Amerikansk Thanksgiving-ferie kan gøre dollarens opstigning langsommere

Den amerikanske dollar handler i øjeblikket på 13-årige højder. Donald Trumps valg til den nye amerikanske præsident har forårsaget en storslået stigning i den amerikanske valutas værdi. Denne tyrkørsel kunne fortsætte i en længere periode, men en pause i dette fremskridt kunne meget vel ske i den kommende uge. Her er et dagligt diagram over US Dollar-indekset:

 

Amerikanske dollarindeks, dagligt diagram

 

Som en påmindelse er dette et indeks over den amerikanske dollars præstation i forhold til fire store valutaer, nemlig den australske dollar, den japanske yen, euroen og det britiske pund.

 

Vigtige amerikanske økonomiske nyheder i denne uge

 

Eksisterende boligsalg – tirsdag 15:00 GMT

Kerneordrer af varige varer – onsdag 13:30 GMT

Nyt boligsalg – onsdag 15:00 GMT

Lagre af råolie – onsdag kl. 15:30 GMT

FOMC mødereferat – onsdag 19:00 GMT

 

USD / JPY

 

USD / JPY har skubbet aggressivt højere i de sidste 39 handelsdage og fået mere end tusind kerner, hvilket svarer til en gevinst på ca. 10,5 procent. Vi har ikke set en så imponerende stigning i et stykke tid.

 

USD / JPY 4-timers diagram

 

Sandsynligheden for en amerikansk renteforhøjelse i december ligger i øjeblikket på 100 procent. Dette har også bidraget til den nylige styrke i amerikanske dollar. Udsigterne for amerikansk økonomisk vækst ser godt ud, især med Trumps løfte om at øge infrastrukturudgifterne og reducere beskatningen. Mens alt dette føjer til Greenback’s appel, garanterer det dog ikke en yderligere gevinst i dens værdi. Intet er garanteret i den finansielle verden. Markedsaktører har tendens til at foregribe grundlæggende økonomiske katalysatorer, og du kan være sikker på, at meget (hvis ikke det meste) af en renteforhøjelse i december allerede er prissat af markedet. Jeg siger ikke, at vi skal begynde at sælge dollaren i denne uge. Dette ville modsige sund handelspraksis. Vi ønsker ikke at bekæmpe denne magtfulde tyretrend overhovedet. Dette massive fremskridt kan dog være udsat for udmattelse, især i en uge, der er kendt for sin lave likviditet. USD / JPY kan følgelig opleve en tilbagetrækning i de kommende uger, der muligvis giver bedre indgangsniveauer for lange positioner.

 

AUD / USD

 

AUD / USD er faldet aggressivt siden det amerikanske præsidentvalg. Lad os se et dagligt diagram over dette par:

 

AUD / USD dagligt diagram

 

Når man gik ind i valget, var bias på dette par bullish. Begyndende dagen efter valget gik parret ind i en nedadgående spiral, der stadig spiller ud i øjeblikket. Parret har mistet cirka 430 kerner siden den 9. november (dagen efter valget).

 

Dette impulsive fald i de sidste par dage har taget et vigtigt teknisk niveau ud: det 200-dages glidende gennemsnit. Du har muligvis bemærket på diagrammet ovenfor, at parret først sprang af dette glidende gennemsnit, inden de brød igennem det med meget kraft. Det er ikke ualmindeligt at se prisen reagere på dette glidende gennemsnit på denne måde – det 200-dages glidende gennemsnit er en meget observeret teknisk indikator i investeringsverdenen.

 

Den tekniske opsætning af AUD / USD har gennemgået en betydelig morfose de sidste par dage. De bullish markedsaktører er blevet udslettet af arenaen, og bjørnene er nu i fuld kontrol.

 

Der kan være nogle anstændige overskud, der skal opnås ved at sælge parret snart, selvom det måske ikke er det perfekte tidspunkt at komme ind på markedet lige nu. De seneste par dages stærke tilbagegang kan nærme sig en korrektion – parret er bestemt oversolgt i øjeblikket. Jeg vil gerne se en retracement på mindst 80 kerner, før jeg går kort igen. Selvfølgelig er dette ikke de eneste kriterier; Jeg bliver også nødt til at se gunstige lysestageformationer og prisreaktioner på visse modstandszoner. For eksempel ville det være godt at se parret handle op til det 20-eksponentielle glidende gennemsnit på et 4-timers diagram. Derefter skal prishandlingen overholdes for at se, hvordan den reagerer på dette dynamiske modstandsniveau. Måske nogle stearinlys, der f.eks. Afviser det. Her er et eksempel på, hvordan 20-EMA fungerede som en modstand mod prisen:

