Uutiset tulossa pian ja joukkue jatkaa kasvuaan

Se on ollut jännittävä kuukausi CoinFi: ssä, jossa sekä henkilökohtaiset että etätiimit kasvavat nopeasti ja tuotekehitys kiihtyy.

Viime kuussa keskityimme edelleen rekrytointiin ja ominaisuuksien kehittämiseen, jotka on tarkoitus julkaista tänä kesänä. Olemme innoissamme tulevista ominaisuuksien käyttöönotosta ja odotamme, että CoinFi vihdoin jättää beetavaiheen taaksepäin syksyn tullessa..

Tuotepäivitykset

Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, meillä on päivitetty etenemissuunnitelma saatavilla osoitteesta noin sivumme alareunassa. Pyrimme päivittämään etenemissuunnitelman kuukausittain.

TradingView-kaaviot ovat aktiivisia

Olemme lisänneet TradingView-kaavioita Kolikko sivuja, jotka seuraavat useita yhteisön ehdotuksia. Kuten aina, arvostamme kaikkea palautetta ja sisällytämme ehdotuksia kehityssuunnitelmaamme.

Dataputkistomme parantaminen

Kuten viime kuukauden päivityksessä mainittiin, olemme parhaillaan päivittämässä dataputkistoa tietojen tarkkuuden ja johdonmukaisuuden parantamiseksi. Odotamme, että tämä otetaan käyttöön kesäkuussa. Tämä korjaa suurimman osan ilmoitetuista virheistä ja tietojen epätarkkuuksista.

CoinFi-uutiset ovat tulossa pian

Uutissyötetuotteen edistyminen on tulossa. Olemme lisänneet projektin alkuperäiseen laajuuteen useita uusia ominaisuuksia, joiden uskomme olevan valtava lisäarvo CoinFi-alustan käyttäjille. Pidämme nämä yksityiskohdat sisäisinä juuri nyt, mutta kuulet niistä pian!

Viimeisten kuukausien aikana olemme nauttineet salausuutisia kaikkialta kolikoista. Meillä on nyt satojatuhansia uutisia tietokannassamme ja paljon teorioita, joita kasvava tietojenkäsittelytiimimme on innoissaan testata. Työskentelemme analyysikappaleen kanssa, jossa on joitain alustavia havaintojamme, jotka odotamme julkaisevan ensi viikolla.

Tässä on varhainen hiipimishuippu CoinFi News -käyttöliittymässä.

coinfi-uutiset ux 1

Advanced Token Metrics

Sisään aikaisemmat päivitykset olemme keskustelleet joistakin kehitetyistä tunnuksen mittareista, mukaan lukien tunnuksen säilytysaste ja tunnuksen jakelukaavio.

Todisteena konseptista johtava tietotieteilijä Alex julkaisi pala analyysiä viime kuussa, mikä osoittaa COFI: n ja useiden muiden tunnisteiden säilytysprosentit, jotka käynnistettiin suunnilleen samaan aikaan kuin COFI.

Tunnuksen säilyttäminen 3 1

Seuraava vaihe on aloittaa Advanced Token Metricsin lisääminen yksittäisille tunnussivuille. Etsi ensimmäiset Advanced Token Metrics -tuotteet, jotka näkyvät tunnussivuilla tässä kuussa!

CoinFi-seulat

Jatkamme edistymistä CoinFi-seulureissa. Jos unohdit edellisen edistyksen päivityksen, kolikoiden seulontamme ovat käyttäjän määrittelemiä suodattimia, joiden avulla voit:

 1. Tunnista kaupankäyntimahdollisuudet
 2. Valitse kolikot tiettyjen teknisten indikaattorien perusteella
 3. Pienennä nopeasti kolikoiden maailmankaikkeutta

CoinFi-seulontojen nykyinen kohdennettu julkaisupäivä on kolmannella vuosineljänneksellä. Tavoitteena on vapauttaa CoinFi-seulat ja uudistaa CoinFi-kotisivu.

Kolikoiden seulojat luovat myös perustan CoinFi-kaupankäyntisignaaleille, jotka mukaan Huhtikuun kyselylomake, on alustan ominaisuus, josta olet innostunut eniten! Kaupankäyntisignaalit toteutetaan yksittäisiin seulojiin sidottuina hälytyksinä.

Joten vaikka seuloja käytetään supistamaan kolikoiden maailmankaikkeutta, kaupankäyntisignaalien avulla voit tunnistaa aktiivisesti mahdollisuudet, jotka on sidottu sinua kiinnostaviin seulontatietoihin.

Kun seulat ovat käytettävissä, keräämme käyttäjätietoja tunnistaaksemme mittarit, joita CoinFi-käyttäjät arvostavat eniten, ja käytämme näitä tietoja priorisoimaan jokaisen CoinFi-kaupankäyntisignaalin käyttöönotto.

Tutkimus & Analyysi

CoinFin media-alustan visio on aina ollut väkijoukkojen ekosysteemi, jossa parhaita salauksen analyytikkoja kannustetaan COFI-tunnuksen ja alustan laadun kautta jakamaan tutkimuksiaan ja ideoitaan. Tämä on edelleen CoinFi-alustan mediapuolen lopullinen tavoite.

