Reflekterer over første halvdel af 2018 og bygger et bedre

Her er et ufiltreret kig på første halvdel af 2018 – både på de fremskridt, vi har gjort, og de tilbageslag, vi har haft, og hvad du kan forvente af os fremover.

Reflekterer over første halvdel af 2018

LinkedIn-grundlægger Reid Hoffman bemærkede engang, at opbygning af en opstart er meget som at hoppe ud af en klippe og derefter samle et fly, mens du kaster dig mod jorden.

Ved at samle det fly har vi haft nogle tilbageslag, men vi er stadig meget langt fra at ramme jorden.

Til gavn for efterfølgende er der et par vigtige ting, vi kunne have gjort bedre i første halvdel af 2018. Vi har lært af disse fejl og har taget skridt til at gøre anden halvdel af 2018 til en stor for CoinFi-platformen.

Opbygning af en bedre CoinFi

Efter vores ICO havde vi en ambitiøs køreplan. Vi arbejdede hårdt for at udføre denne køreplan, men vi lavede nogle fejlberegninger undervejs.

Så hvad gjorde vi forkert?

Vi forsøgte at opbygge for mange funktioner for hurtigt med et for lille hold. I stedet skulle vi have investeret mere tid i at rekruttere talent og opbygge den rigtige datainfrastruktur, selvom det betød forsinkelse af den første beta-lancering.

Som et resultat af vores fejlberegning var betaen den 6. april undervældende (mildt sagt), og vi var nødt til at skære mange hjørner for at nå deadline. Dette resulterede i et skuffende produkt, selv for en beta, såvel som kode og infrastruktur, som vi måtte kaste ud.

Vi var i det væsentlige nødt til at genopbygge efter den 6. april og sætte vores udviklingstidslinje tilbage med flere måneder.

Der var også banke på effekter. Da vi var helt fokuserede på at sende produkter med begrænsede ressourcer, brugte vi ikke nok tid på at engagere samfundet og opretholde det marketingbrummer, vi opbyggede under ICO.

Vi nævnte sidste måned, at vi ville begynde at implementere Advanced Token Metrics og den nye forbedrede datapipeline i juni. Det ser nu ud til, at disse funktioner ikke sendes før Q3.

Når det er sagt, er tingene tilbage på sporet og ser lyse ud for Q3. Vi tog os tid til at sammensætte et talentfuldt datateknik- og webudviklingshold, der kan udføre på vores køreplan, etablerede bedre udviklingsprocesser og fokusere på at udrulle et stort produktinitiativ ad gangen.

Fremadrettet er vi også forpligtet til at forbedre kommunikationen fra det centrale CoinFi-team – især når det kommer til produkt- og udviklingstidslinjer.

Hvad har fremtiden for COFI-token?

Efterspørgsel efter COFI-token har fået et hit, integreret med det bredere makromiljø: et bearish kryptomarked.

Vær sikker på at vi stadig er meget begejstrede for fremtiden for CoinFi-platformen og vores vision for COFI-token. Vi udruller nye funktioner som CoinFi News, som inkluderer realtidsmeddelelser, når varme nye ICO’er rammer en børs, drevet af den infrastruktur, vi allerede har bygget til at oprette forbindelse til børser.

Vi er overbevist om, at vores fokus på at opbygge et godt team, levere et værdifuldt produkt, tilbyde en stærk token-hjælpemodel, der er forankret ved staking-for-access og token-incitiveret crowdsourcing, samt vores fornyede engagement i at udvide CoinFi-samfundet vil skabe efterspørgsel til COFI-token.

Ansøg om at deltage i CoinFi News Closed Beta

Vi har lige åbnet registreringen for den lukkede beta af CoinFi News. Dette er den fornyede nyhedsmotor, der erstatter beviset for konceptet, vi frigav i løbet af 6. april beta.

CoinFi News beta-testere vil have tidlig adgang til denne nye funktion og vil give vigtig brugerfeedback, der vil guide produktudvikling. Du interagerer direkte med produktteamet for at hjælpe os med at opbygge det perfekte værktøj til at betjene kryptoinvestorer som dig selv.

Der er kun 500 pladser tilgængelige for offentligheden (du kan flytte op på ventelisten ved at henvise venner), selvom brugere, der er hvidlistet under ICO, automatisk får adgang.

Du kan hjælpe med at sprede budskabet om CoinFi News ved at ansøge om at være betatester her og dele dit henvisningslink.

Fortæl dine krypto-investorer, hvorfor du er begejstret for CoinFi News!

Ny datarørledning

Vi integrerer den nye datapipeline i CoinFi-platformen, men vi er et par uger efter planen. Den testes i øjeblikket i vores iscenesættelsesmiljø.

Så hvad vil det betyde for platformen, når den nye pipeline går i drift?

I øjeblikket har vi 1971 mønter og ICO’er i vores database, og som nogle af jer har påpeget, er en god del af dataene ufuldstændige eller forældede. Når den nye datapipeline er på plads, vil du se mere end 5000 mønter og ICO’er i vores database med nøjagtige, regelmæssigt opdaterede data og detaljerede oplysninger.

Lanceringen af ​​vores nye datapipeline vil give CoinFi den største database med mønter & ICO’er på markedet.

