Mikä on KYC ja AML? Miksi se on niin tärkeää salausvaluutoissa?

Nämä kaksi termiäTunne asiakkaasi ja rahanpesun torjunta (KYC ja AML)”Ei ole enää uusi, varsinkin kun ajattelemme eri rahoitusaloja ympäri maailmaa. Itse asiassa he ovat viime aikoina saaneet niin paljon parrasvaloja, että silloin tällöin voidaan huomata uusi laki tai sääntö, jonka tarkoituksena on tehdä tästä menettelystä virheetön.

Näiden termien ymmärtäminen tarkalla tavalla on kuitenkin edelleen ongelma useimmille. Siksi varmistaaksemme, että väärinkäsityksiä tai sekaannuksia ei enää kohdata, alla olemme selittäneet saman yksityiskohtaisesti.

Mikä on KYC?

LyhentäminenTunne asiakkaasi‘ on Asiakkaan tunnistamisprosessi, joka sisältää vaiheet ja prosessit, jotka auttavat määrittämään asiakkaan todellisen henkilöllisyyden (tilien tosiasiallinen omistaja).

Tämä prosessi auttaa myös organisaatiota luetteloimaan useita muita faktoja, kuten tulonlähde / varojen lähde, asiakasliiketoiminnan luonne ja paljon muuta, mikä vastineeksi auttaa pankin kaltaisia ​​rahoitusorganisaatioita kaukonäköisten riskien laskemisessa. Nämä ovat muutamia vaiheita, jotka auttavat säästämään erilaisia ​​rahoituslaitoksia ja pysyvät turvassa rahanpesusta johtuvilta rikollisilta tekijöiltä.

Mikä on AML?

Lyhenne rahanpesun torjunnasta on termi, jota rahoitus- ja lakialat käyttävät kuvaamaan oikeudellista valvontaa, johon rahoitus- / taloudelliset organisaatiot ja muut rajatut yksiköt osallistuvat rahanpesun aktivoitumisen välttämiseksi, havaitsemiseksi ja ilmoittamiseksi.

Voiko asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamista laillisesti tukea??

Kyllä, eri maiden keskuspankkiviranomaisilta on annettu viralliset ohjeet.

Esimerkiksi – “Intian varapankki on antanut pankeille ohjeet vuoden 1949 pankkiasetuksia koskevan lain 35A §: n ja rahanpesun estämisen 7 säännön (rahanpesun estämistä koskevien tietojen säilyttäminen (tapahtumien luonnetta ja arvoa koskevien tietojen ylläpito, ylläpitomenettely ja tapa sekä tietojen toimittamiselle ja todentamiselle) ja Pankkiyritysten asiakkaiden henkilöllisyystietojen ylläpito, Talous

Instituutioiden ja välittäjien) säännöt, 2005 ”.

Asiakkaan tunnistamismenettelyn ymmärtäminen

Kuten voimme tehdä yllä olevasta keskustelusta, tunnistettavissa oleva todiste asiakkaasta on sidottu tarkistettuaan persoonallisuus käyttämällä luotettavia ja itsenäisiä lähteitä, kuten arkistoja ja tietojen tietoja. Samoin ei ole vain yksi vielä erilainen vaihe tunnistettavissa olevasta asiakastodistuksesta, joka saavutetaan eri vaiheissa

Pankki on asettanut asiakastunnusmenettelyn, joka suoritetaan useissa vaiheissa, toisin sanoen samalla kun rakennetaan säästösuhdetta; rahanvaihto tai kun pankilla on epävarmuutta jo saadun asiakkaan tunnistettavien todisteiden todellisuudesta / oikeellisuudesta tai laajuudesta.

Rahanpesun ja taloudellisen terrorismin ymmärtäminen

Veropetoksiin sisältyy rahavarojen peittäminen, jotta niitä voidaan hyödyntää ilman, että löydetään niitä luonut laiton liike. Taloudellinen terrorismi merkitsee myös budjettiapua kaikessa psykologisessa sodankäynnissä tai ihmisille, jotka energisoivat, suunnittelevat tai osallistuvat pelkoon perustuvaan sortoon.

