Token2049 – Timothy Tam Haastattelut NEO-perustaja Da Hong Fei

Token2049: ssä, Aasian suurimmassa digitaalisen omaisuuden tapahtumassa, CoinFi: lla oli etuoikeus haastatella NEO: n perustajaa Da Hong Feiä. Katso alla olevasta videosta oppiaksesi Da Hong Fein näkemyksen NEO: n tulevaisuudesta ja mistä hän on innoissaan NEO: sta vuonna 2018.

 

Kiitos Da ajastasi. Arvostan sitä. Olemme Token2049-messuilla Hongkongissa, ja CoinFi haluaisi oppia lisää NEO: sta.

Voitteko kertoa meille hauskan tosiasian, jota monet ihmiset eivät tiedä?

“Jos en aja ajoani viiksiäni, säästän joka päivä 15 minuuttia.”

Joten hyvä joululahja sinulle on lähettää sinulle sähköinen partakone haha!

Joten monet ihmiset eivät tiedä, että NEO aloitti toimintansa AntSharesina joukkorahoitusalustana?

Joo, aloitimme alustana antaa digitaalisia omaisuuseriä. Joten joukkorahoitus on pohjimmiltaan kuin ICO.

Ja nyt olet siirtynyt älykkääseen talouteen. Haluatko kertoa yleisölle, mikä on älykäs talous ja mikä ajoi sinut kääntymään kohti sitä?

Emme oikeastaan ​​keskittyneet älykkäisiin sopimuksiin aluksi. Mutta se on erittäin tehokas työkalu. Joten päätimme keksiä oman älykkään sopimusjärjestelmän. Sitä kutsutaan NEO-sopimukseksi. NEO: ssa on 3 peruspilaria

– Digitaalinen omaisuus

– Digitaalinen identiteetti

– Älykäs sopimus

Joten kaikki kolme suurta yhtiötä ovat älykkään talouden tärkeimmät ainesosat.

Ja kuvittelemme älykkään taloudemme olevan:

– Täysin digitalisoitu

– Ohjelmoitava talous

– Luotettava talous

NEO on ollut erittäin menestyvä ICO-avaruudessa. Mikä on näkemyksesi nykyisillä ICO-markkinoilla? Kuinka ennakoit ICO: n tulevan tänä vuonna?

Luulen, että markkinat ovat jäähtymässä dramaattisesti. Luulen, että he keräävät liikaa rahaa. Useimmat projektit eivät tarvitse niin paljon rahaa. Keräsimme 4 miljoonaa dollaria ja meillä oli vielä varauksia ICO: lta. Useimmat projektit keräävät liikaa rahaa. Ja he nukkuvat siitä rahasta. Ja tiedän, että jotkut projektit kehittyvät melko hitaasti. He tekivät ICO: nsa kaksi vuotta sitten, ja ETH-hinnalla he nukkuvat paljon rahaa ja kehitys on melko hidasta.

Luuletko, että ihmiset, jotka keräävät rahaa nyt (ETH: n ja NEO: n hintojen ollessa epävakaat) – Luuletteko, että heidän pitäisi korjata korottamansa summa Yhdysvaltain dollareina tai ETH: na tai NEO: na?

Suurin osa projekteista hinnoittelee rahoitustaan ​​Yhdysvaltain dollareina. He laskevat tarvitsemansa Yhdysvaltain dollarin määrän ja muuntavat sen sitten rahakkeiden määräksi. Joten luulen, että he tekevät jo niin.

Olet ollut hyvin julkinen tavoitteesta, että NEO on numero yksi lohkoketju vuonna 2020. Kuinka määrität numero 1 – Mikä on mittari? Toimitusjohtajana mitä aiot tehdä?

(Nauraa) En ole toimitusjohtaja, NEO: lla ei ole toimitusjohtajaa. Luulen, että otsikko olisi NEO: n perustaja.

Joten määritelmäni ei ole markkina-arvo tai korkein hinta. Määritelmän mukaan se on paras alusta rakentaa hajautettu sovellus siihen. Joten sillä pitäisi olla paras suorituskyky, monipuolinen ekologia. Ja sinulla on myös yhteensopivuusvalmiita ratkaisuja.

NEO erottuu monista muista lohkoketjuista – Mikä erottaa NEO: n?

Filosofia – kutsun itseäni käytännölliseksi idealistiksi. Ero on lähestymistapa. Puhdas idealisti menisi todennäköisesti vain eteenpäin, menisi suoraan ovelle. Mutta luulen nähneeni monia esteitä, monia esteitä ja haluaisin kiertää niitä.

Kuinka hajautetut pörssit tulevat olemaan iso osa kryptovaluutan tulevaisuutta Voitko puhua siitä enemmän ja kuinka NEO sopii kuvaan?

