleinen mielipide on olennainen osa pörssin mainetta. Ja Coinbase on eräänlainen Bitcoin-liiketoiminta, jonka päätökset ovat vaikuttavia avaruudessa. 

Katsokaa vain tapaa, jolla toimitusjohtaja ja perustaja Brian Armstrong on siirtynyt “Bitcoinista” salaukseen. Se on esimerkki, joka heijastaa sitä, kuinka Coinbase on muuttunut yrityksenä vuosien varrella.

Coinbase ja Bitcoin-politiikka 

Coinbasen päätökset skaalauskeskustelun aikana ovat olleet käännekohta. Vuonna 2015 he testattu Bitcoin XT ja tuettu Gavin Andresenin BIP 101. Ja suurimmaksi osaksi vuotta 2017 he tukivat New Yorkin sopimusta ja SegWit2X: ää kannattajat.

Lyhyesti sanottuna Coinbase on ollut jokaisen ehdotuksen puolella Bitcoinin lohkon koon lisäämiseksi. Kehittäjänä Eric Voskuil on havainnut tuolloin nämä suunnitelmat olivat ”hyökkäys”. Lyhytaikaisille liiketoiminnan laajentumisetuille nämä yritykset olisivat vaarantaneet Bitcoinin hajauttamisen. 

Tämä puolestaan ​​olisi antanut suurille toimijoille enemmän valtaa vaikuttaa kehitykseen. Ja jos keskivertokäyttäjät eivät enää voi käyttää täydellisiä solmuja, hyötyvät säilytyspalvelut. Joten Coinbase seurasi omaa kiinnostustaan ​​ja kannatti Bitcoinin hyökkäystä.

Lisäksi Coinbase on listannut Bitcoin Cashin joulukuussa 2017 potin lisäämiseksi. Tapahtuma johti sisäpiirikaupan spekulointiin ja sisäiset tutkimukset. Ja sen seurauksena BCH hinta on pumpannut 1500 dollarista 4300 dollariin yhdessä päivässä. Tähän päivään saakka Bitcoin Cash ei ole koskaan saavuttanut tätä korkeaa markkina-arvopistettä.

Coinbase on toiminut Bitcoinin etujen vastaisesti vuodesta 2015 lähtien. He tukivat jokaista kovaa haarukkaa, joka osoitti lupauksia ja yritti saada lisää vaikutusvaltaa. Ja kun se kääntyi heidän suunnitelmiaan vastaan, he siirtyivät asioiden salauspuolelle. Yhteisö kuitenkin huomasi.

Coinbasen patentit

Vuonna 2015 Brian Armstrong on kirjoittanut blogikirjoituksen selittää, miksi Coinbase täyttää patentteja. Tuolloin hänen mielestään hän mainitsi, että patentit vanhentuvat tulevaisuudessa. Silti syistä, joita hän kuvaili itsepuolustukseksi, Coinbase jätti joitain.

Armstrong on tuolloin luvannut, että Coinbase avaisi heidän patenttinsa. Aivan kuten Tesla, Google ja Twitter, vaihto ilmaisi aikomuksensa tukea innovaatioita. Mutta viisi vuotta myöhemmin, näin ei ole tapahtunut.

Coinbasen vuoden 2015 patentit sisältää kuuma BTC-lompakko, välitön vaihto, kaatopainike ja ketjun ulkopuolinen tapahtumajärjestelmä. Vuonna 2018 vaihto on täyttänyt patentin turvallista ja salattua maksujärjestelmää varten. Ja vuoden 2019 lopulla, Coinbase on lähettänyt patentti automaattiselle KYC-valvontatyökalulle. 

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Coinbasen patenttisalkusta. Yhteisön jäsenet sanovat, että vaihto on muuttunut Bitcoinin viholliseksi. Se yrittää monopoloida useiden projektien kehityksen ja uhkaa Bitcoinin yksityisyyttä. Silti Brian Armstrong väittää, että Coinbase suojaa itseään vain patenttitrollilta. Ja puolustaa hänen näkemystään, Coinbase osallistui sellaisissa oikeusjutuissa. 

Coinbasen kiistanalaiset työkalut

Edellisessä osassa mainitaan Coinbasen patentti automatisoidun KYC: n tekemiseksi. Tämän työkalun tarkoituksena on ilmoittaa “huonot toimijat” ja liittää jokainen BTC-osoite vaihtoon todelliseen identiteettiin. Pähkinänkuoressa Coinbase yrittää rikkoa transaktioiden yksityisyyttä ja nimettömyyttä. Mikä on puolestaan, on hyökkäys Bitcoinin arvoja ja filosofiaa vastaan.