Verorikolliset lähettävät lainvastaisia ​​tukia laillisten ohjeiden avulla pitäen mielessä lopullisen tavoitteen peittää rikollisen alunsa, kun taas henkilöt, jotka pelkäävät perustuvaa sortoa, vaihtavat taloutta, joka voi olla laillista tai laitonta ainutlaatuisen kattamaan lähteensä ja äärimmäisen hyödyntämisen, mikä on taloudellisen avun Terrorismi.

KYC / AML / CTF: ää koskevat säännöt ja määräykset

Kuten kohti. RBI: n selviytymisohjeet ja alla mainitut standardit Rahanpesun estämistä koskeva laki, 2002 hallita mitä kutsutaan toiminnan Rahanpesun torjunta (AML) ja Terrorismin rahoituksen torjunta (CTF). Nämä standardit ja ohjeet pyrkivät pitämään veronkierron ja psykologiseen sortoon liittyvien harjoitusten rahoittamisen menettelyn. Ohjeissa vaaditaan pankkeja tuntemaan asiakkaansa (tunnetaan yleisesti nimellä Tunne asiakkaasi tai KYC ja valvomaan niiden vaihtoa. Lisäksi PMLA: n määräämät tiedot rahoista ja epäilyttävistä liiketoimista olisi toimitettava Eurostatille Taloudellisen tiedustelun yksikkö, Intia (FIU-IND).

Yhdenmukaisuus AML-valvonnan kanssa auttaa pankkeja pitämään läheistä valvontaa pörsseissä tunnistamaan epäilyttävät liiketapahtumat, olettaen, että ne ovat, ja tällä tavoin antamaan tietoja lain täytäntöönpanon asiantuntijoille (raporttien avulla FIU-IND: lle) näiden siirtojen hallitsemiseksi asiaankuuluvien ohjeiden mukaisesti. lait ja ohjeet.

Perusstandardit rahoituslaitokset seuraavat

Kuten jo tiedämme, että KYC: n onnistumisen perimmäinen tarkoitus ei ole kukaan muu kuin varmistaa, ettei mikään rahoituslaitos tai organisaatio joutu rahanpesutoiminnan kohteeksi. Emme saa kuitenkaan unohtaa sitä tosiasiaa, että tämä järjestelmä auttaa ymmärtämään paremmin asiakkaitaan ja heidän taloudellisia suhteitaan. Siksi alla on luettelo olennaisista elementeistä, joita vaaditaan tai käytetään asiakkaan KYC-suorituksen aikana.

Asiakkaan hyväksymiskäytäntö

  • Asiakkaan tunnistamismenettelyt – joka sisältää ensisijaisten henkilöllisyyteen liittyvien asiakirjojen keräämisen ja analysoinnin, kuten nimien vastaavuus tunnettujen asiakirjojen, kuten passin, tai minkä tahansa muun oikeudellisen dokumentaation kanssa.
  • Kaupan seuranta – asiakkaan ja asiakkaiden vertaistapahtumien seuraaminen, mikä auttaa tunnistamaan odottamattoman käyttäytymisen
  • Riskienhallinta – riskienhallinnassa on kyse asiakkaan taipumuksen laskemisesta rahanpesupetosten, henkilöllisyysvarkauksien tai terrorismin rahoittamiseksi.

KYC-prosessi pähkinänkuoressa

Alustava asiakastarkastus on yksi aihe EDD jätetty luottaa voimakkaasti. Järjestelmät käyttävät kerrostettua lähestymistapaa vaaran havaitsemiseksi. Minkä tahansa EDD-menettelyn kunnioitettavuus riippuu tiedoista ja tietolähteistä, käytettyjen tietolähteiden lajista ja luonteesta, laillisesti valmistelluista tutkijoista, jotka tietävät, mistä tietoja voi etsiä, miltä näyttää ja miten validoida, tulkita ja valita tulokset. Yritystieto-organisaatiot kokoavat nämä tiedot ja järjestävät ne joka päivä kauaskantoiseen tietokantaan. Kansalliset toimittajat uudistavat suuren määrän näistä yritystieto-organisaatioista, ja kentällä on asiantuntijoita, jotka voivat hankkia tietoja, joita ei ole tehokkaasti saatavilla.

