Beetatestaajat käyttävät nyt uutisia

Riippumatta siitä, missä luet tämän elokuun CoinFi-päivityksen, toivomme, että tunnet olosi hyväksi!

Meille on kesä Hongkongissa. Kun aurinko paistaa ja kosteus on yli 80%, asiat hikoilevat hieman. Ulkopuolella tuntuu siltä, ​​että koko kaupunki palaisi.

Onneksi näin tunnemme sisäpuolella täällä CoinFi-tiimissä!

Joten mitä olemme tehneet ja miksi meitä niin pumpataan?

Beetatestaajat käyttävät nyt CoinFi-uutisia

Näyttökuva 2018 07 27. klo 13.31

Satojen tuntien kuluttua suunnittelutiimiltämme ja CoinFi-yhteisön odottamattomalta odotukselta aloitimme CoinFi News -sovelluksen suljetun beetan käyttöönoton heinäkuun lopussa.

Vaikka tuote on vielä varhaisessa beetatestausvaiheessa, vastaus on ollut ylivoimaisesti myönteinen ja kertoo meille, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Keräämme tärkeätä käyttäjien palautetta ja teemme perusteellisia käyttäjäkokeita, jotka jatkossakin ohjaavat tuotekehitystä, ja työskentelemme edelleen kiihkeästi tuotteen parantamiseksi ja uusien ominaisuuksien julkaisemiseksi.

Tässä on CoinFi News -sovelluksen suljetun beetan nopea aikataulu:

  • 27. heinäkuuta: Julkaistu CoinFi-suurlähettiläät
  • 30.-31.7.: Julkaistu 500 parhaan henkilön joukossa, jotka olivat suljetussa beeta-odotuslistallamme
  • 6. elokuuta: Julkaistaan ​​käyttäjille, jotka ovat lisänneet luettelon ICO: n aikana

Jos sinulla on jo pääsy suljettuun beta-versioon, suosittelemme sinua vahvasti kirjaudu alustalle ja anna sille pyörre. Voit käyttää yläpalkin “Palaute” -linkkiä ja ruudun oikeassa alakulmassa olevaa Ilmoita virheestä -painiketta kommunikoida ajatuksistasi.

Olet vuorovaikutuksessa suoraan tuotetiimin kanssa auttaaksemme meitä rakentamaan täydellisen työkalun kaltaisten salaussijoittajien kaltaiseksi.

Beetatestaajien ja käyttäjä testaajien jo antaman arvokkaan palautteen ansiosta olemme varmoja, että siihen mennessä kun julkistamme CoinFi-uutiset, se on selvä valinta ykköseksi sijoittajille, jotka haluavat pysyä salausmarkkinoilla.

Muista, että CoinFi News on vasta ensimmäinen monista ominaisuuksista, joita otamme käyttöön tänä vuonna.

Ansaitse joitain 10000 COFI: sta, jotka annamme pois joka viikko!

Viime kuussa käynnistimme yksityisen CoinFi Ambassadors -sähkeryhmän. Ryhmässä on tällä hetkellä yli 100 omistautunutta jäsentä ja se kasvaa nopeasti.

Ambassador-ohjelman tarkoituksena on keskittää CoinFi-kannattajien pyrkimykset levittää jännitystä CoinFin visiosta ja alustasta. Se on myös ensimmäinen paikka, johon joukkue tulee palaute / ehdotukset.

Olemme varanneet 500 000 COFI-rahakkeen, jonka suurlähettiläillä on mahdollisuus voittaa ryhtymällä toimiin CoinFi-vision levittämiseksi. Tuosta altaasta olemme antaneet 10000 COFI-rahaketta viikossa.

Näyttökuva 2018 08 01 klo 1.51.14

Jos haluat auttaa levittämään sanaa CoinFi: stä ja voittaa COFI ponnisteluistasi, voit sovelletaan tähän täällä liittyäksemme yksityiseen CoinFi Ambassadors -sähkeryhmään.

Kuinka Bitcoin vaikuttaa perinteiseen salkkuun?

Julkaisimme äskettäin a Bitcoin-sijoituslaskuri näyttää sijoittajille, kuinka perinteinen osake- / joukkolainasalkku olisi toiminut (riskikorjatulla pohjalla) pienellä prosenttiosuudella Bitcoinille.

Näyttökuva 2018 07 29. klo 9.22.53

Jos olet joskus kysynyt itseltäsi: “Kuinka paljon rahoistani minun pitäisi osoittaa salaukseen?”, tutkimusraportti Laskimen alapuolella huolellisesti muotoiltu yksityiskohtainen kuvaus tämän hienon työkalun käytöstä ja tuo esiin joitain mielenkiintoisia skenaarioita.

Näyttökuva 2018 07 29. klo 9.24.10

Ei tietenkään ole yllättävää, että pienen prosenttiosuuden salkusta Bitcoinilla viime vuosina on ollut positiivinen vaikutus salkkuusi.

Kuitenkin se, mitä pidimme todella kiehtovana jälkitestauksestamme, oli valtava vaikutus, joka tasapainottamisella on Bitcoin-sijoituksen riskiprofiiliin. Tasapainottamalla voit silti saada paljon korkean potentiaalisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin (mutta erittäin epävakaa) sijoitus, kuten Bitcoin, huomattavasti pienemmällä riskillä.

Joten mene eteenpäin ja pelaa ympäri Bitcoin-sijoituslaskuri nähdäksesi, kuinka pienen bitcoinin lisääminen salkkuusi ja tasapainottaminen olisi historiallisesti toiminut riskisopeutetusti.

