Den bedste Cryptocurrency Exchange: En liste over de bedste handelsplatforme

En kryptobørs er en bestemt platform, hvor brugerne er i stand til at sælge eller købe kryptoer til andre kryptoer eller fiat-valutaer. Siden kryptobommen er antallet af krypto-udvekslinger steget kraftigt, og mange undrer sig hvilken platform er bedst velegnet til dem.

For at gøre tingene lettere for dig har vi samlet en liste over nogle af de bedste handelsplatforme, der hjælper dig med at finde dit bedste udveksling af kryptokurrency. Du har måske hørt om de fleste af dem, men her vil du finde ud af flere detaljer om, hvad de er, og hvordan de fungerer.

CoinBox

CoinBox

CoinBox er en af ​​de mest pålidelige og sikre udvekslinger i kryptoverdenen med det bredeste udvalg af kryptomønter. Ud over de top 100 kryptokurver, inklusive de mest populære, som Bitcoin, Ethereum, XRP og andre, understøtter CoinBox også alle ERC20-tokens. I alt overstiger antallet af tilgængelige mønter, som brugerne kan købe, sælge og bytte, nu 1.500.

CoinBox positionerer sig som en skybaseret cryptocurrency og udvekslingsapp for kryptokurrency med fokus på sikkerhed, hastighed og bekvemmelighed. Denne platform skaber behagelige betingelser for at udføre operationer med kryptokurrency og overvåge priserne på alle kryptokurver og tokens.

Tjenesten er ideel til køb, salg, udveksling og opbevaring af mønter uden begrænsninger og begrænsninger. For nylig var der mulighed for at sælge krypto til din bankkonto via SEPA direkte fra din tegnebog.

Udover at være tilgængelig på iOS og Android kan kunder bruge det fra browseren. Det er også den første app i verden, der gjorde kryptohandel tilgængelig på Apple Watch.

CoinBox tilbyder sine brugere god kundesupport. Meget kompetent og professionelt personale besvarer alle e-mails med det samme og løser problemer hurtigt.

Børsen har et unikt tilknyttet program, der giver mulighed for at modtage op til 45% provision af brugerens venners transaktioner. Brugeren skal bare sende sin henvisningskode til sine venner, så de kan bruge den, når de tilmelder sig.

CoinBox kan prale af flersprogethed, da den understøtter 35 sprog.

CEX.IO

CEX.IO - bedste kryptokurrencyudveksling

Hvis du er ny i kryptoverdenen og leder efter en let udveksling for at købe eller sælge digitale aktiver, kan CEX.IO udnævnes til den bedste kryptokurrencyudveksling. Det er en London-baseret kryptokursudveksling, og den blev etableret i 2013.

Brugergrænsefladen er meget enkel og let at forstå. Derfor er det et perfekt valg for både begyndere og erfarne brugere. Børsen understøtter i øjeblikket 65 kryptokurver med forskellige handelspar.

Fiat-valutaer inkluderer USD, EUR, GBP og RUB. CEX.IO er en af ​​de mest sikre børser globalt. Det er fuldt reguleret i USA og registreret hos FinCEN, så brugerne kan være sikre på sikkerheden af ​​deres data og midler.

Det er værd at bemærke, at de, der er ivrige efter at opretholde deres anonymitet, mens de handler krypto, bør sandsynligvis vælge en børs, der ikke håndhæver KYC-identifikation. Du kan tjekke dette ud ingen KYC-udvekslingsliste for at finde flere passende muligheder.

Binance

Binance - bedste kryptokurrencyudveksling

Binance er bogstaveligt talt den største kryptokurrencyudveksling efter handelsvolumen. På tidspunktet for denne artikels skrivning er den døgnvise handelsvolumen over 60 millioner dollars. Bortset fra at være den med den største daglige volumen, er Binance også en af ​​de hurtigste børser. I 2018 havde det angiveligt kapacitet til at behandle 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund. Dette antal kan være vokset med det stigende antal mennesker, der bruger platformen.

Binance er også førsteklasses med hensyn til sikkerhed. Dette er nødvendigt, fordi kundernes midler med så store transaktioner skal være sikre, så børsen investerer meget i sikkerhed. Selvom det er blevet hacket to gange, er det stadig et af de mest sikre, med opgraderinger efter hvert hack for at sikre, at et lignende hack aldrig sker igen. Binance understøtter et stort antal cryptocurrency-handelspar med 9 fiat-valutaer.

eToro

eToro - bedste kryptokurrencyudveksling

eToro er en social handelsplatform. Dette betyder, at det giver nye handlende mulighed for at lære af erfarne ved faktisk at kopiere deres handler via kopi eller spejl. Det er den mest fremtrædende kryptobørs med denne funktion i verden. Den israelsk baserede børs understøtter handel med andre aktiver bortset fra kryptokurrency, herunder CFD’er, aktier, råvarer, forex, ETF’er og indekser.