Mutta tämä ei ole edes kiistanalaisin työkalu. Helmikuussa 2019 Coinbase oliinnoissaan”Toivottaakseen Neutrino tervetulleeksi heidän” perheeseensä ”. Lohkoketjuanalyysiyritys palvelee täydentävää tarkoitusta KYC-patentille … paitsi että siihen kuuluu työskentely Hakkerointitiimi valvontayhtiö.

Tämän kiistanalaisen päätöksen takia bitcoiners ovat aloittaneet #DeleteCoinbase-liikkeen. Helmikuussa Udi Wertheimer on luonut #DeleteCoinbaseTrustChain protestoidakseen Neutrinoa vastaan. Ja seuraavien viikkojen aikana monet yhteisön jäsenet ovat sulkeneet tilinsä.  

Coinbase vastasi mikä vaikeuttaa sitä poistaa tilejä. Pähkinänkuoressa pienet määrät, joita ei voitu siirtää, estivät tilin poistamisen. Vaihto myös ilmoitti että he erottavat kaikki entiset hakkerointitiimin työntekijät. Silti päätöstä ei tähän päivään asti vahvistettu.

Tarkkaileeko Coinbase-tiliä minne lähetät ja mistä vastaanotat kolikoita?

Pähkinänkuoressa kyllä. Coinbase tekee ylimääräisiä ponnisteluja ylläpitääkseen panoptikoniasemansa. He yrittävät saada käyttäjät tarkistamaan tilinsä ja seuraamaan sitten kaikkia tapahtumia. Patentoiduilla KYC / AML-työkaluilla kaikilla luotuilla osoitteilla on tunnetut henkilöllisyydet. Joten on mahdotonta pysyä nimettömänä kaupankäynnin aikana Coinbasessa.

Tämä on kauheaa rahan vaihdettavuuden ja yksittäisten ostojen kannalta. Jos kaikki BTC-tapahtumat tapahtuvat Coinbasessa, se olisi kauheaa. Vaihto voisi päättää, missä voit ja missä et voi käyttää rahaa. 

Itse asiassa Coinbase on ennätys rahapelisivustoja tai pimeitä markkinoita käyttävien käyttäjien seuranta. Jos he jäävät kiinni, heitä uhkaa tilin sulkeminen ja he voivat jopa ilmoittaa poliisille. Joten Coinbase on huonompi säilyttäjä kuin edes pankkisi.

Coinbasen turvallisuus

Coinbase ei koskaan menettänyt yhtään kryptovaluutta hakkeriin, joka kohdistui vaihtoon. Sen sijaan aina, kun ilmoituksia esiintyy varkauksista, ne koskevat yksittäisiä tilejä. Joten tähän asti Coinbasella on hyvä ennätys huoltajana.

Hyvä turvallisuus ei kuitenkaan riitä. Käyttäjien on myös löydettävä hyviä tapoja suojata omat kolikkonsa. Ja niitä on paljon SIM-vaihto hakkerointiraportit, jotka viittaavat siihen, että Coinbase voi toimia paremmin. Käyttäjillä tulisi olla paremmat todennustyökalut kuin puhelimiin lähetetyissä tekstiviesteissä.

Hakkerit eivät kuitenkaan ole ainoat yhteisöt, joita vastaan ​​sinun tulisi suojata kolikoitasi. Coinbase itsessään on hyökkäysvektori, koska pörssi voi jäädyttää tilisi tai tarttua varoihin. Joten sinun on aina kiinnitettävä huomiota käyttäjän sopimukseen rikkomusten välttämiseksi.

Coinbasen varat hyötyvät ja FDIC-vakuutus Aonilta. Jopa 250 000 dollaria palautetaan sinulle, jos tapahtuu jotain pahaa. 

Mutta tämä ei silti tarkoita, että sinun pitäisi olla huolimaton rahoillesi. Vaikka bitcoinia on niukasti, Yhdysvaltain dollari on erittäin inflaatiota. Ja kuten aiemmin mainittiin, vakuutusyhtiöt tekevät parhaansa välttääkseen maksamisen. Joten jos he voivat näyttää siltä, ​​että se on sinun vikasi, niin he tekevät.