 

AUD / USD 4-timers diagram

 

GBP / USD

 

GBP / USD lukkede igen fredag ​​under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Det er svært at sige, hvor dette par vil gå i den næste uge eller to, men jeg regner med, at vi kunne se en sidelæns bevægelse. Direkte efter Brexit-afstemningen handlede parret i en bred 600 pip-rækkevidde, der varede i flere uger. Måske kan den samme type opsætning komme i spil nu. Vi skal dog ikke glemme, at den langsigtede tendens er baisse, og måske kan den nylige nedbrydning føre til en genoptagelse af denne nedadgående tendens.

 

GBP / USD dagligt diagram

 

Fredag ​​offentliggøres det britiske BNP-tal (bruttonationalprodukt) kl. 09:30 GMT. Dette er vigtige data, som kan forårsage meget volatilitet for britiske pundpar.

 

EUR / USD

 

Fredag ​​fortsatte EUR / USD med at falde kraftigt og udskrev det tiende lys på ti på hinanden følgende bearish daglige søjler.

 

EUR / USD dagligt diagram

 

Sådan ser aggressiv salg ud. Prisen er i øjeblikket på et ekstremt oversolgt niveau. Selvom nedtendensen er meget stærk og veldefineret, ville det ikke være klogt at gå ind i nye korte positioner med det samme. Potentialet for en korrektion er for stort på dette stadium. Jeg vil gerne se en anstændig retracement-form, inden jeg sælger dette par igen. På diagrammet ovenfor vil du bemærke, at prisen i øjeblikket er langt fra det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Du vil også bemærke, at den langsomme stokastiske oscillator er i oversolgt område med K- og D-linjerne ved at krydse over. Dette understøtter sandsynligheden for, at en retracement snart kan forekomme. Fra et cyklisk synspunkt er chancen for snart at se en tilbagetrækning god. Du kan se tilbage på dit daglige diagram og se om du kan finde en forekomst, hvor EUR / USD er faldet i ti på hinanden følgende dage. Vi vil næsten helt sikkert se et bullish dagligt lys på dette par i de næste tre dage, hvis ikke mandag.

 

Vigtige økonomiske nyheder ud af Europa i denne uge

 

Tysk producent PMI – onsdag 08:30 GMT

Tysk BNP – torsdag 07:00 GMT

Tysk IFO erhvervsklimaindeks – Torsdag 09:00 GMT

     

USD / CAD

 

Den canadiske dollar klarede sig godt fredag ​​og var den eneste store valuta, der vandt mod den stærke amerikanske dollar på dagen. Olieprisen steg fredag, hvilket hjalp den canadiske dollar. Dette ændrer dog ikke den tekniske opsætning på USD / CAD. Udsigterne for dette par forbliver stadig stærkt hausse, og det skal bemærkes, at det tekniske billede af råolie ikke ser særlig støttende ud. Hvis olieprisen falder yderligere og overtræder det glidende gennemsnit på 200 dage, kan det hjælpe USD / CAD-tyren enormt. Her er et dagligt diagram over parret:

 

USD / CAD dagligt diagram

 

Som du kan se, er prisen komfortabelt over det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Selvom denne uge måske er relativt stille, regner jeg med, at parret snart kan bryde højere, især hvis vi ser fortsat styrke i amerikanske dollar og en opdeling af olieprisen.

 

Tirsdag frigives de canadiske Core-detailsalgsnumre kl. 13:30. Dette er en vigtig frigivelse, som du skal holde øje med, hvis du handler canadiske dollarpar.

 

USD / CHF

 

USD / CHF har overbevist ud af sit sortiment. Det bullish momentum er stadig stærkt, men det skal snart være udmattet. Ligesom flytningen i EUR / USD er ekstremt oversolgt, er dette træk i USD / CHF langt udvidet og overkøbt.

 

USD / CHF dagligt diagram

 

Som du kan se nederst i dette diagram, er indikatoren for langsom stokastik i overkøbt område. Prisen er også langt over 20-EMA. Dette er ikke det perfekte tidspunkt til at indlede nye lange positioner på dette par. Det ville sandsynligvis være bedre at vente på en retracement til enten 20-EMA eller til toppen af ​​det interval, hvor parret handlede for et stykke tid siden.

 

Helligdage i denne uge

 

Torsdag er Thanksgiving-dagen i USA.

 

Onsdag er Labor Thanksgiving-dagen i Japan.

 

Hav en rentabel uge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me