KYC ja AML kryptovaluutoille

KYC on edelleen “Tunne asiakkaasi”. Se on menettely, jolla hankitaan kriittisiä tunnistustietoja hallinnon asiakkaista. Hallinnon antava vaihe käskee kaikkia asiakkaita toimittamaan sopivat tunnistettavissa olevat todistusraportit, kuten henkilötodistukset, saldot, Visa-tiedot, yksityiset osoitteet, palvelulaskut ja niin edelleen.

KYC: n tehtävänä on pääasiassa taata, että riittämätön henkilö estetään käyttämästä hallintoa, jota ei ole hyväksytty käyttämään. Näihin voisivat kuulua alaikäiset, asiakirjoittomat työntekijät tai henkilöt, joilla on rikoshistoriaa. Se antaa myös tietokannan tiedoista, jotka voivat osoittaa arvon lain edellyttämässä tutkimuksessa jonkin tulevan laittoman liikkeen tapauksessa. KYC on välttämätön pala lukuisista online-vaiheista, kuten vedonlyönti ja valuutanvaihto.

AML viittaa periaatteessa valikoimaan ohjeita, joilla on lupa pitää palkan ikä laitonta ja laitonta vaihtoa käyttäen. Hallituksen ja rahalaitosten vastuuhenkilö on luoda hallintorakenne, joka tekee laitonta ja laitonta toimintaa harjoittaville ihmisille hankalaksi muuttaa laittomalla rahalla hankitut käteisvarat rehelliseksi hyvyydeksi.

  • Digitaalisen rahan sääntely

Kuten tässä artikkelissa aiemmin todettiin, KYC- ja AML-säännöt muodostavat merkittävän osan pyrkimyksistä hallita digitaalista rahaa. Miljardien dollareiden täyttyessä markkinat eri lähteistä, valtion ja rahoituksen säätiöt haluavat seuloa tilaa tiiviisti.

KYC- ja AML-säännöt ovat kuitenkin joka tapauksessa ristiriidassa blockchainin yhden merkittävimmän perusteorian kanssa, joka on digitaalisten rahamuotojen ensisijainen innovaatio ja että järkevyys on salassapito. Digitaalisen rahanvaihdon tulisi olla salaperäinen ja jäljittämätön, mikä on merkittävä aivokipu rekisterinpitäjille, koska pelätään lainrikkojien voivan hyödyntää tällaista kehystä.

ML / TF on salattujen rahamuotojen kilpailijoiden tavallisesti mainitsema termi tarjotessaan kiistoja kehystä vastaan. ML / TF on edelleen veropetos / terroristirahoitus. Jos käteisen kehitystä ei pystytä seuraamaan, voi olla luultavasti haitallista minkä tahansa kansan rahaan liittyvälle ja alueelliselle turvallisuudelle. Siksi on osoittautunut perustavanlaatuiseksi muutamien maiden hallituksille digitaalisen valuutan esittelyssä. Vaikka lähestymistapa saattaa olla ristiriidassa maittain, peruskäsite on sama.

  • Kryptovaluutan vaihdot

Suurin osa salauksen kaupan esittelystä on digitaalisen rahan kauppaa.