Joten Coinbase-käyttäjien ei pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi vain siksi, että vaihtoa ei hakkeroitu. Valitettavat tapahtumat voi tapahtua milloin vain. Ja vaikka eivät, Coinbase on silti Bitcoinin vihollinen. He seuraavat sinua, tunnistavat ja tallentavat tapahtumasi ja kertovat sinulle, miten voit ja mitä et voi käyttää omaa rahaa. 

Joten Coinbasen huoltajuuden hyväksyminen on eräänlainen luopuminen taloudellisesta vapaudestasi. Ja kaikki, jotka ovat koskaan tekemisissä kanssasi, kohdennetaan myös blockchain-analyysiin. JFK: n sanoin, ei siitä, miten Coinbase voi varmistaa rahasi. Kysy itseltäsi, kuinka voit turvata rahasi Coinbaselta.

Tietosuoja Coinbasessa

Yksityisyys edeltää turvallisuutta. Jos kukaan ei tiedä kuinka paljon rahaa sinulla on, rikollisilla ei ole kannustinta kohdistaa sinua. Mutta sanoa, että Coinbase on yksityisyyttä edistävä vaihto, on valtava liioittelu. 

Ensinnäkin, et voi käyttää omaa solmua, ja sinun on luotettava heidän omaansa tapahtumien vahvistamiseen. Tämä tarkoittaa, että Coinbase tietää, mitkä osoitteet luot ja kuinka monta kolikkoa omistat. Ja nämä tiedot jaetaan kaikille sitä pyytäville viranomaisille. Joten jos se vuotaa, sinun on arvioitava fyysinen turvallisuutesi.

Coinbase tietää myös kenen kanssa teet kauppaa ja voi määrittää malleja. Sinulla ei ole yksityisyyttä heidän vaihdossaan, koska olet pysyvän taloudellisen valvonnan alainen. Ja jos haluat käyttää omaa solmua, vedä kolikot paremmin omaan lompakkoon. “Ei avaimesi, ei bitcoinisi” sanonta on aina sovellettavissa. Vaikka kyse olisi kolmansien osapuolten valvonnasta, mitä voit ja mitä et voi tehdä omalla rahallasi. 

Käyttämällä Coinbase-lompakkoa et pilaa vain yksityisyyttäsi. Älykkyys kohdistuu myös kaikkiin muihin, jotka lähettävät tai vastaanottavat kolikoita sinulta. Jotkut samoista ihmisistä, jotka auttoivat autoritaarisia hallituksia pidättämään vapauden taistelijoita, valvovat taloudellisia tietojasi. Jos he eivät pidä siitä, mitä teet, he voivat merkitä sinut ja sulkea tilisi.

Coinbase on KYC / AML-yhteensopiva kaikilla tasoilla. Vaihdon hoitaminen on tapa luovuttaa taloudellinen yksityisyytesi. Jotkut saattavat sanoa, että se on kompromissi mukavuuden ja yksityisyyden välillä. Ja he jopa väittävät, että se on sama kuin pankkitileillä. 

Pankkisi ei kuitenkaan kuluta niin paljon aikaa ja rahaa selvittääkseen, kuinka käytät varojasi. Pankit antavat sinun jopa nostaa käteistä, mikä on suorin ja yksityisin tapa tehdä kauppoja. Useimmiten pankit eivät välitä, mistä rahasi tulevat. Valitettavasti Coinbase hoitaa ja pitää kirjaa.

Coinbase ei salli sinun käsitellä fiatia ilman KYC / AML: ää. Ja jopa yksinkertaisin vahvistamaton rekisteröityminen vaatii koko nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos haluat ostaa kolikoita kortillasi tai myydä niitä fiatille, sinun on toimitettava henkilötodistus, kuvat ja muut asiakirjat. 

Jos valitset Coinbasen Tietosuojakäytäntö, huomaat, että paljon tietoa kerätään. Hyvä uutinen on, että mitään tietoja ei myydä kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. 

Lisäksi tammikuusta 2020 lähtien Coinbasella on Privacy Dashboard. Tämä antaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa niistä kerätyt tiedot. Asiakkaat voivat myös pyytää tietoja muokkaamiseksi tai poistamiseksi. Euroopassa Coinbase-käyttäjät voivat vedota tähän GDPR: ään. Yhdysvalloissa Coinbase noudattaa CCPA: ta (California Consumer Privacy Act)..

Coinbase on melko tiukka ja drakoninen yksityisen tiedonkeruun suhteen.