Det kommer også med en ny og forbedret brugeroplevelse. Her er en hurtig forhåndsvisning:

CoinFi Podcast

Hvorfor en podcast? Vi har mange tilfældige samtaler om krypto på kontoret, og vi troede, det ville være interessant at bare trykke på optageknappen og dele disse samtaler med CoinFi-samfundet.

Ideen er, at du bliver en flue på væggen i CoinFi-kontoret. Vi vil have podcasten til at føle, at du lytter til en afslappet samtale om krypto blandt venner.

Vi lancerer de første par episoder i næste uge.

Forskning & Analyse

I juni offentliggjorde vi fire dybtgående stykker krypto-forskning & analyse, der fik en masse trækkraft fra sociale medier, Reddit og vores eget samfund.

Mens vi kiggede på nogle af nyhedsdataene for CoinFi News, kiggede vores Chief Data Scientist Alex Svanevik på, hvordan nyhedsomtale korrelerer med handelsvolumen.

Et andet varmt emne for nylig er udvekslingstokener. Efter at have offentliggjort en sammenligningsundersøgelse om Binance, Huobi og KuCoin tokens modtog Alex mange anmodninger om at dække yderligere udvekslingstokener. Så her er en dybtgående undersøgelse af 11 krypto-udvekslingstokener rangeret efter TVEV-forhold.

Det er ikke slutningen på serien endnu. Vi vurderer decentraliserede udvekslingstokens i et kommende analysestykke, så hold dig opdateret.

Vi dykkede også dybere ind i nytteværdien af ​​Binance-tokenet, og vi identificerede en simpel strategi for Binance til at fordoble BNB-tokenværdien natten over. Også selvom Binance CEO CZ tweetede artiklen.

Apropos CZ, for nylig har han haft nogle stærke ord om Weibo (Kinas svar på twitter) til en af ​​Binances konkurrenter. Denne børs handlede 17 milliarder dollars på bare 24 timer, og du har sandsynligvis aldrig hørt om det. Læs researchemnet, hvis du ikke har gjort det endnu, det er godt!

De sidste par forskningsstykker blev skrevet af Jonney Liu, vores nye chef for Crypto Research. Jonney sluttede sig for nylig til CoinFi-teamet for at hjælpe med handelssignal / algo-udvikling og tilbyde sin indsigt i kryptomarkederne.

Begyndelsen på vores børsnoteringsstrategi

I slutningen af ​​juni noterede vi COFI-tokens til handel på Cobinhood, nul-gebyrudvekslingen. Vi tilbragte månederne efter vores KuCoin-notering med fokus på at dyrke vores team og bygge produkt. Med et større team på plads er vi begyndt at afsætte ressourcer til forretningsudvikling – med Cobinhood-noteringen som et lille første skridt til at starte vores nye børsnoteringsstrategi.

Når det kommer til forretningsudvikling, er der aldrig nogen garantier, men vi arbejder aktivt på nye børsnoteringer, så hold øje med mere.

Kommende arrangementer

Som en del af vores fornyede fokus på forretningsudvikling og marketing gennem hele juli måned holder vores administrerende direktør Tim Tam foredrag på forskellige konferencer og arrangementer i Taiwan, Korea og Thailand.

Målet er at fortsætte med at opbygge vores autoritet blandt detailhandlere og institutionelle forhandlere. Vi vil minde kryptoverdenen om, at CoinFi gør store ting i kryptohandelsområdet.

Her er blot nogle få af de begivenheder, som Tim vil være på i løbet af den næste måned. Se om du kan fange ham på vejen.

Asia Blockchain Summit

Tim er i Taipei som forberedelse til Asia Blockchain Summit, som finder sted den 2. juli og 3. juli.

Han er blevet inviteret til at være paneldeltager på to paneler:

  • 2. juli: Hvordan industrien står over for lovgivningsmæssige problemer
  • 3. juli: Tokenhandel og udvekslingsproblemer: Hvordan tokenlistingsstrategier påvirker likviditet og prishandling

Hvis du deltager i topmødet, skal du sige hej til Tim!

CoinFi Korea

Den 19. juli vil Tim være i Seoul på et privat arrangement for at præsentere CoinFi-projektet for det koreanske marked og besvare spørgsmål fra medlemmer af det koreanske CoinFi-samfund.

Hybrid topmøde

Tilbage i april annoncerede vi vores partnerskab med HybridBlock for at udvide krypto-efterretningstilbud.

Som en strategisk partner er Tim blevet inviteret til at tale ved Hybrid Summit: Internet of Value i Bangkok, Thailand den 28. juli og 29. juli. Tim holder en præsentation om kryptohandel og fremhæver strategierne for institutionelle investorer.

Afsluttende tanker

At bygge en virksomhed har sine op- og nedture, men det er ikke første gang CoinFi støder på tilbageslag. Vi foretog også nogle fejlberegninger tidligt i vores ICO, men vi lærte af disse fejl og ramte stadig vores $ 15 mio. Hardcap-mål.

Tilsvarende var første halvdel af 2018 ikke altid glat for CoinFi, og vi vil helt sikkert støde på flere forhindringer undervejs. Hvad du dog kan forvente af os som et hold er, at vi ikke laver de samme fejl to gange.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me