Nämä vaiheet kannustavat aitojen kryptografisten rahamerkkien vaihtamiseen. Markkinakapasiteetti yksinkertaisesti forexin tavoin mainostaa; on olemassa salaussarjoja, joita voidaan ostaa ja myydä jälleenmyyjille, jotka hyötyvät salauksen kaupan kurssien muutoksista. Välittäjät voivat myös pitää haltuunsa ja tarjota, kun arvo nousee. Digitaalisen valuutan kaupankäynnin vaiheiden hyödyntämiseksi tietyn lopputavoitteen mukaan miehen on suostuttava hyväksymään hallinto paikan päällä. Liittymisen jälkeen voidaan alkaa vaihtaa digitaalisia valuuttoja. Verkossa on kaikkialla erilaisia ​​kauppavaiheita, ja niillä on erilaisia ​​motivaatioita houkutella asiakkaita.

Lainsäätäjä on kuitenkin kovasti törmännyt salaustoimiin KYC: n ja AML: n valvonnan alueella.

Lukuisissa digitaalisen rahan kaupan vaiheissa on nyt tiukat periaatteet tilitarkastuksesta. Aikaisemmin perusteettomat tietueet voisivat jopa tehdä vaihtoja tiettyyn enimmäiskohteeseen asti. Oli miten on, asiakkaiden on nykyään tarkistettava kirjanpitonsa, ennen kuin he voivat aloittaa jonkin vaihtopalvelun käytön. Lukuisat hallinnot kieltävät asteittain tuntemattomia tilien vaihtoa.

Digitaalisen valuutanvaihtovaiheissa on kuitenkin vakaat avoimet ovet KYC-sääntöjen tuomiseksi kryptografiseen rahatilaan. KYC: n hallinnolliseen rakenteeseen ei ole paljon keskittynyt yleisessä lohkoketjussa, ja salaustekniikka kehittyy. AML: n avulla se muuttuu hieman hankalammaksi. AML-lakien riittävyys riippuu asiantuntijaosuuskunnilta, joilta odotetaan hyödyllisiä tietoja epäilyttävistä harjoituksista. Hallitus ja rahanvalvojat ovat laajentaneet huomiota salakirjoitusvaiheiden toimintaan.

Tähän mennessä tehdyt ponnistelut

Vuonna 2014 Charlie Shrem, erottuva lohkoketjun ja digitaalisen valuutan avaruuden kaikkein erehtymättömimmistä hahmoista, lähetettiin vankilaan, kun hänet havaittiin syyllistyneen veronkierron temppuun. Charlie Shremin syytetyt rikokset liitettiin surulliseen Silk Road Darknet -kauppakeskukseen. Syytetään Robert Faiellan tukemisesta miljoonan dollarin arvoisen bitcoinin pesemisessä, jota myöhemmin käytettiin osana muutaman laittoman ja laittoman tavaran ostoa. Charlieä syytettiin lisäksi laiminlyöneestä epäilyttävistä harjoituksista ilmoittamisesta digitaalisen valuutan kauppavaiheessa, BitInstant. Hänet tuomittiin 2 vuodeksi liittovaltion vankilassa, joka vihdoin otti joustavuutensa kesäkuussa 2016.

Etelä-Korea, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Euroopan unioni ovat myös tehneet KYC- ja AML-säännöistä elintärkeän osan kaikista digitaalisen valuutan hallintojärjestelmistä. Euroopan parlamentti teki yhdessä Euroopan keskuspankin kanssa vuonna 2017 päätöksen, joka sisältäisi voimakkaat KYC- ja AML-säännöt salauksen mainostamiseen. Eri puolueet vahvistavat valinnan juuri nyt. Kansakunnat kuten Ranska, Etelä-Korea, Yhdysvallat ja jopa Japani ovat myös pyrkineet parantamaan KYC- ja AML-toimintojaan kansakuntiensa salausmarkkinoilla.

Rekisterinpitäjät odottavat AML- ja KYC-seulontaa, jotta budjettilaitokset voivat tunnistaa väärinkäytösten laajuuden, sanoi Richard Small, vihamielinen suuryritysten johtaja.

Saatat pitää myös:

  • Kuinka tehdä korkea voitto kryptovaluutanvaihdosta
  • Miksi sinun pitäisi pitää QTUM-salausvaluutta tutkaasi vuonna 2018?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me