Ja kesäkuussa 2020 tuli esiin, että Coinbase yritti myydä blockchain-analyysitietoja (jota se käyttää myös omien käyttäjien seurantaan) IRS: lle ja DEA: lle. Tämä tapahtui samaan aikaan, kun Coinbase ilmoitti julkisesti seisovansa #BlackLivesMatter-mielenosoittajien kanssa. Meidän on rehellisesti sanottuna vaikea kuvitella laitosta, joka on vahingoittanut mustaa yhteisöä enemmän kuin DEA.

Yleiset Coinbase-huijaukset, joita on vältettävä

Coinbasesta on muistettava kaksi tärkeää yksityiskohtaa. Ensinnäkin, he eivät luovuta ilmaisia ​​kryptovaluuttoja naurettavissa kampanjoissa. Kaikki Twitter-, Facebook-, Instagram- ja YouTube-julkaisut lahjoista ovat todennäköisesti huijauksia. Varsinkin jos sinua pyydetään lähettämään ensin joitain omia kolikoitasi saadaksesi suuremman määrän. Ole varovainen niistä, he tulevat melko läsnä härkämarkkinoilla.

Sitten on tietojenkalasteluhuijaukset. Nämä ovat yleisiä melkein jokaisessa toiminnassa, johon liittyy rahaa ja tietoja. Älä koskaan napsauta epäilyttäviä linkkejä, tarkista URL-osoitteet ja etsi salauslukon kuvaketta. Kirjoitusvirheet ovat yleensä hyvä indikaattori selvittääkseen, että käytät väärennettyä verkkosivua. Ole siis varovainen ennen kirjautumistietojesi syöttämistä. Ja käytä selainta, joka todentaa todelliset verkkosivustot, kuten Firefox.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, varo väärennettyjä sähköposteja ja puheluita. Coinbase ei koskaan ota sinuun yhteyttä pyytääksesi tilisi tietoja. He eivät tarkista kirjautumistasi sähköpostitse tai puhelimitse. Ja jos olet epävarma kyselyn luonteesta, käytä virallista Coinbase-yhteydenottosivua. He palaavat sinuun ja selventävät.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT

Turvallisuus

Coinbase ja Kraken ovat vain kaksi suurta pörssiä, jotka eivät koskaan menettäneet asiakkaidensa varoja. Verrattuna, Binance ja Coinmama on huonompi kokemus. Kaksi viimeksi mainittua ovat menettäneet sekä käyttäjätiedot että kolikot viallisen turvallisuuden takia. 

Huoltajuutta ja intensiivistä kauppaa varten Kraken ja Coinbase ovat parhaat valinnat. Mutta halpojen ostojen ja nostojen osalta Binance ja Coinmama voivat olla parempia.

Ystävyys Bitcoinin kanssa

Kerta toisensa jälkeen Coinbase on toiminut vilpittömässä mielessä suhteessa Bitcoiniin. Toimitusjohtaja Brian Armstrong on tukenut kaikkia kiistanalaisia ​​haarukoita. Ja kun se tulee tukemaan Bitcoinin skaalausta, Coinbase on viivästyttänyt sen skaalausta.

Ainoa huono näyttelijä täällä on Binance. Sen jälkeen, kun se murtautui toukokuussa 2018, toimitusjohtaja “CZ” Changpeng Zhao sanoi hän harkitsi vierittämällä takaisin Bitcoin-ketjua. Hänen mielestään oli sekä typerää että itsekästä ajatella, että kaivostyöläiset haluaisivat lohkon uudelleenorganisoinnin. Ja se osoitti jälleen kerran, että Binance ei tue Bitcoinia. Ensin he tarvitsevat vuosia lisätäksesi SegWit-tuen, sitten he haluavat järjestää lohkoketjun uudelleen. Heille se on toinen tunnussymboli.

Historiallisesti ottaen Kraken on ollut erittäin ystävällinen Bitcoinin kanssa. Kuukausi ennen SegWit2X-haarukalla, heillä ei ollut aikomusta tukea sitä. Heillä on 31. lokakuuta 2017 mennessä jo lisätty SegWit-tuki todelliselle Bitcoinille. Kraken on ollut markkinoilla heinäkuusta 2011 lähtien ja on Bitcoinin ystävä.

Coinmama ei osallistunut Bitcoin-politiikkaan, eikä sillä ole vieläkään ennätystä tässä mielessä. Israelilainen vaihto tukee kuitenkin SegWit (P2SH, joka alkaa 3: lla) osoitteita. Heidän puolueettomuutensa toimii heidän hyväkseen, koska he eivät todennäköisesti hyökkää Bitcoiniin.