Ja jos se on mielestäsi mielenkiintoista, älä unohda jakaa numeroita ystävillesi (laskimessa on kätevä jakolinkki), etenkin niille, jotka eivät ole salauksen kääntäjiä!

Pörssinoteerausstrategiamme jatkuu

Vaikka suurin osa tiimistämme on keskittynyt tuotteisiin ja tekniikkaan, olemme myös jatkaneet resurssien jakamista liiketoiminnan kehittämiseen.

Kesäkuun lopussa aloitimme pörssinoteerausstrategiamme Cobinhood-listalle. 11. heinäkuuta, CoinFi laajentaa kattavuutta Kiinaan listautumalla FCoin-pörssiin.

Vaikka emme voi luvata, että meidät listataan joka kuukausi uusiin pörsseihin, voit olla varma, että toteutamme aktiivisesti pörssinoteerausstrategiaamme, ja meillä on enemmän pörssiin liittyviä uutisia tulevina kuukausina.

Tavoitteenamme pörssinoteerausstrategiamme on antaa COFI-tunnukselle altistuminen mahdollisimman monelle ostajalle, jotta kun avaamme parhaillaan rakentamamme merkintäapuohjelman, mahdollisimman monilla käyttäjillä on pääsy CoinFi-ekosysteemiin.

CoinFi Podcast

Käynnistimme CoinFi Podcast heinäkuussa keinona jakaa joitain toimistossa käymiä salauskeskusteluja rakentamalla ajatusjohtajuutta ja yhteydenpitoa CoinFi-yhteisöön.

Toivoimme, että nämä päivittäin CoinFi-toimistossa käyvät rehelliset keskustelut antavat oivalluksia ja arvoa kuuntelijoillemme, ja vastauksistasi se on varmasti!

Näyttökuva 2018 07 30. klo 9.52.43

Voit odottaa uuden jakson joka perjantai-aamu HKT. Podcastimme on saatavana seuraavilla kanavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille.

iTunes | Google Play | SoundCloud | Stitcher Radio

Jos pidät podcastistamme, haluaisimme saada sinut tilaajaksi.

Arvostamme myös suuresti, jos voisit käyttää hetken tai kaksi jättääksesi meille 5 tähden arvostelun. Se auttaa meitä tavoittamaan enemmän ihmisiä CoinFi-podcastin avulla ja auttaa meitä kasvamaan CoinFi-yhteisöä.

Etsimme tietysti aina tapoja parantaa. Jos sinulla on rakentavaa palautetta siitä, miten voimme parantaa podcastia, älä epäröi ottaa yhteyttä vastaamalla tähän sähköpostiin.

Luemme jokaisen ja arvostamme rakentavaa palautettasi!

CoinFi-tuotemerkin kasvattaminen

Osana uutta keskittymistä jakaa täällä CoinFi: ssä rakentamamme salausmaailman kanssa aktiivisesti asettamme itsemme jakamaan, yhdistämään ja oppimaan.

Heinäkuun 2018 konferenssit

Toimitusjohtaja Tim Tam oli koko heinäkuun ajan Taiwanissa, Koreassa, Hongkongissa ja Thaimaassa blockchain-konferensseissa jakamassa näkemyksiään salausmarkkinoista ja osoittamalla salausmaailmalle vaikutuksen, jonka CoinFi tekee salauskauppatilassa.

Kuukausittainen AMA CoinFi Core Teamin kanssa

Olemme saaneet yhteisöltä lukuisia AMA-pyyntöjä perustajien ja ydinryhmän kanssa.

Tammikuusta lähtien meillä on ollut päät laskenut yritystä, mutta kun tiimimme kasvaa ja aloitamme uusien tuotteiden lanseeraamisen, olemme voineet alkaa laittaa enemmän aikaa yhteisöön, johon se todella kuuluu.

Tästä kuusta lähtien käytämme lyhyttä AMA: ta joka kuukausi Redditissä.

kuukausittainen AMA

Näin se toimii:

Jokaisen kuukauden alussa perustamme Reddit-viestiketjun. Jos sinulla on kysyttävää, jonka haluat kysyä CoinFi-yditiimiltä, ​​lähetä se kommentti-alueelle.

Voit esittää useita kysymyksiä. Erota vain kukin kysymys eri kommentissa. Viikon kuluttua vastaetaan kymmeneen tärkeimpään kysymykseen, jotka saavat eniten ääniä yhteisöltä.

Se on niin yksinkertaista!

Elokuun AMA on nyt läsnä, ja vastaamme 8. elokuuta 2018 HKT. Ammu siis kysymyksesi.

Lopulliset ajatukset

Kun joukkue on 18 kokopäiväistä CoinFineria ja kasvaa nopeasti, on mahdotonta pakata kaikkea CoinFi: ssä tapahtuvaa kuukausittaiseen päivitykseen.

CoinFi-uutisten lisäksi meillä ei ole edes ollut mahdollisuutta mennä päivittämään muita kehittämiämme jännittäviä tuotepaketteja.

Voit olla varma, jatkamme edellisissä päivityksissä mainittujen ja tiekartassamme esitettyjen tuotteiden kehittämistä. Kun olemme lähempänä julkaisua, näet lisää päivityksiä myös näillä rintamilla.

Jos olet innostunut siitä vauhdista, jota rakennamme täällä CoinFi: ssä, tule tervehtimään tiimiä sähkeellä. Olemme siellä koko ajan vastaamassa kysymyksiin ja ottaneet vastaan ​​palautettasi, etenkin yksityinen lähettiläsryhmä.

Toivottavasti näemme siellä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me