Børsen kan prale af at være brugervenlig med kunder fra over 140 lande med forskellige sprog understøttet. Derfor kan det være en af ​​de dyrere børser derude. Det er fuldt reguleret og har en stærk tilstedeværelse i Europa og Storbritannien, hvilket gør det til en meget pålidelig.

Coinbase

Coinbase - bedste kryptokurrencyudveksling

Coinbase er en velkendt og velrenommeret kryptokursudveksling, der er baseret i San Francisco, USA. I januar i år havde platformen 35 millioner brugere. Selvom det dybest set er en udveksling, ønsker Coinbase at bringe så mange aktiver til sine brugere som muligt, ikke underligt det hurtigt voksende antal brugere på platformen.

For nylig lancerede platformen en aktivudstedelsesplatform, der giver udstedere mulighed for at udstede digitale aktiver med minimal involvering af Coinbase selv. Coinbase-kunder klager gentagne gange over høje transaktionsgebyrer, men børsen har en meget høj sikkerhedsrangering og er fuldt reguleret i USA.

BitMEX

BitMex - bedste kryptokurrencyudveksling

BitMEX har markeret sig som en crypto futures-handelsplatform, en rolle, der ikke ofte ses i rummet. Det er desværre en udveksling af avancerede forhandlere, da gearing (som den tilbyder) er ret risikabel. BitMEX tilbyder op til 100 gange gearing til handel med futures. Selv om dette forstørrer gevinsterne ved handel, forstørrer det også de risici, som nye forhandlere ikke er i stand til at afbøde.

Med hensyn til sikkerhed er BitMEX en af ​​de mest sikre børser, da den aldrig er blevet hacket. Hvis du er en erfaren erhvervsdrivende, der kan håndtere gearing, er dette en børs at tjekke ud.

Kraken

Kraken

Kraken er en af ​​de ældste kryptokurrencyudvekslinger. Selv om det ikke er tæt på topudvekslinger som Binance, er det den eneste udveksling, hvis sikkerhed aldrig er blevet brudt i nogen form.

Desuden har den høj likviditet med gebyrer så lave som 0% på nogle af sine tjenester. Det er dog en ikke-frihedsberøvende udveksling (gemmer ikke brugernes midler). Brugergrænsefladen er ret kompleks og derfor ikke egnet til begyndere.

tvilling

Tvilling udveksling

Tvillingene er en af ​​de nyere børser. Det blev grundlagt i 2014 af tvillingerne Winklevoss og er for nylig vokset til fremtrædende plads. I modsætning til Kraken letter Gemini ikke kun udveksling af kryptokurver, men leverer også en forvaringspung og betalingstjenester. Med hensyn til sikkerhed har børsen militære standard sikkerhedsfunktioner, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Changelly

Changelly

Changelly er en virkelig ekstraordinær platform, der kan udnævnes til den bedste kryptovalutaudveksling. For det første er det den eneste udveksling, der ikke kræver KYC fra kunder under registreringen. Dette er ret vigtigt, i betragtning af at nogle handlende foretrækker at være anonyme, men de fleste børser tillader det ikke. Det har også et større antal understøttede aktiver end de fleste børser og er hurtigt. Platformen har lave gebyrer, hvilket gør det til et sted at besøge detailhandlende detailinvestorer.

Bitfinex

Bitfinex

Bitfinex er en kryptobørs, der bliver mere og mere populær. Platformen er meget populær på grund af sit lave minimumskøb, der er så lavt som $ 5. Børsen kræver heller ikke kundeverificering af kryptoindskud undtagen fiat-indskud. Desuden har den lave gebyrer, som er 0,1% for market makers og 0,2% for market makers.

Konklusion

Dette har været vores liste med nogle af de bedste cryptocurrency-udvekslinger, du kan bruge. Du bliver nødt til at lave din egen grundige undersøgelse for at finde den udveksling, der bedst passer til dine behov og prisklasse. Et af de websteder, der kan hjælpe dig i din søgning, kan være CryptoZink, da der er en liste over kryptokurrencyudvekslinger sorteret efter 24-timers handelsvolumen.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 21. januar 2020 og er blevet opdateret fuldstændigt for fuldstændigheden og sandheden af ​​indholdet den 16. februar 2021.

Fremhævet billede: hackernoon.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me