Sådan oprettes en digital investeringsportefølje

investeringsportefølje

I en verden af ​​kryptosystemer bliver digitale aktiver mere og mere værdifulde. Aktiver som bitcoins og andre digitale valutaer begynder at se deres værdi stige betydeligt på grund af investorernes øgede likviditet. Som et resultat henvender investorer sig til fagfolk for at hjælpe dem med at oprette disse aktiver og administrere dem. Hvis du planlægger at investere i digitale valutaer, skal du stadig have en idé om at oprette en investeringsportefølje.

Hvad er digitale investeringer?

digital investering

Internettet banede vejen for eksistensen af ​​forskellige investeringstendenser. Folk kan nu investere i hvad de vil kalde digitale valutaer som bitcoins og andre blockchain-teknologier.

Forståelse af digitale penge kræver et grundigt kendskab til de tre vigtigste faktorer, der påvirker værdien af ​​digitale valutaer: udbud, efterspørgsel og risiko.

  • Levere: Dette vedrører den mængde valuta, der oprettes eller tages fra en transaktion til den næste.
  • Efterspørgsel: Dette er det samlede antal dollars brugt i en given periode, hvilket repræsenterer valutaens købekraft.
  • Risiko: Dette er muligheden for, at værdien af ​​de digitale valutaer, der opbevares i onlinegrupper, vil falde på grund af spekulative fejl eller ondsindet aktivitet.

Populariteten af ​​digitale valutaer er baseret på det faktum, at de reducerer risikoen for transaktionsomkostninger og giver adgang til det globale finansielle marked uden behov for høje omkostninger på forhånd.

Der er flere fordele og ulemper ved at investere i disse kryptosystemer. En fordel er de lave omkostninger ved handel og køb, da der ikke er behov for at betale provision eller valutakurser. En anden fordel er evnen til at implementere regler over hele verden. Der er dog ulemper ved at investere i denne type kryptosystemer, fordi nogle af disse valutaer er ustabile og svære at sælge, når markedet kræver dem..

Mange mennesker, der er i digitale investeringer som kryptokurrency, benytter sig af krypto-udvekslingsplatforme som dem, der anbefales Coinformant. Disse platforme giver dig mulighed for at udveksle en type digitalt aktiv til en anden baseret på dine aktivers markedsværdi. Disse cryptocurrency-udvekslingsplatforme hjælper også med at oprette en digital investeringsportefølje, som vil blive diskuteret nedenfor.

Hvad er en digital investeringsportefølje? 

En investeringsportefølje indeholder typisk to eller flere aktivklasser. Alligevel kan den nøjagtige blanding af komponenter variere afhængigt af typen af ​​portefølje, de strategier, der bruges til at oprette porteføljen, investorernes præferencer involveret i dens oprettelse og de generelle forhold på markedet.

På samme måde består en digital aktivportefølje af digitale aktiver i den digitale verden af ​​digitale aktiver, der kan bruges af forskellige enkeltpersoner eller virksomheder. En væsentlig del af en digital aktivportefølje er dens ledelsesstruktur. Governance-systemet giver investorer mulighed for at kontrollere fordelingen af ​​mønterne i porteføljen ved at indstille regler for antallet af mønter, hvor de kan handles, hvordan de kan bruges, og hvem der kan få adgang til dem.

Når det kommer til digitale aktiver, har de fleste investorer en tendens til at vælge dem, der er lette at gemme og overføre. Dette inkluderer forskellige digitale valutatyper som bitcoins og ether. Andre typer aktiver, der ofte vælges, er tokens, der repræsenterer rigtige varer eller tjenester. Services inkluderer ting som platformspil og online casinoer. Normalt, når disse servicetokens sælges, kan de også handles, og der er generelt et marked for deres handel.

Sådan opbygges din portefølje

Der er andre kryptokurver end bitcoin. Når du undersøger online og finder en valuta, som du vil investere i for at tilføje diversitet til dine aktiver, er dette det bedste tidspunkt at oprette en digital aktivportefølje.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du begynder, er her nogle af de trin, du skal tage:

Trin 1: Vælg en konto, der fungerer sammen med dine investeringsmål 

For at opbygge en digital investeringsportefølje skal du have en digital investeringskonto. Der er flere digitale mæglere online. Disse mæglere tilbyder forskellige tjenester afhængigt af, hvad dine mål er. Når du vælger en mæglertjeneste, er der nogle ting, du bør overveje:

  • Solid økonomisk opbakning
  • Brugervenlig handelsplatform
  • Troværdighed og pålidelighed
  • Positiv kundeserviceoplevelse
  • Levetid
  • Teknisk support

Når du har oprettet din konto, kan du begynde med det andet trin.

Trin 2: Definer din risikotolerance

En af de vigtigste ting, du skal overveje, når du bygger din investeringsportefølje, er din risikotolerance. Dette er det beløb, du er villig til at tabe til gengæld for muligheden for at opnå højere afkast i fremtiden.

Din risikotolerance er knyttet til dine investeringsmål. Dette hjælper med, hvordan du håndterer at se op og ned tendenser på markedet. Hvis dine planer er for langsigtede investeringer, forstyrrer markedets volatilitet dig ikke så meget. Men hvis du kigger på kortere vilkår, bliver du nødt til at se markedstendenser for at få mere betydelige gevinster i korte perioder.

Mange investorer fejler med at hoppe ind i en aktivklasse uden først at overveje deres samlede risikotolerance eller deres langsigtede mål for investering. Du bør også overveje, om du er villig til at miste disse risici eller ikke, og arbejde inden for en finansiel rådgivers anbefalede risikotoleranceniveau for aktivklassen. En finansiel rådgiver hjælper dig typisk med at bestemme, hvordan du opbygger en portefølje af allokering af aktiver, der opfylder dine specifikke behov og mål.

Trin 3: Bestem den bedste aktivfordeling, der passer til dine mål 

Med de forskellige typer digitale valutaer i dag skal du beslutte, hvor meget hvert aktiv du har brug for i din portefølje. For eksempel vælger du at have 70% fra bitcoin, og de resterende 30% fordeles mellem andre valutaer som Ethereum eller Ripple. Din tildeling af aktiver afhænger stadig af dine mål og risikotolerance.

Trin 4: Balancér din portefølje, når det er nødvendigt

Der kan komme et tidspunkt, hvor din allokering af aktiver kan afvige fra dine mål. Et aktiv kan stige i værdi, og dette kan forstyrre balancen i din portefølje. Dette er grunden til, at det er afgørende, at du evaluerer din portefølje igen og igen, så du kan gendanne den til sin oprindelige makeup. Nogle ekspertrådgivere anbefaler at genbalancere din portefølje hver sjette til tolv måneder, eller når tildelingen af ​​et af aktiverne forskydes med mere end en forudbestemt værdi.

Resumé

Definitionen af ​​investering har ændret sig over tid. Historisk set betød investeringer materielle varer eller aktiver. Definitionen af ​​”aktiv” har dog udviklet sig, idet den får en bredere betydning, der omfatter alle finansielle produkter, herunder digitale aktiver eller valutaer..

Investering i digitale valutaer har stadig en risiko, så det er vigtigt at opbygge en investeringsportefølje, så du kan overvåge dine investeringer og se, om værdien stadig er inden for dine mål. Ved at følge ovenstående trin kan du begynde at investere i forskellige digitale valutaer og opbygge din investeringsportefølje. Hvis du stadig er usikker på, hvordan du starter og vedligeholder din portefølje, er det bedre at bede om hjælp fra en finansiel rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me