Joten jos vihaat Coinbasea poliittisista syistä, Kraken on paras vaihtoehto. 

FDIC-vakuutus

Coinbase ja Binance USA ovat tämän arvostelun ainoat kaksi pörssiä, jotka tarjoavat FDIC-vakuutuksia. Molemmilla alustoilla jopa 250 0000 dollaria kryptovaluutoissa on vakuutussuoja. Tämä pätee kuitenkin vain, jos varat menetetään olosuhteista, jotka eivät ole sinun syytäsi. FDIC-vakuutus ei kata huonoa kauppaa tai huonon tiliturvan aiheuttamia tappioita.

Kraken ja Coinmama eivät ole FDIC-vakuutettuja eivätkä näytä pyrkivän tähän asemaan.

Saatavuus maailmanlaajuisesti

Kuten tämän artikkelin osassa 9 on selitetty, Coinbase toimii vain 43 maassa. Muilla alueilla voit tehdä salauksen vain salaustoimiin. Mutta jos haluat nauttia kaikista palveluista, sinun on oltava Pohjois-Amerikassa, Euroopassa tai Singaporessa.

Sitä vastoin Kraken toimii maailmanlaajuisesti ja vain 8 poikkeusta lueteltu. Joten jos et asu Afganistanissa, Kuubassa, Guinea-Bissaussa, Iranissa, Irakissa, Japanissa, Pohjois-Koreassa tai Tadžikistanissa, olet hyvä mennä. Silti tämä löysä politiikka tarkoittaa, että Kraken ei voi palvella New Yorkin ja Washingtonin osavaltioiden asukkaita. BitLicense annetaan vain tiukoille KYCereille.

Binance ei ole niin ystävällinen ja sillä on enemmän rajoituksia. Huhtikuusta 2020 lähtien pankki- ja luottokorttimaksut ei enää toimi 21 muussa maassa. Käyttäjät voivat silti käydä kauppaa jopa 2 BTC päivässä ilman KYC: tä, jos he eivät käytä mitään fiat-valuuttaa. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa ympäri maailmaa voi käyttää a VPN ja kauppa bitcoineja.

Coinmaman saatavuus on hyvin samanlainen kuin Krakenin. Pörssi on saatavana satoissa maissa ja sisältää vahvistustasoja. Sinun on annettava enemmän tietoja sen mukaan, kuinka paljon kauppaa käydään. Tämä on yksityisempää kuin Coinbase ja tarjoaa enemmän kattavuutta.

Kryptovaluuttatiedot

Kesäkuusta 2020 Coinbase tukee 28 kryptovaluutta. Sitä vastoin Coinmama listaa vain 10. Kraken puolestaan ​​listaa 34 kolikkoa ja yli 51 salausta salauspariksi. Binancen tapauksessa puhumme sadoista kolikoista ja pareista.

Coinmama voi olla paras BTC: n ostamiseen ja siirtämiseen HODL-lompakkoon. Se on yksinkertainen, siinä on vähiten altcoineja ja se mahdollistaa asteittaisen KYC-tason. 

Mutta jos haluat käydä kauppaa, Kraken on todennäköisesti paras paikka. Se on ollut olemassa pitkään, sillä on hyvä maine ja suuri turvallisuus. Toki, Binance on FDIC-vakuutettu Yhdysvalloissa. Mutta heillä on vielä paljon muuta todistettavaa rehellisyysosastolla.

Coinbasen suunniteltu laajennus

Coinbase laajenee jatkuvasti maailmanlaajuisesti palvelemaan yhä useampaa asiakasta. Siksi meidän pitäisi tulevaisuudessa kuulla lisää uusien toimistojen avaamisesta eri puolille maailmaa. Uusien maksutapojen tulisi myös saada tukea palvelemaan enemmän ihmisiä.

Coinbase on myös listannut uusia kolikoita siitä lähtien, kun hänestä tuli “blockchain-teollisuuden” yritys. Kymmeniä salausvaluuttoja on lisätty parin viime vuoden aikana, eikä meidän pitäisi odottaa niiden lopettavan. Uusia kauppapareja pitäisi myös nousta lompakkoon.

Coinbase näyttää myös nauttivan yritysten ostamisesta ja niiden yhdistämisestä. Ja osana yrityksen laajentumista lisää palveluja lisätään. Samoin vaihto todennäköisesti toimittaa enemmän patentteja. 

