Pi-verkon (PI) arvo ja markkina-analyysi vuonna 2021

Pi-verkkoarvo

Pi-kryptovaluutta on projekti, jonka tavoitteena on mahdollistaa digitaalisen valuutan louhinta mobiililaitteillasi. Suosittujen kryptojen, kuten Bitcoinin, louhinta on kallis hanke, varsinkin kun ASIC: t tulevat. On olemassa pitkäaikainen väite, jonka mukaan BTC-kaivostoiminta kuluttaa paljon energiaa, mikä Bitcoin-kriitikoiden mukaan on tuhlaavaa.

Tällä hetkellä on vähintään 8000 kryptovaluutta, joista monet ovat parantaneet tiettyjä Bitcoinin näkökohtia. Esimerkiksi Bitcoin Cash (BCH), Bitcoinin haarukka, ylpeilee nopeammilla ja halvemmilla transaktioilla, samoin kuin Litecoin (LTC). Pi: lle parannus on kaivostoiminnassa, jolla yritetään tehdä salauksen louhinnasta yhtä helppoa kuin minkä tahansa sosiaalisen median sovelluksen avulla.

Pi-verkon yleiskatsaus

Maaliskuussa 2019 käynnistetty projekti on rakennettu huipputeknologiaan, joka mahdollistaa verkon alkuperäisen valuutan, PiCoinin tehokkaan louhinnan. Kryptovaluutan louhinnasta kiinnostuneet salauksen harrastajat voivat ansaita PiCoinin helposti asentamalla mobiilisovelluksen.

Yksi merkittävä asia Pi-verkossa on, että se on niin tehokas kaivostoiminnassa, että sinun ei tarvitse pitää puhelinta liitettynä seinään kaivokseksi. Prosessi on todella energiatehokas, ja voit tehdä sen tyhjentämättä puhelimesi akkua. Voit myös kaivaa PiCoinia puhelimellasi tien päällä ollessasi matkoilla tai vain kotona. Tämä sopii täydellisesti kiireisen aikataulun kanssa, joka kuvaa keskimääräisen ihmisen elämää nykyään.

Luottamuksen varmistamiseksi Pi-verkko käyttää Stellar Consensus Protocol -protokollaa, konsensusalgoritmia, jota Stellar-verkko käyttää tapahtumien todentamiseen. Sitä on kuitenkin muunnettu, jotta ihmiset voivat louhita PiCoinia mobiililaitteilla ja muilla laitteilla. Mukaan Pi valkoista paperia, yksi syy kryptovaluutan luomiseen on tasapainottaa niukkuus ja rahan saatavuus. Siten se, että yksilöt saavat palkkiona kaivamalla puhelimellaan, on merkittävä tapa saavuttaa tämä.

Sen lisäksi, että Pi-verkkoarvo on vain mahdollista pi-valuutan louhinta, Pi-verkkoarvo lisää älykkäitä sopimuksia, joita pääasiassa tukee Ethereum (ETH). Pi-verkon kautta käyttäjät voivat käyttää älykkäitä sopimuksia ja käyttää niitä eri tarkoituksiin.

Ketkä ovat Pi-verkon käyttäjiä?

Pi-verkon käyttäjät jaetaan maailmanlaajuisesti. Ne auttavat kasvattamaan verkkoa suorittamalla erilaisia ​​toimintoja verkon ylläpitämiseksi. Näitä käyttäjiä on kolme luokkaa:

Pioneerit: He pitävät verkkoa kiireisenä kirjautumalla vain sovellukseensa päivittäin ja vahvistamalla, etteivät he ole robotteja.

Avustajat: he rakentavat luotettavan verkon tarjoamalla luettelon tienraivaajista, jotka he tuntevat henkilökohtaisesti.

Suurlähettiläät: he käyttävät Pi-verkkoa ja esittelevät myös muita käyttäjiä viittausten avulla. Toisin sanoen he ovat tiimin rakentajia.

Solmu: Käyttäjä, joka yhdistää kahden ensimmäisen roolit ja käyttää Pi-verkkosolmua. Tämä luokka verkkokäyttäjiä auttaaS vahvistamaan verkon ja säilyttämään sen eheyden muiden roolien lisäksi. Jokainen edellä mainituista rooleista voi ansaita uusia Pi-kolikoita roolistaan ​​verkon ylläpitämisessä.

Pi-verkon suunnittelu tekee siitä erittäin kätevän käyttää, ja tätä varten käyttäjät ovat siirtyneet siihen. Kahden kuukauden kuluessa sen käynnistämisestä verkko oli jo ollut nauhoitettu yli 200 000 aktiivista käyttäjää. Helmikuun 2021 alussa verkossa oli vähintään 2,5 miljoonaa kaivostyöläistä, jotka louhivat salausvaluutan eri laitteilla, ja yli 10 miljoonaa käyttäjää.

Vaikka tällainen edistys onkin, Pi-verkko on edelleen projektin kolmessa vaiheessa ensimmäistä. Pi-salaus on saatavana kryptovaluutanvaihdoissa kolmannen vaiheen lopussa. Tässä vaiheessa ne, jotka nyt kaivavat, voivat vaihtaa pi-kryptovaluuttansa muihin valuuttoihin. Projekti on edelleen beeta-vaiheessa, ja uusia kaivostyöläisiä voidaan lisätä ehdottomasti kutsusta. Pi: n kaivostoimintaa jatketaan, kunnes verkosto tavoittaa 10 miljoonaa sitoutunutta tienraivaajaa (kaivostyöläistä). Tässä vaiheessa kaivospalkkio putoaa nollaan.

Tällaisen rajoitetun uusien kolikoiden louhinnan myötä verkon valuutta voi todennäköisesti tulla hyvin niukaksi ja siten arvokkaammaksi, koska kiertävä tarjonta on kiinteä, kuten Bitcoin.

Pi-verkon arvo ja hintaennuste

Koska Pi on edelleen beetavaiheessa, on melko vaikea ennustaa Pi-verkkoarvoa. Kaivostyöläiset ovat ilmaisseet optimisminsa sen tulevasta arvosta kaivostoiminnan tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

Huolimatta siitä, että se ei ole vielä käynnistynyt pörsseissä, joten sillä ei ole todellista arvoa, toistaiseksi kryptovaluutanvaihto Changelly on antanut joitain hintaennusteita. Pörssi ennusti, että Pi-verkon arvo on 0,16 dollaria vuoden 2020 alkuun mennessä. Tätä ei tapahtunut, ja arvo on tällä hetkellä 0,00 dollaria.

Tämä on mahdollisuus uusille kaivostyöläisille tulla mukaan projektiin ja aloittaa kaivostoiminta. Jotta heillä olisi mahdollisimman suuri osa salauksesta ennen kaupankäynnin aloittamista. Changelly ennustaa myös, että hinta voi nousta 5 dollariin vuoteen 2025 mennessä, ja ne, joilla on jo kryptovaluutat, voisivat tuolloin hyötyä merkittävästi.

Johtopäätös

Pi-verkon arvo todennäköisesti kasvaa, kun se lopulta listataan pörsseissä. Pi-verkkotiimi aikoo tehdä Pi-salauksesta suosituimman tulevaisuudessa. Jotkut ihmiset kutsuvat sitä jo “tulevaisuuden Bitcoiniksi”. Jos haluat olla osa tätä vallankumouksellista cryptocurrency -projektia ja minun salaus mobiililaitteillasi, voit silti tehdä sen nyt ja olla osa tulevaisuutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me