Sillä välin haluamme asettaa uuden standardin tutkimukselle & analyysi salaustilassa. Odottaa lisää sisäistä tutkimusta & analyysi CoinFi: sta tänä kesänä alkaen kiehtova artikla me juuri julkaistu tarkastelemalla, kuinka voit käyttää määrittelemäämme uutta muuttujaa (tunnuksen arvo volyymin vaihtoon) kvantitatiivisesti hinnanvaihtomerkkeihin, kuten Binance-kolikko (BNB), Huobi-tunnus (HT) ja KuCoin-osakkeet (KCS).

CoinFi-tiimi kasvaa nopeasti

Rekrytointipäivitykset

Viime kuukausi, Alex Svanevik liittyi CoinFi-tiimiin kokopäiväisesti päätietotieteilijämme. Ennen sitä Alex työskenteli etänä CoinFi: ssä Barcelonassa. Tässä kuussa Alex ja hänen sulhasensa muuttivat virallisesti Espanjasta Hongkongiin, ja olemme innoissamme saadessamme Alexin CoinFin päämajaan.

CoinFi HK -toimistoAlex toimistossa kolmen perustajan kanssa

Lisäksi kokopäiväinen tietotekniikan insinööri on virallisesti aluksella tiimin kanssa kesäkuun alussa. Olemme lisänneet tiimiin myös toisen kokopäiväisen Full Stack Web Engineerin. Nyt viiden kokopäiväisen ja yhden osa-aikaisen insinöörin sekä yhden kokopäiväisen UX-suunnittelijan kanssa tuote- / suunnittelutiimimme muovautuu hienosti.

Palkkaaminen on ollut suuri osa päivittäistä työtämme siitä lähtien, kun olemme suorittaneet ICO: n. Hyvien kykyjen hankkiminen ei todellakaan ole helppoa eikä se tapahdu yhdessä yössä, mutta hyvä uutinen on, että olemme keskusteluissa useiden erittäin pätevien ehdokkaiden kanssa seuraaviin tehtäviin:

 • Algo Trading Developer (kolme parasta ehdokasta)
 • Kryptovaluuttaanalyytikko (useita hyviä ehdokkaita kahteen aukkoon)
 • Data Scientist (kavennettu yhteen korkeimpaan ehdokkaaseen)
 • Tietojenkäsittelytieteen harjoittelija (kavennettu yhteen korkeimpaan ehdokkaaseen)
 • Tuotepäällikkö (kolme parasta ehdokasta)

Jatkamme edelleen huippulahjakkuuksien etsimistä muiden aukkojen täyttämiseksi. Katso meidän urasivu jos sinä tai joku tuntemastanne saattaa olla kiinnostunut liittymään CoinFi-tiimiin. Haluaisimme nähdä sovelluksesi!

Saavutat toimiston täyden kapasiteetin

Kun kaikki uudet tiimin jäsenet liittyvät CoinFin pääkonttoriin, olemme saavuttaneet maksimikapasiteetin nykyisessä toimistossa. Tänään muutamme saman rakennuksen isompaan toimistoon valmistellessamme uusien tiimimme jäsenten saapumista.

Takeaways from Consensus 2018

Toukokuussa toimitusjohtaja Tim Tam lensi New Yorkiin osallistumaan Yhteisymmärrys, maailman suurin blockchain-konferenssi. Tim meni sinne yhdellä selkeällä tavoitteella – liiketoiminnan kehittämisellä ja mahdollisten yhteistyömahdollisuuksien löytämisellä.

YhteisymmärrysConrad Lin FintruX: stä, Tim Tam CoinFi: stä ja David Chin Thortokenista yhdessä konsensuksessa 2018

Timin palattuaan hän toi konferenssista hyviä oivalluksia. Tässä on muutama kohokohta:

 • Salausala kukoistaa. Tänä vuonna konsensuksessa oli yli 8000 ihmistä. Se on nelinkertainen osallistujien määrä viime vuodesta. Rekisteröityäkseen tapahtumaan ihmisten oli odotettava kolme tuntia saadakseen merkkinsä!
 • Paljon enemmän rahoitusalan ihmisiä on tulossa avaruuteen. Tämä on iso muutos muutama vuosi sitten. Muistatko ICO: n aikana, kun sanoimme, että Wall Street oli tulossa salaukseen? Se tapahtuu juuri nyt, pidät siitä tai et.
 • ICO: t ovat edelleen kuumia. Yhä useammat riskipääomarahoitetut yritykset haluavat tehdä ICO: ita A-sarjan sijaan.
 • CoinFi valmistautuu laajentumaan Korean markkinoille. Työskentelemme CoinFi-projektin tuomiseksi Korean markkinoille. Pysy kuulolla lisää päivityksiä.

Lopulliset ajatukset

Markkinat nousevat ja laskevat, mutta kuten aina keskitymme pitkään. Tavoitteenamme on toimittaa foorumi, joka on ensimmäinen ja viimeinen kohde salakirjoittajille, ja odotamme edistyvän tämän tavoitteen saavuttamiseksi tänä kesänä.

Luottamuksesi ja tukesi merkitsee maailmaa CoinFi-tiimille. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, pidä ne tulevina sähkeissä, Twitterissä tai sähköpostitse. Luemme jokaisen viestimme (vaikka emme aina pysty vastaamaan) ja teemme parhaamme niiden ratkaisemiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me