Hajautettua vaihtoa on kehitetty jo vuosia. Ensimmäisen sukupolven hajautettu käyttökokemus on todella perseestä, koska he tekevät kaikkensa siellä. Kaikki on lohkoketjussa ja se on hyvin hidasta.

DEX: n toinen sukupolvi – yleensä he tilaavat sovituksen pois lohkoketjusta. He tekevät sen keskitetyllä järjestelmällä, mutta ratkaisu on estoketju, joten käyttäjien varat ovat edelleen turvassa, koska käyttäjä hallitsee omaisuuttaan. DEX: n alusta tekee vain tilausten sovittamista. Joten käyttökokemus on samalla tasolla kuin keskitetyt pörssit.

Tuntuuko sinusta, että keskitetyt pörssit, etenkin suuremmat, menevät väistämättä hajautettuihin? Ja miltä sinusta tuntuu Binancen tulemisesta avaruuteen? Kuinka se kilpailee NEO: n kanssa?

Mielestäni meidän on asetettava aikataulu. 30 vuotta tai 50 vuotta – sanon, että hajautettu ottaa ehdottomasti haltuunsa keskitetyt vaihdot. Mutta luulen, että muutaman vuoden, kuten kolmen vuoden kuluttua, hajautetut vaihdot ja keskitetyt jakavat todennäköisesti markkinat. Uskon edelleen seuraavien 2-3 vuoden aikana, että keskitetty vaihto tapahtuu valtavirtaan. Mutta sen jälkeen hajautetut vaihdot jakavat puolet keskitetyistä pörsseistä.

Joten Da, olet maininnut, että 5 onnistunutta asiaa tarvitaan onnistuneelle DEX: lle? Haluatko puhua vaikka ne ovat? Ja yritykset, jotka ovat vuorovaikutuksessa NEO: n kanssa, jotka täyttävät osan näistä komponenteista?

Toki 5 tekijää ovat:

Suuri suorituskyky

Lopullisuus: Tapahtuma vahvistetaan erittäin nopeasti – sitä ei pitäisi peruuttaa.

Yhteentoimivuus – tarvitaan ketjunvälinen protokolla.

Digitaalisen identiteetin ratkaisut

Vakaa kolikko

Onnittelut ontologiasta ja se ratkaisee digitaalisen henkilöllisyyden puolen. Pystytkö kommentoimaan, kuinka NEO yrittää ratkaista vakaa kolikko -haasteen?

NEO itse ei rakenna vakaa kolikko, mutta jotkut yhteisöprojektit, jotka rakentuvat NEO: n päälle. He rakentavat erilaisia ​​ratkaisuja, ja näen etuja ja ongelmia ensimmäisissä ratkaisuissa. Olen innokas näkemään, miten asiat sujuvat. Se on melko monimutkaista.

Ja Da, olet ollut hyvin julkinen NEO Global Capital Fund -rahastosta. He olivat investoineet ontologiaan. Mikä on LT: n strateginen näkemys kyseisestä rahastosta? Pystytkö kommentoimaan heidän yleistä sijoitusstrategiaansa?

Oikeastaan ​​NEO Global Capital tai NGC – ensisijainen tavoite on ansaita rahaa. Heidän tavoitteenaan on tehdä uudesta kuulemisesta kestävä. Joten he eivät sijoita vain NEO: han. He sijoittavat erilaisiin blockchain-projekteihin, erityisesti niihin, jotka yrittävät ratkaista joitain perustavanlaatuisia ongelmia.

Joten sait äskettäin A-luokituksen Weissiltä (kryptovaluuttojen luokituslaitos)? Onnittelut. Voitko puhua vähän siitä, mikä luokituksessa oli ja miksi NEO sai A: n?

Ensin minun on sanottava, etten ole vielä puhunut kenenkään sieltä.

Heillä on neljä tekijää – riski, hintojen volatiliteetti, palkkio ja tekniikka, perusteet (kuinka monessa suuressa pörssissä nämä merkit listataan)

Joten he arvioivat sitä sijoittajan näkökulmasta. Se on melko kiistanalainen, koska he arvioivat Bitcoinin C: llä. Se on mitä se on. Luokitus ei vaikuta meihin, meillä on vielä pitkä tie kuljettavana.

Lopuksi, mistä olet eniten innoissaan vuonna 2018 NEO: sta?

Suunnittelemme uudemman version DBFT: stä. En todellakaan pidä paljon spekulaatioista tunnuksen ja hinnan ympärillä, koska monet uudet tunnuksen haltijat pitävät sitä investointeja varten. Haluan, että NEO-tunnusten haltijat ovat aktiivisempia blockchainin hallinnassa. Uuden taloudellisen mallin on kannustettava ihmisiä osallistumaan lohkoketjun hallintaan.

Hyvin jännittävä vuosi 2018, kiitos ajastasi Da ja nauti loppuajastasi täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me