Sådan køber du Bitcoin Cash (BCH): Hvor kan jeg købe Bitcoin Cash i 2021?

Noteret Bitcoin Cash talsmand Marc De Mesel opsummerede møntens værdiforslag pænt, da han sagde noget i retning af (vi omskriver); "dette kan være den sidste mulighed for alle at eje en hel Bitcoin. Hvis du gik glip af Bitcoin i 2013 eller 2014, er dette din anden chance."

Men hvis der allerede er Bitcoin, hvorfor har vi brug for Bitcoin kontanter? For dem der er fortrolige med teknologien, vil du måske springe til næste afsnit. Ellers er her en kort Bitcoin kontant oversigt.

Hvad er Bitcoin Cash (BCH)?

Problemet med Bitcoin er, at det har små blokke.

En lille blok kan ikke rumme mange transaktioner, meget på samme måde som en konvertibel med to sæder ikke kan rumme mange mennesker. Resultatet er, at Bitcoin er langsom og handler kan være dyrt.

Indtast Bitcoin kontant. BCH har en stor blokstørrelse, det er som en minivan til Bitcoins konvertible. Disse store blokke tillader flere transaktioner, og de reducerer gebyrerne, hvilket gør BCH mere egnet til daglige køb.

Naturligvis er der ulemper ved de større blokke på BCH-blockchain, som et fald i decentralisering. Det har forårsaget en splittelse i Bitcoin-samfundet. Både Bitcoin- og Bitcoin-kontanteforkæmpere giver gode argumenter, men da du læser denne artikel, antager vi, at du mener, at Bitcoin Cash har den bedste løsning.

I betragtning af denne tro spekulerer du sandsynligvis på, hvordan man investerer i Bitcoin Cash? Den gode nyhed er, at det er overraskende let. Lad os finde ud af hvordan.

Det bedste sted at købe Bitcoin Cash

Hvordan køber jeg Bitcoin kontant? Langt det bedste sted at gøre det er Coinbase. Der er flere grunde til dette.

  1. Sikkerhed – I modsætning til mange af de andre udvekslinger om natten i kryptoøkosystemet tager Coinbase sikkerhed alvorligt. De opbevarer langt størstedelen af ​​deres mønter i kølerum og opfordrer stærkt deres brugere til at implementere dem Google Authenticator for at holde deres konti sikre.
  2. * Track record * – Coinbase er aldrig blevet hacket eller mistet nogen væsentlig mængde brugerfonde. De har en fremragende track record for at holde deres brugeres Bitcoin sikkert.
  3. * Det er nemt at købe Bitcoin kontant * – Med Coinbase er det nemt at købe Bitcoin kontant. Du kan bruge bankoverførsel, bankoverførsel eller betalingskort. Det er også muligt at vende Bitcoin til kontanter og indbetale fiat tilbage på din bankkonto.

En anden fordel ved at købe Bitcoin kontant på Coinbase er deres integration med Coinbase Pro. Det er gratis at overføre Bitcoin kontanter mellem Coinbase og Coinbase Pro. Når din Bitcoin er på Coinbase Pro, kan den handles for en række forskellige aktiver, som XRP, Ethereum eller Stellar.

En af ulemperne ved at erhverve Bitcoin-kontanter på Coinbase er, at de understøtter ikke længere kreditkort køb, kun betalingskort. Der er dog andre muligheder. Hvis du vil vide, hvor du kan købe BCH med et kreditkort, skal du se det næste afsnit.

Sådan får du Bitcoin Cash med et kreditkort

Tidligere var det muligt at bruge et kreditkort som betalingsmetode til Bitcoin kontant på Coinbase, men for amerikanske kunder er det i det mindste ikke længere en mulighed.

Mange kreditkortselskaber mente, at køb af Bitcoin med et kreditkort faldt i samme kategori som hasardspil eller et kontant forskud, og de skubbede kryptobørs for at afvise praksis. En sådan holdning til kryptokurrency er stadig almindelig i dag, som det fremgår af Apples kreditkort politik for Bitcoin.

Ikke desto mindre er det stadig muligt at bruge et kreditkort som betaling for Bitcoin kontant BCH. For kryptoentusiaster, der bor uden for USA, anbefaler vi tilmelding på Binance. De er den mest populære børs over hele verden (efter handelsvolumen), og millioner af mennesker stoler på dem for alle deres kryptokurrencybehov.

Sådan køber du Bitcoin kontant i binance

  1. * Opret en konto * – du skal bruge en gyldig e-mail-adresse.
  2. Udfør KYC-verifikationen – dette er ikke nødvendigt, hvis alt hvad du planlægger at gøre er at handle mønter og opbevare dem i din Binance-tegnebog. Men hvis du vil købe BCH med et kort som betaling, skal du indsende personlige oplysninger som et bevis på din adresse og andre detaljer for at bekræfte din identitet.
  3. Køb BCH – Log ind på din Binance-konto og se mod øverste venstre side efter det kaldte menupunkt "Fiat." Rul over dette, og klik nedenunder på "Køb Bitcoin." Processen begynder, det er så simpelt!