Coinbasen kunnianhimoisin suunnitelma on kuitenkin luoda salausvälitys. Arvopapereiden liikkeeseenlasku on ollut kirjassa vuodesta 2018, mutta se ei ole vielä toteutunut. Tulevaisuudessa Coinbasesta voi tulla vain kryptovaluuttojen NYSE tai NASDAQ.

Kaikkein kiistanalaisin suunniteltu laajennus on Coinasen aiemmin mainittu yritys tarjota ketjuanalyysipalvelujaan DEA: lle ja IRS: lle.

Miksi valita edelleen Coinbase

Coinbasella on ystävällisin käyttäjäkokemus kaikkiin muihin verrattuna. Jokainen, joka on koskaan käyttänyt online-rahoituspalvelua, osaa käyttää Coinbasea. Joten kun on kyse aloittelijoiden aloittamisesta, se on lyömätöntä.

Coinbasella on myös vankka, intuitiivinen ja suosittu lompakko. Se on vaihto-lompakko, jolla on paras tietoturva. Joten jos haluat pitää huoltajan henkilökohtaisista varoistasi tai kauppiaspalvelustasi, Coinbase on turvallisin.

Ja puhuessaan kauppiaspalveluista, Coinbase Commerce on toiseksi BTCPayServerin jälkeen. Se tarjoaa yhden yksinkertaisimmista tavoista hyväksyä BTC, ETH, LTC, BCH ja stablecoiinit. Jos sinulla on liiketoimintaa ja tarvitset salauksen muuntamiseen, sinulla ei ole paljon valinnanvaraa.

Vaikka Binance on myös vakuutettu FDIC: ssä Yhdysvalloissa, sitä ei ole ollut tarpeeksi kauan ansaita hyvä maine. Sitä vastoin Coinbase on ollut toiminnassa vuodesta 2012 ja toiminut ensimmäisenä Yhdysvaltain pörssinä. Siksi se on parempi kuin Binance yrityksille ja rahastonhoitajille. 

Johtopäätös

Coinbase on vertaansa vailla, kun on kyse sen käyttäjäystävällisyyden ja turvallisuuden yhdistelmästä. Vaihto tarjoaa myös laajan palveluvalikoiman, joka ulottuu huoltajuuden ulkopuolelle. Ja tämä on osa ongelmaa: Kun Coinbase kasvaa, siitä tulee vähemmän eettinen. Suhde Bitcoiniin ja sen arvoihin ei myöskään parane paljon paremmin ajan myötä.

Coinbase on suhtautunut vihamielisesti Bitcoinin hajauttamiseen ja yksityisyyteen ainakin vuodesta 2015. Joten tämä ideologinen syy voi olla riittävä syy saada monet käyttäjät välttämään sitä. Varjoiset liiketoimintakäytännöt, odottamattomat listat ja nopeat hintapumput eivät myöskään auta.

Coinbase on kuitenkin erinomainen perinteisen rahoituksen ja salauksen yhdistämiseksi. He antoivat maksukortin ja tarjoavat upeita kauppiaspalveluja. He loivat OTC-kauppapaikan ja tarjoavat ylimääräisiä kannustimia institutionaalisille sijoittajille. Lisäksi he rahoittavat joitain omia projektejaan ja hankkivat kokonaisia ​​yrityksiä.

Kesäkuusta 2020 Coinbase on vaikuttava behemoth. Mutta kaikki sen ominaisuudet ovat kalliita. Ensinnäkin Coinbase tuhoaa Bitcoinin yksityisyyden ja vaihdettavuuden valvonnalla. Toiseksi palkkiot ovat korkeimpia avaruudessa. Ja kolmanneksi, et voi paeta KYC / AML-kehyksestä.

Coinbase on loistava aloittelijoille, rahastonhoitajille ja kauppiaille. Mutta bitcoinereille ja kauppiaille on olemassa parempia vaihtoa. Pidä aina mielessä, että tämän päivän tahraton tietoturva unohtuu ikuisesti suuren rikkomuksen jälkeen. Ei avaimet, ei kolikot.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Toimii lähes kaikissa maissa
 • Korkeimmat rajoitukset bitcoinien ostamiseen luottokortilla
 • Luotettava ja luotettava välittäjä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT

Luokitus: 6.5

Lopullinen tuomio

Arvostelu

6.5

Käy sivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me