ICO Market Watch: Keskeiset määräykset ja maat, jotka on tutkittava ennen ICO: n aloittamista

ICO Market Watch- Okei! Joten olet päättänyt käynnistää ICO: n, mutta SEC: n äskettäinen paniikki, kielto Kiinassa jne. Tekee sinusta skeptisen.

No tämä artikkeli, jos sinulle. Tarkastelemme ensin Govtin asettamia keskeisiä säännöksiä. ja käydä läpi muutaman maan näkemykset, jotka ovat julkisesti antaneet julkisen lausunnon ICO: n nykytilasta.

Vain pieni yhteenveto ICO: sta tuo kaikki samalla sivulle!

Mitä ovat ICO’S- ICO Market Watch:

Alkuperäinen kolikoiden tarjonta tai ICOS ovat samanlaisia ​​kuin listautumisannit tai joukkorahoitus kerätä yrityksen perustamiseen tarvittavat varat. Kuten salausvaluutat, niitä ei säännellä ja ne kerätään rahaa uudelle kryptovaluuttayritykselle, aivan kuten aloittaisit perheyrityksen ja pyytäisit sukulaisiasi tekemään kumppanin rahalla vastineeksi mahdollisista tulevista tuotoista. Tyypillisessä ICO-kampanjassa prosenttiosuus uudesta kryptovaluutasta annetaan projektin varhaisille tukijoille rahan tai muun kryptovaluutan vaihdossa, mutta yleensä Bitcoiniksi.

Miksi sijoittaja sijoittaa ICO: hin?

Ne, jotka investoivat toiminnan alkuvaiheessa, ovat motivoituneita sijoittamaan uuteen kryptovaluuttaan siinä toivossa, että suunnitelma tulee menestyväksi ja kannattavaksi sen käynnistämisen jälkeen, mikä voi johtaa korkeampaan kryptovaluutta-arvoon kuin mitä he investoivat siihen projektin aloitushetkellä. Yksi esimerkki onnistuneesta ICO-projektista, joka oli kannattava varhaisille sijoittajille, on Ethereum, jolla on Ethers-joukkovelkakirjoja. Vuonna 2014 Ethereum aloitettiin ja sen ICO keräsi 18 miljoonaa dollaria Bitcoineissa 0,40 dollaria per eetteri. Projekti käynnistyi vuonna 2015 ja vuonna 2016 oli eetteriarvo, joka nousi jopa 14 dollariin ja pääoma oli yli miljardi dollaria, mikä teki monista miljonääreistä.

Miksi sinun on oltava varovainen?

  • Petokset ICO: t

Vaikka ICO: ta on ollut monia onnistuneita ja niiden on tarkoitus olla häiritseviä innovaatiotyökaluja tulevina aikoina, jotkut ICO-kampanjat ovat petollisia. Koska näitä varainhankintakampanjoita ei ole säännelty varainhoitoasetuksissa, petosten seurauksena menetettyjä varoja ei koskaan peritä takaisin.

  • Kiina ja S. Korea ovat kieltäneet ICO: n

Muutaman tällaisen petollisen ICO-tapauksen jälkeen mielipiteet ovat koventuneet niistä sijoitusmahdollisuuteen liittyvien riskien takia. Vaikka Bitcoinin hinta rikkoi edelleen ennätyksiä, kun kuulet yhä useamman ystävänsä sijoittavan rahaa Bitcoineihin päivittäin, Kiina ja Etelä-Korea ovat kieltäneet ICO: n ja Japanin näkemyksen näkemyksen muuttamisesta näistä altcoineista johtaa siihen, että muut suuret taloudet ottavat myös aggressiivisen aseman varoittamalla kansalaisiaan suojelemaan heitä epäilyttäviltä investoinneilta.

  • ICO-määräykset

Myös ICO on aloittanut itsesääntelyn. Blockchain-alustan aallot ovat tehneet yhteistyötä itsenäisen sääntelyn aloittamiseksi sellaisten markkinatoimijoiden kanssa kuin Deloitte, Ethereumin osaamiskeskus ja ICO: n säätiö. Tämä itsesääntely kattaisi laillisuudet, kuten verotuksen, kirjanpidon, asiakkaasi tai KYC: n tuntemisen ja muut tällaiset due diligence -periaatteet petosten lieventämiseksi ICO: t, jotka eivät ole muuta kuin sääntelyn kiertotapa pienten määrien hakemiseksi yleisöltä ilman perinteisen listautumisannin sääntöjä ja määräyksiä.

  • Kuinka eri maat kohtelevat ICO: ta?

Euroopan unioni sallii ICO: n, jos se noudattaa rahanpesun torjuntaa, KYC-politiikkaa ja muita ICO: n liiketoimintasääntöjä ja lisenssejä. Kanada tarkastelee listautumisantia tapauskohtaisesti, Kiina ja Etelä-Korea ovat kieltäneet ICO: n kokonaan Kiinan kanssa pyytämällä kaikkia ICO: n keräämiä rahoja kokonaisuudessaan. Amerikassa ICO: n on oltava rekisteröity ja lisensoitu liittovaltion virastoon SEC samalla tavalla kuin ikään kuin ne eivät olisi ICO: ta. Joissakin osavaltioissa on lisärajoituksia, joihin sisältyy jopa vaatimus talletuksista, joiden arvo on sama tai suurempi kuin ICO: lla. Iso-Britannia on antanut sijoittajavaroituksia ICO: lle, mutta sallii ne toistaiseksi. Sveitsi sallii ICO: n, mutta Sveitsin finanssimarkkinoiden valvontaviranomainen tai FANMA tutkii ICO: ta mahdollisten lakien rikkomusten varalta.

Lähde: https://www.linkedin.com/pulse/asiapacific-crypto-currency-ico-legislation-heatmap-xie/?articleId=6348357279833817088

Singapore sallii ICO: n, mutta tulevat rajoitukset ovat todennäköisiä, siinä sanotaan, että pääomamarkkinatuotteet, mukaan lukien altcoiinit, voidaan säännellä MAS: n nojalla. Japani laatii sääntöjä niiden säätämiseksi ja antaa jo sijoittajavaroituksia. Israel sallii myös ICO: n, mutta niiden arvopaperimarkkinaviranomainen päättää ICO: n sääntelystä vai ei. Saksa sallii ICO: n, mutta varoittaa sijoittajia riskeistä, ja se odottaa myös ICO: n noudattavan nykyisiä pankki-, sijoitus- ja kauppasääntöjä. Thaimaa, Honk Kong ja Filippiinit ovat myös sallineet ICO: n varoituksella, että niitä voidaan säännellä tulevaisuudessa Australia on ensimmäinen maa, joka on virallisesti säännellyt ICO: ta. Ne edellyttävät ICO: n noudattavan yritysten toimintaa.

Kun kryptovaluuttamarkkinat kasvavat, älä ihmettele, jos ICO: ta rajoitetaan melkein kuin listautumisanteja useimmissa suurissa talouksissa.

Mitä mieltä olet ICO: n tulevaisuudesta, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me