Når du har købt BCH, har du to valg. Du kan gemme det i en Binance-tegnebog, eller du kan trække mønterne tilbage i din egen tegnebog. Vi anbefaler, at du trækker mønterne ud i din egen tegnebog, som du kontrollerer.

Udvekslinger hackes ofte, Binance har lidt et tab på 40 millioner dollars i 2019, og det er altid bedre at være sikker end undskyld. Når kryptovaluta er sendt, er det umuligt at tilbageføre transaktionen.

Binance tilbyder også en mobilapp som tilbyder meget af den samme funktionalitet som deres hjemmeside.

Sådan køber du Bitcoin Cash for amerikanske kunder

Desværre kan amerikanere ikke bruge Binance til at købe Bitcoin. Nogle kloge amerikanere kan lide at bruge en VPN for at få adgang til hjemmesiden, og dette kan fungere for handel, men da KYC er obligatorisk for alle kortkøb, løser en VPN ikke Binances verdensomspændende forbud mod amerikanere.

Der er en amerikansk division af Binance, dog kun de support betalingskortkøb som betalingsmetode. Så med alle disse begrænsninger, hvordan køber du Bitcoin kontant med et kort i Amerika? Der er flere metoder, men en af ​​de nemmeste er at bruge Atomic tegnebog.

Atomic-tegnebog er en alsidig crypto-tegnebog (tilgængelig til desktop eller som en app), der understøtter flere valutaer, herunder BTC, BCH, ETH og mange andre. Ud over at tjene som en forvaringspung tillader de også deres brugere at køb Bitcoin kontant med et kreditkort. Dette gøres via en integration med Simplex, og de resulterende gebyrer er så lave som 2%.

For at komme i gang skal du blot downloade Atomic, oprette en ny tegnebog og derefter klikke på "Køb Crypto" på venstre side. Der er obligatorisk KYC for alle køb, men det er standard for ethvert Bitcoin-kontant køb, der foretages med et kort. Hvis du helt vil undgå KYC, er der en endelig købsmulighed for Bitcoin-kontanter, der er værd at overveje.

Sådan køber du Bitcoin Cash lokalt

I fortiden Lokal Bitcoin var den eneste måde at købe Bitcoin personligt eller at indløse Bitcoin uden at bruge en børs. Uanset om det var via bankoverførsel eller kontanter, gjorde Local Bitcoin det muligt at erhverve BCH fra en lokal sælger til relativt lave gebyrer.

Den mest åbenlyse fordel er anonymitet. Med Local Bitcoin passerer BCH mellem to personer, ikke en central udveksling, der har dine identitetsoplysninger. Lokal Bitcoin er også fantastisk for dem, der bor i lande, hvor få børser opererer, men som ikke desto mindre vil købe Bitcoin kontant.

I betragtning af succesen med Local Bitcoin er andre websteder og udvekslinger, der tilbyder den samme type service, begyndt at dukke op.

LocalBitcoinCash, er for eksempel et andet websted med lave gebyrer, der giver brugerne mulighed for at købe Bitcoins kontant personligt. Websteder som disse er også nyttige, fordi det er muligt at indløse Bitcoin, når du vil sælge det. Ingen udvekslinger, kun en lokal transaktion.

En besked om advarsel, dog. Når du ser på listerne på de lokale BCH-websteder og spørger, hvor kan jeg købe Bitcoin kontant, skal du huske på, at nogle af sælgerne kan være svindlere. Køb kun BCH eller kontante Bitcoins ud med pålidelige sælgere og købere, der har god feedback fra tidligere transaktioner.

Konklusion

En af de store ting ved kryptovaluta-økosystemet er, at der er så mange forskellige mønter at vælge imellem. Fra Ripple til Monero til Bitcoin-kontanter kan den perspektive investor næsten helt sikkert finde et blockchain-projekt, der matcher deres etos.

Mens Bitcoin kontanter måske ikke er lige så populære som sin storebror, har BCH meget at gøre for det. Roger Ver er en åbenlyst og åbenlyst lidenskabelig leder, der har en personlig interesse i at gøre BCH så succesrig som muligt.

Yderligere, givet den relative stagnation af lynnetværket kunne store blokke vise sig at være den bedste skaleringsløsning, hvilket ville betyde, at Bitcoin-kontanter har vundet skaleringskrig.

Hvordan det spiller ud i sidste ende er stadig et mysterium, men hvis du er interesseret i at investere i Bitcoin kontanter og vil vide, hvordan du køber BCH, håber vi, at denne guide har været nyttig. Bitcoin kontanter har, ligesom mange andre kryptokurver, en chance for at værdsætte massivt i fremtiden. Det er nu en god tid at investere i BCH, da det er svært at tjene penge på at købe tæt på toppen.

Husk bare, at når du køber en kryptokurrency, uanset om det er Bitcoin kontant eller en anden valuta, er det vigtigt at gemme den sikkert. Køb en Ledger eller en Trezor hardware-tegnebog, og opbevar dine mønter der, så de ikke kan hackes. Hvis du har BCH, vil du bestemt ikke miste det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me