Miljardi syytä tuoda taloudellinen osallisuus kitkattomalla ekosysteemillä

Maailmanlaajuisesti 1.7 miljardi aikuista pysyy pankkitilassa, mikä tarkoittaa, että yli kolmanneksella maailman väestöstä ei ole virallisia rahoituspalveluja. Uskotaan, että pankkien ulkopuolisten aikuisten ja yritysten tuominen viralliseen rahoitusalustaan ​​voisi tuottaa pankeille noin 380 miljardia dollaria uusia tuloja.

LALA World toivoo luomaan kaikille taloudellisen ekosysteemin, jossa palvelut, mukaan lukien edulliset rahalähetykset, käteiset maksut, vertaislaina, fiat-luotot jne., Ovat yhden sateenvarjon alla. Se avaa oven säännellyille rahoituspalveluille toteamalla, että sillä on suuri potentiaali suojata jopa 42 miljardia dollaria niin sanotuilta “harmailta markkinoilta”.

LALA Worldillä on visio tavoittaa ihmiset, joilla on rajalliset resurssit blockchainin kautta, tarvitsematta ymmärtää taustalla olevaa tekniikkaa.

LALA World väittää, että kansainväliset liiketoimet kehitysmaissa ovat tällä hetkellä erittäin tehotonta – ongelmaa pahentavat monet maahanmuuttajat, jotka työskentelevät eri puolilla maailmaa. YK: n DESA: n mukaan nykyään 3,4% maailman asukkaista on kansainvälisiä maahanmuuttajia. Korkean tulotason maissa asuvien maahanmuuttajien määrä kasvoi 9,6 prosentista vuonna 2000 14 prosenttiin vuonna 2017.

Siinä sanotaan, että maksut sen ekosysteemin kautta olisivat rajattomat ja huomattavasti edulliset. Maksut käsiteltäisiin myös nopeasti, koska mikään välituote ei viivästytä tapahtumaa. Kaikki sen ekosysteemin kautta hoidetut liiketoimet kirjataan muuttumattomasti Blockchainiin, mikä tekee niistä muuttumattomia.

Yhtiö on suunnitellut tulevina kuukausina tarjoavansa erilaisia ​​palveluita ja tuotteita, joista osa on jo toiminnassa. Jokainen tuote on tärkeä virstanpylväs tälle verkostolle, jotta se muotoutuu ja siitä tulee kestävä rahoitusekosysteemi.                           

LALA Pay, maksupalvelut on otettu onnistuneesti käyttöön Intiassa aiemmin tässä kuussa LALA World -sovelluksen kautta

laskujen maksupalvelut, joiden kautta käyttäjä voi maksaa yli 25 eri yleishyödyllisen palveluntarjoajan puhelin-, kaasu-, laajakaista-, sähkö- ja jälkimaksetut matkapuhelulaskut Intiassa.

Toinen LALA-tarjous, LALA Lending, otettiin käyttöön Intiassa aiemmin tällä viikolla, kun heidän ensimmäinen lainansa maksettiin onnistuneesti Intiassa hankitun ei-pankkitoiminnan rahoitusyhtiön (NBFC) kautta, jonka hallituksen vaihtamista koskeva hakemus jätetään Intian keskuspankille, hallitseva viranomainen. Vakuudettomilla, fiat Lending- ja LALA Pay -toiminnoilla LALA Worldin kitkaton finanssiekosysteemi unelmoi koskettaa lukuisia elämiä anteliailla tarjouksillaan ja palveluillaan.

LALA tarjoaa aluksi lainoja kahdessa segmentissä ensimmäisessä vaiheessa:

1) Mikro- ja nanoluotto (MANC) yksityishenkilöille.

2) MSME-lainat: mikroyrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille.

Intia on valtava markkina molemmille tarjouksille. Kuten Maailmanpankin mukaan, Intian MSME on työllistänyt yli 50 miljoonaa ihmistä, laajentanut tuotantokapasiteettia, kaventanut alueellisia eroja, tasapainottanut varallisuuden jakautumista ja myötävaikuttanut BKT-MSME-sektoriin. Nano Creditin avulla se voi antaa nuorille mahdollisuuden tulla menestyviksi yrittäjiksi taloudellisella tuella, jota ei voida taata perinteisestä pankkitoiminnasta.

LALA World tutkii useita näkökulmia saavuttaakseen mahdollisimman suuren määrän ihmisiä sosio-liike-elämän alustojensa kautta.  

He ovat suunnitelleet 23. heinäkuuta 2018 mennessä käynnistävänsä latauspalvelut Arabiemiirikuntien LALA World -sovelluksen kautta hyödyntämällä kumppanuuttaan ManGo Point Payment Services L.L.C joka on yritys, joka on rekisteröity Dubaissa, Arabiemiirikunnissa Dubain talousosaston alaisuudessa maksujen vastaanottamiseksi ja käsittelemiseksi Arabiemiirikunnissa. Lanseerauksen jälkeen kaikki Arabiemiirikuntien maahanmuuttajat voivat täydentää LALA World App -tiliään ManGo-kioskien kautta osoitteessa 450 sijainnit koko Arabiemiirikunnissa. Onnistuneen lisäyksen jälkeen käyttäjät voivat täydentää omaa matkapuhelinnumeroa tai mitä tahansa muuta matkapuhelinnumeroa, joka kuuluu 10 eri maahan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ulkopuolella, mikä säästää heitä käymästä usein kioskeissa.  

Vuoteen 2020 mennessä he haluavat muuttaa 100 miljoonan ihmisen elämää ja rakentaa LALA: n hyväksyttävyyden tekemällä näistä yksittäisistä laukaisuista askelta kohti meganäkemystä!

Tulevaisuudessa LALA World pystyy mahdollistamaan salauksen salauksesta lainaamisen vertaisryhmien keskuudessa (vertaisverkko). Tämä olisi nopein lainananto ja antaisi kiireellisiä luottotarpeita omaaville maahanmuuttajille mahdollisuuden lainata läheisiltä ja rakkailta.

Tulotason kasvaessa taloudellinen osallisuus on nyt yksi julkisten ja yksityisten rahoituslaitosten tärkeimmistä ohjelmista. On oikea aika, että kaikki rahoituslaitokset ottavat huomioon pankki- ja pankkitilimarkkinat. Se voidaan tehdä muuttamalla heidän nykyistä toimintamalliaan palvelemaan tehokkaasti näitä nopeasti kasvavia kannattavia markkinoita. Nykyisten pankki- ja lainapalvelujen haasteilla on oltava ratkaisun yhteinen perusta, jotta kaikki voidaan tuoda samalle alustalle, ja näyttää siltä, ​​että LALA Worldilla on vahvat mahdollisuudet sen saavuttamiseen.

LALA Worldin kaltaiset organisaatiot voivat parantaa maiden vuosituloja merkittävästi:

  • Pienyritysten luottokuilun poistaminen keskimääräisillä luotoneroilla ja tarjota konservatiivisia palkkio-palveluita.
  • Aikuisten ottaminen mukaan viralliseen rahoitusjärjestelmään ja heidän virallisten rahoituspalveluiden kulutason nostaminen.

Resurssit:

(Accenture: https://www.accenture.com/us-en/insight-billion-reasons-bank-inclusively)

(http://www.iamwire.com/2017/09/importance-of-msme-sector-in-india/166912).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me